poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
niemiecka reklama polacy kradną auta

co o tym sądzicie?
http://www.tvn24.pl/-1,1551068,wiadomosc.html

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: niemiecka reklama polacy kradną auta

Jan Tomaszewski nazwał to skur......stwem
osobiście sie z nim zgadzam ta reklama godzi w cały polski naród!!!!!

Wiecie co? Jesteście powaleni. Nasz naród ciężko pracował żeby urodził się ten stereotyp. Tyle samochodów co ukradli Polacy to nie ukradł żaden inny naród. No może Ruscy. Po co bić pianę skoro 20 lat kradliśmy fury z Niemiec. Lepiej pomyśleć jak to zmienić niż udawać niewinnych. Mamy kolejne 20 lat:) na zmianę wizerunku Polaka.

kradliśmy fury z Niemiec

Może ty koleżko kradłeś bo ja nie. Więc mów, z łaski swojej, za siebie.

hola hola-moze i kradlismy-pewniei jeszcze sa tacy co kradna ale czy to nie przesada!!!!!myslisz ze niemcy nie kradna??????kradna i to jeszcze jak i nie tylko to robia-tyle tylko ze na zewnatrz to oni sa "czysci" a reszta swiata a my to szczegolne "brudy"!!!w kazdym kraju sa tacy co kradna ale nie wszedzie pokazuja na nas paluchami a niemcy nawet jak ktos komus torebke "skubnie" to opis winnego pasuje w pierwszej kolejnosci do nas chociaz potem okazuje sie ze to jednak nie nasz!!!!!!!a korupcja i kupowanie meczy to u nich tez jest-jak grzyby po deszczu tyle tylko ze nasze media o takich sprawach nie pisza ani slowa!!!

Zgadzam sie z Tomaszewskim obraza narodu Fluki powinni przeprosić i ponieść za to karę .Wypraszam se płace w tym kraju podatki i na pewno nic nikomu nie ukradłem a na pewno żyję jak większość w tym kraju z pracy swoich rąk czasami jest ciężko ale nikt nie powiedział ze będzie łatwo i dlatego wypraszam se żeby ktoś obrażał mnie lub moją rodzinę .Może teraz my zrobimy reklamę jak Niemiec gra z Niemcem w Oświęcimiu w piłkę o życie czyjeś....Zapomnieli czyżby o tym nie jestem rasistą ale jak komuś sie wytyka błędy nie będąc sobą w porządku także warto czasami sie zastanowić niż kręcić głupią reklamę

Kradną czy nie kradną ale prawie wszystkie to złomy audi 80 i cała wieś aut które się nie nadają to kto jest sprowadza z Niemiec ? oczywiście My . A w tej reklamie nie pokazali że to Polacy ukradli tylko że mecz więc poco ten bul wers ? ;))

Mi sie wydaje ze ta reklama nieprzedstawia Polaka złodzieja niewiem nawet czy ta sytuacja jest w Polsce. Wydaje mi sie ze ci debile z niemiec poprostu niezaciągneli recznego i fura odjechala:). Po drugie to puszczanie chymnu narodowego podczas odlewania sie, to chyba powinno kogos obrazić ale napewno nie nas?

To nie polak ukradl auto...;p taka jest prawda ze nikt nie widzial kto go ukradl!!!!

przemo

No to zamiast sie fochać przypnijmy jakąś "łatkę" Niemcom ^^

SRODMIESCIE - nikomu niczego nie ukradłem. Jestem tylko zdania że sami sobie jesteśmy winni. W Polsce panuje stereotyp że podczas 2 wojny światowej wszyscy Niemcy byli nazistmi. Nie jest to prawdą ale taki jest stereotyp. Wystarczy popatrzeć jak dzieci bawią się przed blokiem w wojnę.
Zawsze są Polacy kontra Niemcy. W oczach Niemców jesteśmy złodziejami i możecie sobie lamentować. Zmieni to tylko tyle że będą o nas myśleć że nie dość że złodzieje to jeszcze pyskaci. Brudasy też jesteśmy. Wystarczy iść do jakiegoś parku gdzie zbierają sie Polscy pracujący w Niemczech. Wkoło syf i totalny śmietnik. Więc na miłość Boga zanim zaczniecie obwiniać Niemców pomyślcie co możecie zrobić by zmienić stereotyp. Będąc za granicą zróbcie coś dobrego. Z czasem będzie to widoczne. Zmieniając śwat zacznijcie od siebie.

Trzy razy mi ukradziono rower. Ja powiem, że Polacy to sk* i to jest cała prawa, złodzieje nic więcej. Resztę przepraszam za uogólnienie.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

A wiecie dlaczego jak był MUNDIAL Niemcy się bardzo cieszyli, że Polacy mieli blisko i przyjechali własnymi samochodami???

Bo po kilku latach mogli znowu zobaczyć swoje fury ;P

Okrutne to jest...ale niestety taka jest prawda i za takich nas mają :(
Wiadomo...nie tyczy się to konkretnych osób, ale my jako obywatele Polski w takich kawałach jaki reklamach jesteśmy obrażani wszyscy bo za takich nas uważają za naszą zachodnią granicą i nie tylko.
Ale co tu się dziwić, jak nawet teraz głupiego roweru nie można zostawić na minutę pod sklepem bez opieki.....

co wy za bzdety wypisujecie?!!!!!!!!!!!!!!!!polacy brudasy??????????????????az sie nie chce wierzyc ze to polak wypisuje-zeby nie my to oni brudem by obrosli!!!co 2 niemiecka rodzina ma polke do sprzatania bo sami nie daja rady!!!!teraz na zbiorach tez wiekszosc to nasi bo niemcy do takiej pracy sie nie "nadaja".ukradli ci rower-gdzie w niemczech??widziales ze to nasz??zlapales za reke??jak nie to skad wiesz ze to nasz-zostawil wizytowke?????????????????a ze w parkach syf to niby tylko my winni?????-bzdury w takim parku spotykaja sie wszystkie nacje-niemcy tez zostawiaja wszystko choc do kosza maja pare metrow-wystarczy zobaczyc jak niemcy zachowuja sie na slawnej majorce-syf, kila i mogila-zapytaj kogokolwiek kto tam byl!!!piszesz ze nasze dzieci bawia sie w nazistow-bzdura-nasze dzieci bawia sie w wojne jak wszystkie dzieci na calym swiecie-szczegolnie chlopcy-chyba nie myslisz ze niemieckie dzieci tego nie robia??????????????tez tak sie bawia a nawet jest gorzej bo najczesciej to dzieci obcokrajowcow sa na"straconej pozycji"!!! wiem co pisze bo widzialam takze nie opowiadajcie ze to tylko my!!!wszedzie sa lepsi i gorsi-a nie tylko polacy!troche szacunku dla nas samych panowie i panie!!!!

a wiecie dlaczego oni tak o nas mysla????sami im na to pozwalamy-sami opowiadamy takie rzeczy o nas wiec nie ma sie co dziwic ze na zachodzie tak o nas mysla.jedziecie do nich na zarobek i same ich dobre strony chcecie widziec ale ze oni wcale nie lepsi to bron boze glosno!!!powtarzam wszedzie na swiecie tak jest ze sa gorsi i lepsi-nie tylko polacy-roznica polega na tym ze wielu z nas nie ma szacunku dla nas samych i jeszcze przytaknie zamiast pokazac ze wszystko to co o nas mysla i wypisuja to prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!

wkradl sie maly blad w koncowej czesci ostatniego zdania-poprawiam "i jeszcze przytaknie zamiast pokazac ze NIE wszystko to co o nas mysla i wypisuja to prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org