Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
EURO 2008 |
Za 2 tygodnie zaczyna się dla nas - kibiców wielkie piłkarskie święto. Które puby, restauracje będą na żywo pokazywać na telebimach, TV, etc mecze z udziałem naszej reprezentacji? Gdzie można wybrać się z szalikiem na szyi, dziewczyną pod ręką i mieć gwarancję dobrej zabawy? Jestem pod wrażeniem ostatnich mistrzostw świata, kiedy wspólnie w kilkaset osób skandowaliśmy: "wielka fala, napie*dala". To wspaniałe chwile. Piszcie, gdzie możemy się wspólnie spotkać w czerwcu tego roku. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: EURO 2008 |
Bilard Pub 9, moze nie wiele bo 42" ale na bank bedzie przyjemnie :)
|
|
na jatkowej pewnie w zibim
|
|
Hattrick Pub. Juz na finale Ligi Mistrzow, bylo duzo stolikow zarezerowowanych, pelny lokal ludzi. Najlepszy pub pod tym wzgledem w Lomzy
|
|
Euro 2008 Tylko na kanale polsat sport i polsat sport extra Gratis w jakości HD ____________________________________________________________ CYFROWY POLSAT - Polmar ul Skłodowskiej 2 obok łosia Tylko TU piłka gratis
|
|
w Hattricku na Al. Legionów
|
|
nie to,że jestem związany czy coś ale polecam nowootrwarty "Hattrick" ;-) naprawde
|
|
Hattrik swoja droga ale watpie ze godzine przed meczem będzie można tam wejść gdy był transmitowany mecz ŁKSu juz po otwarciu drzwi trzeba było sie przeciskac.Fajnie by było gdyby cos na stadionie zorganizowali moze jakis telebim ogródki Browaru Łomża itp Łomża leży na Mazowszu !
|
|
ja zamierzam iść do 9ki tak jak większość moich znajomych. Na pewno będzie świetna atmosfera :)
|
|
Troche trzeba zmienic temat tzn.chodzi mi o ogladanie euro 2008.W tvp trzeba placic abonament miesieczny a nie mozna ogladac euro 2008 tylko w prywatnej stacji.Publiczna telewizja to same zlodzieje,zeby nie bylo ich stac na wykup meczy i trasmisje,a co ciekawe Tomasz lis przechodzac z polsatu do tvp zarabia 70 tys.na miesiac.BAJO pirat
|
|
<a href="http://www.wien.info/article.asp?IDArticle=16210">Jak EURO 2008 to tylko TU</a> Ktoś z Łomży się wybiera?? AZAZEL
|
|
Nie wyszło :-) http://www.wien.info/article.asp?IDArticle=16210 Jak EURO 2008 to tylko TU Ktoś z Łomży się wybiera?? AZAZEL
|
|
|
w ogrodku obok statoila (w grzybku) i w Yamie bedzie transmisja na 100% Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |