Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
elektryk samochodowy. |
Witam, potrzebuje namiarow na jakiegos fachure od elektryki. Problem lezy w silniczku od wycieraczek, badz ich sterowniku. Corsa C 2001r.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: elektryk samochodowy. |
Witam jak się nie myle , podjedź na Sosnową tam jest elektryk , powinien coś poradzić ;)) pozdrawiam
|
|
Tak jest, pan na sosnowej chyba najlepszy elektryk samochodowy w naszym mieście! Jest jeszcze autoelektryk na krasce i na ul. Nowogrodzkiej jest niezły zakład . Idę tam gdzie idę, nie idę gdzie nie idę, idę tam gdzie lubię, nie idę gdzie nie lubię...
|
|
Przejedz się na Jatkową , objechałem tu wszystkich i tylko on mi zrobił. Ceny terz ma całkiem
|
|
Bardzo dobry elektryk samochodowy jest w Kadzidle koło łomży ____________________________________________________________ CYFROWY POLSAT Polmar ul. Skłodowskiej 2 obok łosia Tylko TU piłka gratis
|
|
do konsul 2-masz może nr telefonu do elektryka na jatkowej bo wiem ze jest niedrogi ale tam jest zamknięte
|
|
polecam pana z sosnowej :) zawsze tam smigam i nigdy sie jeszcze nie zdazylo zeby czegos nie ogarnol ... tymbardziej kolego ze masz opelka a ten czlowiek kocha niemiecka technologie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |