poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Restauracja Amnesja-do bani nie polecam nikomu

to nie restauracja ludzie nie mają pojecia o restauracjii.
Jedzenie kiepskie, obsługa do bani.Byłam tam na komuni i wiecie co szkoda kasy nie dość że liczą sobie od osoby jak za wesele nic w tym baże nie jest dopracowane.Sala super ale nic pozatym

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Restauracja Amnesja-do bani nie polecam nikomu

;) ooo zaczyna się znowu eheh czas pojechać kolejny lokal :D

;)

baże? Ja bym ci proponowal zapoznac sie najpierw ze slownikiem ortograficznym a dopiero pozniej wyslawiac sie na forum

nie podoba sie na miejscu bar to jedz na wiejska potupaje...albo inaczj otworz cos w stylu jakiegos baru tak zeby kazdemu klientowi odpowiadalo...a podobny post znajdzie sie natym forum:)

Super ................. Pani z "baże" to klasyczny przykład "kraju za miastem".

Chciałeś wydymać Freda teraz Fred wydyma Ciebie.

ale w tym lokalu mozna kupic suszi:)

ahahaha kto zatrudnil tego tluka z europy na ochorne?? mysla ze jak go wsadza w gajerek to juz nie bedzie chamem ?? luuudzie (wlascicielu drogi) pomysl jakie pierwsze wrazenie robi lokal dzie na bramce stoi czlowiek-cham

[gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]

haha błędy sa ale opinia też

Dajcie juz spokoj tej amnesi. Szkoda ale ten lokal sam niedlugo padnie smiercia naturalna bo chyba czytaliscie ze rada miejska nie zgodzila sie na zwiekszenie obiektow z alkoholami mocniejszymi niz piwo tyczy sie to tez wlasnie tego lokalu ktory nie ma koncesji na mocniejsze trunki. Takze dni tego lokalu sa chyba policzone.

w dupie bylas, gowno widzialas i gowno wiesz..................

najlepsza jest ostatnia opinia.zaj.....sta!więcej takich.

Proponuje wyłożyc 200 tys. zł, otworzyć własny lokal, serwować najlepsze jedzenie, zapraszać gwiazdy muzyki, wystrój w najlepszym wydaniu i wszystko za jedynie 9,99 zł od osoby.

Ludzie, wyłożyli na to sporo kasy to i musza na tym zarabiać, żeby odrobić a potem zbierać tylko zysk. Jeżeli coś kosztuje 50 zł to najwidoczniej musi tyle kosztować bo wszystko nie może być po 9,99 zł... sorry może być, ale jedynie w Lidl-u i Kaufllandzie:)

pzdr:)

"Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa"

Adam Mickiewicz

Nie będę tworzyła nowego wątku wiec napisze Tu. Ja nie polecam Wam kuchni domowej na długiej, w tym samym lokalu co są lody Gotti. Zaluje, ze nie zglosilam tego do Sanepidu, ale mysle ze powinien on się zając tym lokalem.
Zamówiłam tam sałatę. Wszystko byłoby ok, gdyby nei fakt ze bylo w niej pełno zielonych robaczków, takie jak meszki, tylko zielone. Grzecznie podeszlam i pokazalam pani. Przyniesli mi drugą, patrze a w niej to samo. Po zgłoszeniu pani zaczeła krzyczec przy gosciach(!), ze sałata byla myta dwa razy i napewno to nie robaki tylko cos na salacie. Fajnie, tylko to mialo nózki i sobie chodzilo. Zachowala sie chamsko i mysle, ze wcale nei nadaje sie na to stanowisko.
Sałata 2,50 wiec mala strata, wyszłam z lokalu, czego załuję. Mogłam wziąc sałatkę i powiedziec, ze skoro to nie robaki to pujde do sanepidu i zobaczymy czy to przejdzie. Ale człowiek mądry po fakcie.
Wiec z całego serca odradzam.

W tym lokali lody sa OK ale (na szczescie) nie korzystalem z tej restauracji.

Witam!

Diamentowa, Ty powinnaś pójść, ale do szkoły, bo z taką ortografią to nikt nigdzie Cię poważnie nie będzie traktował. Żeby napisać skargę, trzeba ją... umieć napisać :)

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Markac może powineś popracować nad samooceną? Ludzie zawistni do niczego w życiu nie dochodzą tylko siedzą, ględzą, narzekają i zazdroszczą innym sami nic nie mając. Weź się do roboty, znajdź dziewczynę i przyjaciół, idź do pracy i daj ludziom świety spokój.
Nie wiesz co to dyskusja na poziomie? Robisz z tego forum syf. Ciągle szukasz problemów i sposobów by poniżyc innych co jest moim zdaniem śmieszne i na poziomie chłopca z podstawówki lub gimnazjum. Aż taki idealny jesteś? Taki inteligent? Gdyby tak było to nie siedział bys ciągle na forum tylko zajął sie sobą. Prawda jest taka, że właśnie TU (na forum, gdzie jesteś anonimowy) leczysz swoje kompleksy.
Dla twojej wiadomości to wcale nie pisałam tutaj skargi tylko dobrą radę dla innych.
Najlepiej nic do mnie nie pisz. Nie będę wchodziła z Tobą w dalsze dyskukje, a zaczepne posty będę ignorowac.

kolejny jakiś nawiedzony nauczyciel polskiego ze zrytą banią udziela się na forum tylko żeby wytykać błędy ort.

pozdro

freesh od Kauflandu to sie od*****ol!

Witam!

nie obrażać gimnazjaistów !!!! :PP

Sorrki ;-)

tak jak "diamentowa"
nie będę tworzyła nowego wątku wiec napisze Tu.
Słyszałam, że są magicy którzy z ludzkiego gówna potrafią wyczytać wszystkie choroby. Mam ostatnio problem ze swoim starym, jego gówno śmierdzi bardziej niż kiedykolwiek. Albo zaczyna gnić ze starości albo to jakaś choroba. Zna ktoś takiego cudaka, proszę o info.

Do "dpaweld"

Nie wiem dlaczego mam sie odp***dolic od Kauflandu. Wyrażam tylko swoje zdanie. Ja nie krytykuje Twojego, bo po pierwsze nic nie powiedziałeś , a po drugie nie myśle, że odrazu będe krytykować:)

Do "tomek z lomży "

Dzięki:) hehe:D

"Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa"

Adam Mickiewicz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org