Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
niebezpieczne osiedla |
Jakie waszym zdaniem sa najniebezpeiczniejsze osiedla w Łomży??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: niebezpieczne osiedla |
wszedzie jest tak samo Łomża leży na Mazowszu !
|
|
za dnia wszędzie mogą Cię zdziesionować a noca się nie chodzi po zakamarach
|
|
Nie ma
|
|
Był kiedyś podobny temat. Poszukaj. Tam będzie więcej info !! Pociejewo
|
|
dla mnie wieczorami wszedzie jest niebezpiecznie nie wiadomo co za rogiem sie czai
|
|
Dmowskiego najbardziej zjebane osiedle ,niby kozaki ,złodzieje itd. ostatnio sie burzyli wpierdol od jantaru dostali ,policja ich podnosiła ,pełno krwi .....i teraz spiżdzeni chodzą....LAmy jebane HAHAHAHHAHAHA Pomysłowo.
|
|
DOBROMIL egzakli... jebac dmowskiego !!!
|
|
dmowskiego to syf ;) ;)
|
|
"Autor: Dobromil (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 18-05-08 10:48 "ostatnio sie burzyli wpierdol od jantaru dostali ,policja ich podnosiła ,pełno krwi .....i teraz spiżdzeni chodzą....LAmy jebane HAHAHAHHAHAHA Jak by nie było jest bardzo miło..:D" Patologia jest wszedzie. A przyglupki jedne,czy drugie -zawsze znajda powod do stosowania przemocy... -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
loosac co ty pierdolisz za smuty wszyscy wiemy ,ze dmowskiego to syf ,nędza i bagno ...nic dodać nic ująć a nie ty ***** kopiujesz moją wypowiedź i do ameryki coś jeszcze dodajesz ...ja nie wiem po co tak mieszasz? Pomysłowo.
|
|
Jest tak. Wejdziesz w inne osiedle niż te na którym mieszkasz to albo przemykasz albo chodzisz sie wozisz;d bo myslisz ze masz znajomosci i wogole co to nie ty. Najlepiej isc spokojnie glownymi uliczkami i w nocy zabardzo nie wychodzic wtedy wszedzie bedzie bezpiecznie:D "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |