Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co myslicie o cenach paliw?? |
co myślicie o cenach paliw w łomży? moim zdaniem 4,59 za litr zwykłej 95 to triche za dużo. olej napędowy zresztą jest nie wiele tańszy. Sam mam samochód na benzynę i mimo małego silnika (1,3) myślę nad założeniem gazu(jeśli ktoś może to niech poleci mi dobry zakład zakładający gaz) bo z tego co słyszałem to dopiero początek podwyżek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co myslicie o cenach paliw?? |
ducat a co tu myśleć. Każdy chyba myśli tak samo-za drogo. Ale co zrobisz. Najtaniej chyba wychodzi jazda rowerem.
|
|
W naszym mieście istnieje zmowa łomżyńskich szejków naftowych. Teras wszyscy wiecie dlaczego tak wszyscy niby biznesmeni niecącą żadnej konkurencji. A władze miasta i radni nic nierobią w tej kwestii bo i poco ?
|
|
cena drozsza niz w warszawce nawet ropa tak samo
|
|
Poco władzom rozwój konkurencji ? Bo obce firmy nie dadzą pieniędzy na kapane dla prezydenta i innych żebrzących o stołki i władze
|
|
mam takie samo zdanie - a drogie
|
|
Wyjeżdzając z Łomży obojętnie w którym kierunku po około 20 - 30 km. ceny paliw maleją od kilku do kilkunastu gr. Coś w tym jest.
|
|
Władze miasta żeby chciał to mogą wymusić obniżki cen paliw poprzez sprzedasz paliw na stacji paliw w MPK po cenach konkurencyjnych
|
|
wladze miasta powinny pomyslec o wybudowaniu stacji benzynowej
|
|
Wczoraj kupowałem ropę w zambrowie po 4,34zł.
|
|
zmowa jest od lat !!!!! ceny w hooj idą w górę na końiec roku bedzie po 5 zł ;/ ;)
|
|
to paranoja zeby w polsce przy zarobkach 1200zl placic 4.5 z litr paliwa. tu gdzie jestem wychodzi stosunek zarabiasz 1000 a paliwo kosztuje 1.1 za litr. a co do zmowy to macie wszyscy racje, moze leppera wezwac i niech blokuje :) pozdrawiam
|
|
XX chcesz czekać tak długo?
|
|
szamac: tu gdzie ja mieszkam wychodzi po 1,7 za litr zwyklej benzynki. spora roznica :|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |