Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
firma Pianol na Piłsudskiego |
Nie wiem czy dobrze napisałam nazwę firmy dokładnie nie wiem , dzisiaj będąc w sklepie chciałam spytać o materiał na obicie kanapy pytam sie młodego pana który trzyma papieros za uchem proszę żeby podszedł do mnie ,odpowiada krótko że zaraz podejdzie więc czekam , czekam czekam i wychodzę zdenerwowana ze sklepu a patrzę a młody sprzedawca stoi i pali papierosa i nic nie robi z tego ze ma klienta. Myślę że właściciel firmy powinien zareagować na swoich pracowników -legatów odradzam tam zakupów .nic przyjemnego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: firma Pianol na Piłsudskiego |
Nazwa firmy powinna chyba brzmieć PIANPOL.
|
|
jak byznesmen udaje że płaci to personel udaje że pracuje.))) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Kolejny konfident wielka paniusia
|
|
wiesz wszechwiedzący nie wiem ,jak byś zareagował żeby cię tak potraktowano , a jeszcze trochę kultury króliku bo cię ze złości zje piesek
|
|
Tylko że to jest hurtownia więc czego się spodziewałaś? Trzeba było wysłać zamówienie faksem to by ci przywieżli na miejsce i raczej gąbkę lub piankę jak kto woli. angella
|
|
Ps. PIANPOL nie zajmuje sie materialami na obicie... Z tym to raczej do p. Kosiorka => FARGOTEX, a poza tym to przypuszczam, ze podeszlas nie do tej osoby do ktorej trzeba... Ja bym na Twoim miejscu udala sie do biura, ale co ja tam wiem... magia_2
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |