Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lednica 2008 |
Czy są organizowane w Łomży wyjazdy na Lednice??? Jesli tak to w jakiej parafii??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lednica 2008 |
Do zobaczenia na miejscu... ...jadę sam! Lepiej zbierz kilku znajomych i jedźcie sami - zupełnie inna wyprawa. Byłem i z organizowanej wycieczką, i z kilkuosobową samodzielną grupą. Dotarcie do Poznania, potem podmiejskim pociągiem do najbliższej Lednicy stacji, a potem kilkukilometrowa wycieczka przez pola - powrót podobnie, tyle że przez Toruń. Niezapomniane przeżycia na polach Lednickich! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Hm no nie wiem czy sie zbierze :P a poza tym jade tam pierwszy raz wiec nie bede wiedziala co, gdzie i jak :D dlatego wolalabym ten pierwszy raz pojechac z organizowaną wycieczką ;)
|
|
Ja wiem, że w tym roku szykuje sie mocna ekipa z Białegostoku, więc jeśli ktoś byłby zainteresowany i szukałby informacji na ten temat, to piszcie do mnie maile. Zachęcam szczerze:) A co do tego, o czym pisał Kefas, to zgadzam się :) nie ma to jak przyjechać o której się chce, wyjechać o której się chce :) Nie martwić się, że nie starczy czasu na przejście przez Rybkę, czy na cokolwiek innego. Problemem może być jedynie trudniejszy dojazd, ale ze wszystkim można sobie poradzić, co widać po przykładzie Kefasa :) Pozdrawiam:) PS. Lednogóra- najbliższa stacja a potem ok 8-9 km na pole :) ale droga całkiem przyjemna i ciągle prosto, w Skrzetuszewie przy sklepie skręca się w prawi ;P łatwo trafić :)
|
|
Czy coś się zmieniło w temacie???? Czy z Łomży wyjeżdza jakaś zorganizowana grupa????
|
|
Z tego co ostatnio się dowiedziałam to Siostra Teresa z Katedry organizuje wyjazd na Lednice i są nawet jeszcze wolne miejsca.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |