Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szkoła |
Wie może ktoś do której czynny jest sekretariat w 2LO, a przy okazji i innych szkołach ponadgimnazjalnych.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szkoła |
od 8 chyba do 15 ;) w innych szkolach podobnie
|
|
A wiecie może ile trzeba w tamtym roku bądź w latach wczesniejszych miec pkt zeby dostac sie do tych szkol:3 lo, 2 lo, 1 lo??
|
|
Więcej niż inni :)
|
|
3 lata temu do 1LO jak skladalem to minimum bylo 130pkt a w 2LO 139pkt. to tylko dlatego ze w 2LO jest miej miejsc.
|
|
Przyjmą Cię nawet jeśli będziesz miał 90 byle by nikt nie miał więcej punktów
|
|
A wiecie ile sie odstaje pkt za wyróżnienie w ogólnopolskim konkursie KRAG?
|
|
w poprzednim roku tj. 2007, żeby dostać sie do 1LO trzeba było mieć 139 pkt, a do 2 LO 129 pkt. a sekretariat w ILO czynny jest od 7.30 do 15.30
|
|
a do 3 LO ?
|
|
A za te wyroznienie ile sie dostaje?
|
|
za krąg z tego co wiem 5 pkt Dowiedz sie kim jestes i pozostan soba...
|
|
z tego co wiem to za wyróżnienie w konkursie ,,KRAG" nie dostaje sie punktów bo te wyróżnienie dostaje 99% osob ktore go pisza...niestety bo sam mialem chyba 3 takie wyroznienia.
|
|
Mi się też tak wydaje, że za ten konkurs nie dostaje się żadnych pkt, tak samo jak było z konkursem Eko-planeta. Też dostałam wyróżnienie, ale nie było to liczone do pkt. do świadectwa.
|
|
A co myslicie o 3 Lo dobra szkola?Wybieram sie na profil jezykowy-angielski.Moze ktos z was jest/był?
|
|
Wyróżnienie tylko od ogólnopolskich zawodów/konkursów się liczy :D
|
|
A wypełniając podanie do 1,2,3 LO w miejsce oddział należy wpisać klasa I? czy w3 i 1 są jakieś profile bo już sie pogubiłem :(
|
|
ja chodzę do 3 LO:) fajna szkoła:) ale teraz od tego roku nie ma chyba żadnych profili, są tylko klasy ogólne. a w podaniu trzeba napisać klasę np. 1a,1b,1c itd. i nie jest trudno się dostać bo przyjmują już od 100 punktów jak dobrze pamiętam z tamtego roku:) ja miałem 143 więc nie miałem się czym martwić:) zapraszam do 3LO:D
|
|
wiem, że jak składasz podanie do ILO to wpisujesz klasa ogólna, a na dodatkowej kartce zaznaczasz jaki profil wybierasz i jaki język dodatkowy (francuski, rosyjski czy niemiecki). Dodatkową kartkę można znaleźć na stronie szkoły lub w sekretariacie :).
|
|
kasiulkam15 wielkie dzięki :) ;*
|
|
nie ma za co :)
|
|
A jaki język dodatkowy lepiej wziąć Rosyjski czy Niemiecki ? który bardziej się przyda? hehe
|
|
Bułgarski i jest fajnie
|
|
francuzki ;D
|
|
Zależy, jak nie lubisz niemieckiego to lepiej weź rosyjski. To już zależy od Ciebie. A jeśli nie chcesz się uczyć, to weź francuski :D. Ale szczerze to jednak wybór należy do Ciebie. Oba te języki nauczane są dobrze :). Pozdrawia
|
|
A powiedzcie ktora szkola ponadgimnazjalna jest szkola spokojna,gdzie nikt nie bedzie dyskriminowal ludzi z wioski i dokuczal im jak myslicie
|
|
no tez sie podpisuje pod kamilem 26 podzielcie sie gdzie tak by nie bylo
|
|
w III LO
|