Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
laryngolog???? |
Witam. Poszukuje dobrego laryngologa w Łomży, oczywiście prywatnie. Prosze o jakieś info ulica i numer telefonu. Z góry dzięki Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: laryngolog???? |
za reklame trzeba placic...a ty bys chcial tak za darmo... a tak serio to tylko i wylacznie doktor kalinowski. brzozowa 8 - telefon znajdziesz w ksiazce...
|
|
Broń Boże Kalinowski! Moją ciotkę leczył sterydami i wylądowała u ginekologa, bo facet po prostu przegiął. Ciotka jest nauczycielką i gardło ma jakie ma i trzeba było dać jej L4, aby odpoczęła od gadania. Od razu wiedziała to Lechowicz, specjalistka od gardeł nauczycieli.
|
|
W ESKULAPIE PRZYJMUJE ZASTęPCA ORDYNATORA
|
|
moja mama miala kiedys opracje ucha,ktra przeprowadzal kalinowski - dodam ze przeprowadzil ja perfekcyjnie,dlatego go polecam zarowno wszystkim swoim znajomym(nie bylo jeszcze osoby,ktora nie bylaby zadowolona) jak i forumowiczom,ale skoro twojej cioci nie pomogl... czlowiek jest tylko czlowiekiem... pozdrawiam
|
|
Dr.Pyt przyjmuje prywatnie kolo okruszka chodzilam do niego sama i z dzieckiem na 3migdal jest bardzo dobrym specjalista
|
|
Dr Kalinowski lub dr Równa nieźle kroją:) ____________________________________________________________ CYFROWY POLSAT Łomża, ul. Skłodowskiej 2 obok łosia Tylko w TU piłka gratis
|
|
potwierdzam ze dr.pyd jest ok.robił mi operacje ucha i jest oki.dobry sprcjalista
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |