poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
prawko na motor

witam
kto z Was wie ile kosztuje i u kogo najlepiej zapisac sie na prawo jazdy kategoria A czyli na motocykl?
i kiedy mozna zdawac egzamin na motor w naszym łomzynskim wordzie??przez caly rok czy są wyznaczone jakies odpowiednie terminy?
pzdr

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: prawko na motor

Witam!
Dolaczam sie do pytania Piotrka oraz chcialbym sie zapytac czy to prawda iz wprowadzone zostanie prawko od 24 lat (kat. A) ? jesli tak to do kiedy jest ostatnia szansa na zapisanie sie oraz czy jak zaczne w osrodku robic te kategorie to gdy wejdzie te nowe prawo bede mogl przystapic ( zapisac sie) do egzaminu?

robilem takie prawko koszt to ok 1000zl lacznie z odbiorem nowego prawka

a kiedy je robiłes?tzn w jakim miesiacu?orientujesz sie czy na ta kategorie prawko mozna robic caly rok?

dzieciaki... malo tego, ze prawo jazdy kat. A zostanie wprowadzone od 24 lat...to i zostanie wprowadzone prawo jazdy na skuter
AL

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

na motor mozna robic i w zime... ale kto bedzie o takiej porze roku prawko robil

w tym roku koncze 18-nascie wiec jeszcze sie zalapie bo z tego co wiem to prawko na motor od 24 lat wchodzi od nastepnego roku czyli od 2009

piotrek dowiedziałeś się coś o tym prawku? ja też chce robić w tym roku i interesuje mnie gdzie najlepiej w lomży robić, ile kosztuje i ile trwa taki kurs!

najlepiej u kaminiaka ma w miarę dobre sprzęty i spoko plac ;D koszt ok 1000 zeta ;)

;)

U Kaminiaka nie jezdzi sie po mieście na kurscie.
Ferenc - cena 650 - 700 zl plus 150 do wordu za egzamin. Spoko instruktor i jazde po miescie tez mialem.
Egzaminy w zimie nie odbywają się, takze teraz mozesz sie spokojnie zapisywac, wiekszy problem w zimie. Ale po szczegóły do Wordu.
Nowe kategorie narazie są w fazie projektów takze jeszcze troche minie zanim je wprowadzą więc nie moa jeszcze w tym roku problemu zdjaesz normalnie.

tylko, czemu znam osobe, ktora w polowie grudnia zdawala egzamin? i na dodatek padal snieg...maly, ale padal

Prawdopodobnie zapisała sie na egzamin jeszcze w październiku bądź listopadzie. Zresztą w Wordzie na bieżąco decydują czy jest egzamin czy nie ma. Jedna osoba może jechać, a już za godzinę egzamin może być odwołany.

egzamin byl chyba 3 lata temu.. wtedy takich "korkow" w word nie bylo

prawko raczej robi sie w porze letniej nie polecam w zime:)

Tak jak powiedziałem decyzje zapadają na bieżąco. Chciał to mu zrobili egzamin, śniegu nie było, lodu nie było, ślisko nie było to jeździł.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org