Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Studio Band? |
Proszę powiedzcie mi coś o zespole Studio Band. Czy jest to dobry zespół na wesele? Tylko proszę mówcie szczerze, bo dobry zespół to ponad połowa sukcesu całego wesele... Z góry wszystkim wielkie dzięki! :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Studio Band? |
autoreklama ??
|
|
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Nie jest to autoreklama! Naprawde za rok mam wesele i chciałabym dowiedziec się czegos o tym zespole. Nie jestem z Łomży, a bardzo chciałabym poznać szczerą opinię! :)
|
|
Więc jak nie przeszkadza tak sformuowane pytanie, to bardzo proszę o podpowiedz... :)
|
|
Gram z chłopakami ze Studio Band w takim projekcie przy mdk od wielu lat, są świetnymi muzykami, grają zawsze na żywo i mają naprawdę świetny gust muzyczny;) choć na weselu ich nie słyszałem nigdy to przynajmniej tam skąd ja ich znam mogę ręczyć że chały nie odwalą.
|
|
ja byłem chyba na studniowce gdzie oni grali i normalnie byłem w szoku byli rewelacyjni gra na zywo i spiew:) łatwo mozna sie dogadac z chłopakami i najbardziej mi sie podobało jak dwoch chłopakow uczestnikow 100dniowki miedzy jedna a druga piosenke zaczeli wystukiwac i kllaskac rytm jednej z piosenek ktorej oni nie mieli w planach grac ale perkusista dosłownie w locie to załapał i zaczał im pomgac chłopakom z zespołu zajeło to troche dłuzej ale znalezli nuty i słowa i była fajna pioseneczka smiechem zartem;) nie wiem jak inni ja polecam i pozdrawiam:)
|
|
Jestem członkiem W/W zespołu. Ręczę swoim nazwiskiem, honorem i swoją osoba iż nikt z zespołu nie założył tego tematu, a co za tym idzie nie jest to autoreklama jak napisał jeden z forumowiczów. Zespół nie musi się reklamowac ponieważ nasza muzyka jest naszą reklamą- innej nie potrzebujemy bo i tak mamy nawał pracy. Jeśli chcecie dowiedzieć się czegoś o zespole zapytajcie chociażby właścicieli domów weselnych i dyrektorów kilku szkół w których graliśmy, a będziecie mieli obiektywną i uczciwą ocenę naszej pracy. Dziękuje za uwagę
|
|
Lepszego zespołu na wesele (i nie tylko...) nie znajdziesz, więc dzwon do nich i zarezerwuj termin. Pozdrawiam
|
|
Bardzo Wam dziękuję! Gwarantuję, że nie była to autoreklama. Mam nadzieję, że nie narobiłam problemu członkom grupy Studio Band. Daję słowo, że o niczym nie wiedzieli, ponieważ jeszcze sama ich nie znam... ale po tak ciepłych słowach nie mam już żadnych wątpliwości! Jeszcze raz wielkie dzięki, w końcu ślub i wesele ma się tylko raz w życiu! ;) PS. Jeśli, ktoś z zespołu życzy sobie aby usunąć ten post, to proszę napiszcie jak mam to zrobić, a napewno od razu go usunę. Dobranoc... :)
|
|
Same Plusy zero minusów no proszę tylko żeby się potem okazało że wesele z studio Band nie wyszło takie przechwalanie się na dobrze nie wychodzi
|
|
A właśnie Tomku zgadzam się - same plusy. Z czystym sumieniem polecam Studio Band bo doskonale znam chłopaków i wiem że lipa jest im obca. A reklamować się sami nie muszą... Polecam a jesli ktoś ma wątpliwości może wpaść do Nich na próbę. Tylko niech sobie przygotuje sznurek jak mu szczęka opadnie ;) Profesjonaliści i tyle. Pozdro chłopaki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |