Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Riczard - Zmieniam Się |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Riczard - Zmieniam Się |
|
średnie za "amerykańskie" i ciągnie się tak jakoś nie dynamicznie poza tym lekki przerost formy nad treścią
|
|
ż e n a d a
|
|
Pan Śniadanko: za "amerykańskie" na Polskę, za "łomżyńskie" na Amerykę. gostek_num: masz czuć sie zażenowany bo to chamstwo
|
|
tylko refren mi troche nie siada poza tym jest ok smieszy mnie "za amerykańskie" bo jak jestes z Polski to masz nawijac o tym jak jest ciezko i to koniecznie na "polsko brzmiacych" bitach mentalnosc jest taka ze jak ktos proboje cos robic to trzeba go zjechac i wysmiac...
|
|
TY pan sniadanko jak jestes takie cwaniak i mówisz ze to jest srednie to kur.a zrób sam cos i dawaj linka pało , ale nie ty pewnie z chamami od siebie z wioski disco polo nagrywasz i co tydzien w jezioku chamice rwiesz
|
|
Autor: gostek_num (---.bsk.vectranet.pl) Data: 09-05-08 20:46 ż e n a d a i jeszcze jeden lamus z jeziorka
|
|
Numer jest bardzo dobry. Podoba mi się. Podciągnoł bym tylko tempo. Beat ma ukrytą dynamike która wyjdzie jeśli pociągnie się tempo o max 20 BPM. Ptrzeba poeksperymetować. Dobra, stanowcza barwa wokalu. Fajnie że ktoś w tym mieście stara się coś zrobić. Oczywiście znajdą się ci "Co się znają na HH" i bedą pewnie coś gadać. Nie ma się co martwić to tylko zawistne kmioty. Dobry mix i master. Rychu rób dalej swoje.
|
|
najlepiej kogos skrytykowac a samemu gowno umiec i nic nie robic. brawo.
|
|
zachęcam do odwiedzenia: www.facebook.com/RicciCassino ewentualnie: www.youtube.com/RicciCassinoMusic www.twitter.com/RicciCassino
|
|
Jak miauczenie kota :):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |