Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zagnoił !!!!! |
Siedzę i płaczę...... wczoraj o godzinie 11 został okradziony mój rydwan. Zagnoił mi biały miś przyczepiony do haka holowniczego. Niebiesko oka blondynka odcięła go ostrym narzędziem!!! Była to ostania pamiątka jaką miałem po Tobie. Nie mogę spać, nie mogę jeść. Jestem w takim żalu że dostałem rozwolnienia i nie mogę pracować. Najbardziej zasmuceni są gazowniczy ponieważ gdyż aczkolwiek miś był przy wlewie gazu. Za znalezienie misia w całości została wyznaczona wysoka nagroda. Istnieje podejrzenie że mis obecnie przebywa w miejscowości Miastowo koło Łomży. ZAŁAMANY PO STRACIE MISIA ! !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zagnoił !!!!! |
:))))))))))))))))))) umarłem :D
|
|
heheh nie no masakrycznie pojechał :))))))))
|
|
to co lecimy do Miastkowa ekipą? :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Złodzieje nie mają żadnych skrupułów :( Współczucie Jowan :D
|
|
No lecimy lecimy...trzeba swoje tylki pakować w dupowozy i wjazd na chate zrobić hehe ;)
|
|
Przestań już pić!!!Niedługo będziesz pisał o myszkach itp:)
|
|
Ruska mafia na chatę i wióry z chaty!!!
|
|
to na bank mafia! mafia puchatek ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Buahaha dobre :D nic tylko lecimy, zbieramy ekipę i robimy odwet !!! Szczyt chamstwa, złodziejstwo się szerzy ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Doszły mnie słuchy że widziany był dziś koło 9 rano w miejscowości Marianowo. Widocznie psy siedziały porywaczom na ogonie i musieli zmienić dziuplę
|
|
straszne rzeczy sie dzieją, ja tez mam misia w samochodzie, myslicie ze jest bezpieczny?
|
|
Myślimy, że nie. Trzeba temu położyć kres. Wieczorem zbiórka i obmyślanie planu odbicia Miśka. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Hehe Kamil ty to masz pomysly misia spod zderzaka opla ci kopsneli :)))
|
|
jak to leciało: To jakaś masakra jest.
|
|
teraz w to miejsce przywiąż szczura zdechłego.
|
|
WTF?
|
|
nie palakac po stracie!! misu wruci, mowią ludzie ze jak kocha to wruci:D a jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o... hmm pieniądze? :p maly
|
|
Ostatnio był widziany jak maszerował z Czesiem do Maślany.
|
|
Bo książka była za******a, a oni musieli coś podp*******ć :D ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
czy chodzi o misia przekliniaka? ![]()
|
|
A co on też zagnoił? ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
suuper post :D ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
jesli chodzi o przekliniaka to porywacze sami z nim nie wytrzymaja i go oddadza ale jak chodzi o bialego to ja go widzialem tydzien temu na gubalowce reklamowal coca cole atari 65 xe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |