Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TIR-y w Łomży |
Czy ktoś jeszcze zauważył że Policja i Inspekcja Transportu Drogowego przestały kontrolować TIR-y jadące przez Łomżę. Np. na ulicy Poznańskiej Policja z radarem gościła ostatnio kilka tygodni temu. A może tylko mi się wydaje ? A może jakiś układ władz miasta z drogowcami ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TIR-y w Łomży |
Właśnie jak czytałem ten post (22.27) obok mojego domu przejechało około 8 Tirów... znacznie wolniej niż w dzień ale po 22 miało ich nie być w ogóle! (tak mi się zdaje)
|
|
Zapomniałem dodać że jednak Tirów jest mniej :P taki mały +. Ale kontrole powinny być albo postawiony fotoradar. Chociaż patrząc po tym jak ludzie jeżdzą po poznańskiej pracowały raczej jak kamera...myślę że dziennie ze 30(jak nie więcej) takich po 70-100km/h się zdarza.
|
|
Macie rację. Na Wojska Polskiego nie dają rady pędzić, ale na Poznańskiej pozwalają sobie na dzikie szarże. Często jeżdżę Poznańską i staram się stosować do znaków, nie przekraczając 60 (ograniczenie do 40!) Wiele razy jadący za mną TIR najeżdżał mi prawie na tylny zderzak, chcąc wymusić na mnie szybszą jazdę. Kilku z nich wściekłych, że tak wolno jadę "ekspresówką-obwodówką" trąbiło na mnie i migało światłami. Naprawdę nie wiem, dlaczego policja i straż miejska "olała" Poznańską i Wojska Polskiego. Czemu już nie stawiają fotoradaru? Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
przyznaje- na ul. poznanskiej jest okropnie, a zauwazyl ktos, co sie dzieje np. w konarzycach?
|
|
najlepiej wymyslcie sposob aby TIRY latały :)))))) wszystko przed wami :)))) moze Nobla dostaniecie??? bagrmosen
|
|
po co maja latac? jakby kolej była dobrze rozwinięta, to uważam, że byłyby zbędne....
|
|
dwa dni temu koło fabryki mebli stali z suszarka...pewnie ten post ich zainspirował
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |