Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zgubiłem portfel... DZIĘKUJĘ |
W dniu 5 maja w okolicy ul. Dmowskiego zgubilem portfel z pieniędzmi oraz kompletem dokumentów. Złość zdenerwowanie. Miałem nadzieje choćby na prawo jazdy znalezione w skrzynce za kilka dni. Po powrocice do domu - ku wielkiemu zdziwieniu - zguba lezała na swoim miejscu. Serdecznie dziękuję tym razem we własnym imieniu Pani, która z wielkim trudem starała się ze mną skontaktować tylko po to żeby oddać jakiś portfel... w którym niczego nie brakowało! Ogromne doświadczenie - jeszcze raz dziękuję! "Nie trać wiary w uczciwych ludzi" - Jej słowa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zgubiłem portfel... DZIĘKUJĘ |
;) no widzisz jednak są dobrzy ludzie w Łomży ;)
|
|
proszę buziaczki
|
|
10% znaleźnego oczywiście się należy _-_________________________________________________________ CYFROWY POLSAT Łomża Skłodowskiej 2 obok łosia
|
|
jakiś drobny upominek przynajmniej sprezentować siępowinno MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
no proszę :) brawo! chwali się, chwali :) pozdrowienia dla tej osoby
|
|
wiem po sobie, ze co do oddania dokumentow nie jest dobrze... radze nowe dokumenty wyrobic.. dowod osobisty- ok m-ca nim wyrobia dowod rejestracyjny ok 1-2dni prawo jazdy tydzien... zainwestuj w CB i jezdzij bez dokumentow do tygodnia :p a i oczywiscie zastrzeż karte jesli miales :)
|
|
widac jak ludzie potrafia czytac
|
|
ta matura i stresy..... ;p heheh do konca nie doczytalam :p
|
|
Nie znalazłem portfela .... DZIĘKUJĘ mimo wszystko. :-))) Mi ukradli kiedyś portfel z dokumentami i niestety musiałem wszystko wyrabiać od nowa! Są uczciwi, ale większość raczej NIE ;-(....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |