Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
usg |
Moze ktos wie gdzie przyjmuje dr Wagner podobno wykonuje usg piersi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: usg |
PIłSUDSKIEGO 6
|
|
PRZYCZODNIE PRZY PIEKARNI ,OKRUSZEK,
|
|
przyjmuje prywatnie w swoim domu tj na Legionów przed Prymusem. trzeba się umawiać telefonicznie na wizyte
|
|
A może ktoś wie ile kosztuje USG?
|
|
Dr Wagner przyjmuje na Al. Legionów przy jednostce wojskowej. Osobiscie bylam już - bardzo rzeczowe badanie POLECAM a co do ceny to nie liczy się cena liczy się jakośc badania - to dobry fachowiec.
|
|
i tak z łomżyńskich radiologów Bućko jest najlepszy... jak któryś z tych gamoni czegoś nie wie,to od razu leci do niego... i ta na "N" i ten z "wysokiego" i sam wagnerek też... Dziesiątki razy takie akcje widziałem hehe. Poza tym jako jedyny się NIGDY nie focha (nawet na kacu hehe) i czyta zdjęcia jak poezję Mickiewicza... serio :]
|
|
na jakimm kacy ty palancie? Facet zapiernicza w szpitalu nie 8 godzina tylko po kilkadziesiąt , nie wychodząc z niego. Jeden z najlepszych w mieście radiologów - więc go szanujmy bo zdjęcia będziesz sobie czytał sam z modlitewnikiem. Nasza
|
|
palant to ci w dzieciństwie do wanny właził jak ci mówie,że na kacu,to na kacu więc milcz,jak nie masz pojęcia,a poza tym to po kiego urujesz? rozumiesz chociaż co czytasz sieroto?
|
|
palant po raz drugi z rozmiarem niej niz zero!!!!!!!!!!!!!!!! Nasza
|
|
zero to cie matka na obiad wołała i nie sycz jak nie masz o czymś pojęcia tyle
|
|
no napewno obsmarowywać ludziom dupy to ja nie mam pojęcia - plotkarzu łomżyński. Nasza
|
|
czy ty k***a na serio jesteś upośledzona czy tylko prowokujesz? masz mózg? to go użyj! uwierz... to nie boli! Po pierwsze postaraj się zrozumieć,to co czytasz,a po drugie jeśli nie znasz niektórych faktów to powtarzam: nie sycz i sie nie spinaj. Żegnam!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |