Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak wrażenia po maturze z polaka? |
Jw
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak wrażenia po maturze z polaka? |
a jakie tematy byly tak w ogole?
|
|
dla mnie może być. Siedze dużo w internecie i interesuje się historią. Tematy w sam raz dla mnie :). ...
|
|
Była Lalka i Oda do młodości, ponoć łatwe, tak mi znajomi mówią. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Nie była taka strasznie trudna. Wybrałam temat o Lalce, tylko, że trzeba było 10 razy pisać to samo, żeby było te 250 słów. Mogli dać motyw miłości, wędrówki czy czegoś innego, a nie snu :/ Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
niewiecie są juz na jakiejs stronie napisane odpowiedzi z tekstu ze zrozumieniem ?
|
|
moim zdanie nie byl az taki straszny (mowa o lalce) mozna wyciagnac duzo wnioskow z tego fragmentu na dany temat. pytania do pracy z tekstem typowo jezykowe, nie lubie takich.
|
|
www.gazeta.pl tam gdzies sa odpowiedzi
|
|
|
hmmm radze nie czytać odpowiedzi:) bo to są proponowane :) a więc łapiecie ocb. A te wypracowanie w odpowiedziach to jest do dupy! Jakiś polonista z doktorem chyba to pisał:P
|
|
Szczerze mówiąc tematy były o wiele trudniejsze w porównaniu z maturą z lat ubiegłych .Czytanie ze zrozumieniem było w miare proste ,a tematy prac były bardzo złożone , za malo czasu na pelne rozwiniecie ... Ogolnie byłam średnio zadowolona z rezultatów
|
|
pisałam maturę kilka lat temu (nową) i przyznam, że tematy w tym roku były dużo trudniejsze
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |