Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
znaleziono telefon |
Znaleziono telefon motorola. Właściciela telefonu proszę o info w celu identyfikacji właściciela: model, kolor, sieć oraz hasło powitalne przy włączeniu aparatu. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: znaleziono telefon |
model l7 czarny, era, hasla nie ma jest pin 2642
|
|
niestety nie ten model i hasło jest (imię)
|
|
HEhe a skąd wiesz że hasło to imię???? Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Koledze napewno chodzi o tekst powitalny.
|
|
to moj tel gdzie moge go odebrac ?motorola ona jest moja sprzedam ja pozniej i przepije kase
|
|
jeden uczciwy sie znalazł :P ...
|
|
sprzedaj na allegro ten telefon a kasę przekaż na jakiś szczytny cel. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
mysle ze mozesz zaczekac pare tygodni az sie znajdzie znalazca, sprobuj tez zadzwonic do kogos z ksiazki telefonicznej o ile tel jest wlaczony. Dopytaj sie kto to moze byc. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Telefon leżał w wodzie i był wyłączony. Po osuszeniu go i włączeniu pojawiło się powitanie i pytanie o PIN. Pozostało mi więc poszukać właściciela-właścicielki przez to forum .
|
|
gdybys mial kabelek to prawdopodobnie moglbys zgrac zawartosc ksiazki adresowej na PC-ta nawet mimo blokady pin. tak?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |