Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zderzak tylni do BMW 5 |
Witam ma ktoś może na sprzedania zderzak tylni szary,srebrny metalic do BMW 520i 95r. Lub wie gdzie na jakimś auto-szrocie mają oprócz nowogrodzkiej,rybaków i koło torów bo tam nie mają. THX
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zderzak tylni do BMW 5 |
MOżesz troche sprecyzować swoje pytanie, a dokladnie chodzi mi o model BMW - E39 czy E34.
|
|
napisal chyba wyraznie
|
|
a ile taki zderzak może kosztować?
|
|
Co napisal wyrazie? Pokaz mnie to to palcem o jaki model chodzi bo ja niewidze.
|
|
Każdy widzi tylko DxxxD nie!!!! Chyba jest wyraźnie napisane 520i z roku 95, a z tego roku z tej serii tylko E34 Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
bo chciales udac ze sie znasz a sie nie znasz, e39 szlo od 96 wiec w czym masz problem?? chyba jasno wynika z rocznika ze chodzi o e34
|
|
Tak chodzi o e34 nie ma się oco kłucić. To jak macie jakieś propozycje, namiary??
|
|
kolego jest chlopaczek co ma w Siemiatyczach czesc i rozbiera samochudy z anglików zadzwon sie zapytaj mozliwe ze bendzie miał 500 581 598
|
|
Tam też nie mają
|
|
No to musze was uświadomić teraz chłopaczki. BMW 520i ZACZĘTO PRODUKOWAĆ OD MARCA 1995r. Sam mam E39 z 1995 roku. Widze ze jest tu paru fachowców obytych z BMW :)hehe NO COMMENTS Na tej stronie mozecie to sobie sprawdzic. http://bmwfans.info/original/ Co do zderzaka to daj nr GG odezwe sie.
|
|
No to musze was uświadomić teraz chłopaczki. BMW 520i W BUDZIE E39 ZACZĘTO PRODUKOWAĆ OD MARCA 1995r. Sam mam E39 z 1995 roku. Widze ze jest tu paru fachowców obytych z BMW :)hehe NO COMMENTS Na tej stronie mozecie to sobie sprawdzic. http://bmwfans.info/original/ Co do zderzaka to daj nr GG odezwe sie.
|
|
8022777
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |