poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
bójka na bawełnie

hej! jezeli widzial ktos jak tluka kierowce mpk na bawelnie obok Alexa o godz 22.00 30kwietnia2008 to niech smialo cos pisze. moze jakies nazwiska?? bylo tam okolo 10 szczyli i niezle stlukli kierowce tylko za to ze zwrocil im uwage jak dobierali mu sie do autobusu. kurestwo nie zna granic, powinnismy tepic takich zwyrodnialcow!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: bójka na bawełnie

To są skutki wolności LUZU i bezstresowego wychowania. Róbta co chceta - no to oni robią.Tak bardzo obszczekiwany tu Ojciec Dyrektor napewno tak nie wychowuje młodzieży. To za to tak wszelkie paplaki, inkwizytory itp. swe parszywe ozory wycierają. Szkoda że żaden z nich nie był tym kierowcą, niechby na własnym ciele doświadczyli tej przyjemnosci.

dokladnie Franio11. niestety policja musi jeszcze chronic takich cweli na meczech zeby nie dostali od innych cweli z innego miasta.dla mnie to na kazdy mecz powinni kazdemu kapturowcowi dawac do lapy jakis kij i sami by sie wytlukli na stadionie skurwiele. jeden albo dwa mecze w wojewodztwie, pare pogrzebow i bylo by mniej kurestwa. pisze tak bo wygladali oni na jakichs pomeczowych imprezowiczow. nie obrazajac normalnych kibicow, ktorzy lubia pilke a nie bojki (szacuneczek dla nich)!!

mam nadziej ,że policja szybko ich złapie im zdrowo dołozy. Strach wyjśc z domu bandy gówniazy po mieście grasują.

Nasza

Eduardo wiziałeś a nie wezwałeś policji???

No po prostu takim gówniarzom dopier...tyle żeby on 10 zakazał .Co mu ten autobus zrobił ?ale to nie ma swego to nie poszanuje cudzego.Normalnie denerwują mnie tacy małolaci nie dość że ledwo skończy podstawówkę i na tym jego edukacja się kończy to jeszcze brak kultury .Ten autobus był kupiony za moje i twoje pieniądze z podatków

"Franio11" - w 100% procentach się zTobą zgadzam, to przez takich kre....ów jest coraz gorzej.

A małolatom tylko pała i zimna woda.

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

policja zostala wezwana ale z conajmniej 8 osob zostalo zlapanych tylko dwoch najwiecej nacpanych skurwieli.reszta uciekla. powinien byc monitoring w tamtym miejscu...

Widać, że tam cie nie było i rozpowiadasz plotki Złapano wieczorem dziewczyne i chłopaka Dziewczyna nic nie robiła na początku nawet próbowała ich uspokoić i tak wogóle ja tam 8 osób nie widziałam Akurat na bawełnie były tajniaki i złapali tych dwoje potem przyjechał drugi radiowóz i pojechali na osiedle maria praktycznie wszyscy byli z tamtąd

eduardo1983 , jest temat że jakieś dzieci pobili kierowcę autobusu, a Ty od razu kojarzysz to z meczami, i sytuacją na stadionach. Napisz proszę kiedy ostatni raz w Łomży byli się na meczu ? Robili jakieś rozróby ? Zakładasz od razu że ci gówniarze chodzą na ŁKS, i też robią jakieś problemy. A tak nie jest, a Ty tylko swoim postem robisz złą reklamę, i zniechęcasz ludzi do przychodzenia na mecze. A Nas jest coraz mniej, i coś nie widać nadziei na poprawę.
pozdrawiam

eduardo ale ty jesteś pusty w środku

"Nie lękajcie się" i "Róbta co chceta"

Ten temat mozna wrzcic do "PLOTKARZE ŁOMŻYŃSCY" Gówno widziales to nie pisz !

Łomża leży na Mazowszu !

dobre :D

...

ok, prosilem o jakies nazwiska a nie komenty na temat łksu. w **** mam ta wasza pilke, na mecze nie chodze bo jestem calkiem normalny. sram na ten caly łks.bawta sie dobrze barany pojebane.

prosze admina o usuniecie tematu bo widze ze sie nic nie da zrobic!!

eduardo, pokazałeś tą wypowiedzią jaki jeszcze gówniarz jesteś. Twoim głównym problemem jest antypatia do ŁKSu i za wszelką cenę chcesz to pokazać. Ale zapewniam ciebie, że ŁKS ma cie jeszcze bardziej w d****, ogarnij sie małolat. Pewnie byłeś jakieś 10 lat temu na jakimś meczu, ktoś na ciebie krzyknął, rozpłakałeś się i uraz pozostał.

ja tam nie jestem przeciwny piłce ani tym bardziej ŁKSowi, ale wiem, że część tych małoletnich przygłupów, którzy są prawie na każdym osiedlu, dumnie określa się wiernymi kibicami ŁKS, więc zupełnie bez związku to nie jest...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

nie uogólniajcie, że każdy dzieciak to skur***l i "wierny kibol" ŁKS-u itp., litości...

a jak się chcecie to się wyzywajcie

***** ludzie **** widzieliscie a duzo gadacie. Po pierwsze to kierowca sie sprol za to ze zapukali w szybke i chcieli wsiasc. Zaczal straszyc gazem i rzucil sie z lapami na chlopaka. Bylo tam 5 osob (i nie wszystkie go bily). a nie 10. Taka jest prawda.

Tępić fantastow

Zeby za dużo nie kręcić tym bolesnym zajściem zwracam się do ludzi odpowiedzialnych za utrzymanie porządku w mieście o kontrolowanie tych miejsc nagminnie.Zainteresowanie się młodzieżą pijącą alkohol na przystankach autobusowych i palących papierosy ,przecież obowiązuje zakaz sprzedaży tych wyrobów nieletnim.Niech ktoś zwróci uwagę co się dzieję w autobusach trudno wytrzymać jak zaczną wygrywać telefonami każdy co innego.dziwimy się ,że kierowca czasami jest nieprzyjemny jak on wogóle może pracować jak obok niego stanie ze trzech i każdy słucha czego innego.
Co do kierowcy o którym mowa to niema on takiego obowiązku żeby wpuszczać pasażerów i spędzać z nimi piętnastą minutową przerwę.Jego obowiązkiem jest odjechać z przystanku o czasie i bezpiecznie dowieść pasażerów na miejsce.Jest on odpowiedzialny za powierzony mu sprzęt (autobus)kupiony za nasze wspólne pieniądze.Więc nie dziwmy się że stanął w jego obronie.
Co do ŁKS-u to nie mieszajmy sportu do bandyckiego napadu.Są tacy co lubią kibicować niech kibicują wkońcu każdy ma jakieś chobby.Nauczmy się wzajemnego szacunku.
POZDRAWIAM!

Weźcie niektórzy piszą chociaż nie wiedzą.. a o tych kibicach to juz "lekka" przesada! ;(

"Autor: Cz3koladKa (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 02-05-08 10:41
Nauczmy się wzajemnego szacunku."

i ortografii!!!

"chobby"- przecież "okienko" samo podkreśla takie błędy

Autor: siarak (---.elomza.pl)
Data: 01-05-08 09:48

eduardo1983 , jest temat że jakieś dzieci pobili kierowcę autobusu, a Ty od razu kojarzysz to z meczami, i sytuacją na stadionach. Napisz proszę kiedy ostatni raz w Łomży byli się na meczu ? Robili jakieś rozróby ?

wczoraj zadyma z kibicami z bstoku

Ja jak Ja --> Tutaj chyba nierozmiawiamy o ortografi? Więc się odp_ierdol !!

Pozatym ja tam błędo ortograficznych nie widzeeee !!!!

W poście powyżej zrobiłaś przynajmniej 5...

a moze ma dysleksje ? a wy juz od razu z niej glaba robicie jak z tych malolatow zbrodniarzy i kibicow LKS.

zastanowcie sie

kiedys "dyslektykow" nazywalo sie wlasnie glabami. Dopiero niedawno powstal ten dziwny termin "dysleksja". Teraz co drugi to dyslektyk ;)

ta, teraz maja z 5 chorob na tym podobne, jak nie wiecej :D

eduardo1983 - w 100% sie zgadzam.

palowac tych przyglupow

bawelna to same smiecie i odpady oni sa tylko mocni w ekipie wiekszosc to dzieci co blache waliniesz to sie poplacze . a propo meczy juz nie ma kibicow tam jest tylko zbiorowisko dzieci co leca sie lac a po tem na psach wala z dupt kto co i jak jest tam pare osub oczywiscie dla kutruch nalezy sie szacunek ale wiekszosc to szcyle co spiewaja a nie wiedza co spiewaja jak ostatio ogladale ustawke tyo sie za glowe zlapale jak widzialem kto tam byl dzieci po 16 17 lat toc to jest zalosne . szacunek dla najwierniejszych fanatykow łksu

ŁKS ŁOMŻA I SPARTA SZEPIETOWO

Ha ha Super Pynia z szepietowa.

angella

pynia nie masz pojęcia o pewnych sprawach więc zamilcz !

Łomża leży na Mazowszu !

proste zawsze bede wspieral łks choc i sparta w atomie sie ostatnio nie popisala hehe i pynia nie jest z szepietowa jestem lomżyniakiem a browar łomżynski zawsze byl i jest najlepszy heh mi tam bawelna nie zaszkodzila w niczym ale nie lubie z tamtat paru osub juz nie bede wymienial kogo . jest tam jedna osoba ktora sie chwali ze brata ma dillera latfo sie domyslec kto ? jak ktos mieszka na bawelnie

dobra zamknijcie ten temat bo to juz pszeszlosc a moze temu cieciowi z bana nalezalo sie na miche dostac moze reke wyciagnol do kuregos ja sa,m nie wiem co bym zrobil jak by ten kierowca reke wyciagnol do mojego koleszki ale jetem pewien zeby na pizde sztuke dostal

pynia co ty piszesz za glupoty jak nie mieszkasz na bawelnie to sie nie wypowiadaj i nie powtarzaj czegos co moze nie byc prawda

pirat

niechce mi sie nawet wypowiadac na ten temat ale tojest prawda na 100% bo ta osoba pisala do mnie smsy ze jego bhrat diiler mnie zleje heh dobra zakonczcie ten temat bo to zalosne jest

pynia jak masz problem to z tym do lekarza a nie na forum nikogo nie obchodza twoje smsy a tymbardziej kto je pisal i jaka byla tresc idz z tym na policje

pirat

a zalosne jest to co piszesz

pirat

drayver adr Popieram:) a tak wogle to najlepiej pilnować własnych spraw.

a czym sie nie popisała ?

Łomża leży na Mazowszu !

To smutne, ale 90% społeczności tego forum to właśnie tego typu gówniarzo-dresiarze.

Aha. Zapomniałem dodać: WSTYDZĘ SIĘ, że jestem z ŁOMŻY

mikrofon Wiesz dresiarze też ludzie i żal mi Ciebie, że wstydzisz się swojego miasta :D

mikrofon , jak się wstydzisz że jesteś w Łomży to z niej wyjedź nikt cię na siłe nie trzyma... Dziwicie się że takie problemy są , że młodzież sprawia kłopoty , a czemu ? bo nie co robić . Ostatnio z kolegą ćwiczyliśmy Parkour (sztuka efektywnego przemieszczania się po mieście) i na naszej drodze był plac , to biegniemy , skoczyliśmy przez piaskownicę i kolega sobie naciągnał ścięgno . To usiedliśmy na krawędziach tej właśnie piaskownicy i odpoczywaliśmy , a kolega masował łydkę bo ledwo chodził , kuśtykał. A tu wylatuje z klatki jakiś facet i drze mordę że mu niszczymy plac o który mieszkańcy bloku walczyli dla dzieci :| Od dragów i innych nałogów trzyma mnie chęć uprawiania sportu , a teraz nawet to jest utrudzanie. Gramy na boisku przy PG8 , wylatuje albo trener albo prezes że niszczymy im trawę i nie idzie póki nie pójdziemy , wygraża że po łbie dostanę... Tak źle a tak niedobrze... A potem pretensje że dzieci piją i palą i robią takie rozróby :/

gowniarzo dresiarze...niezle... ja tez lubie chodzic w dresie, i czuje sie wnim o wiele przyjemniej niz w lato w spoconych dzinsach

zycie

Ajjj mistrzu93. Jakiś Ty biedny. Wszyscy tobą pomiatają. Biedna ta młodzierz. Rzeczywiście obijanie bezbronnych ludzi, złodziejstwo i chamstwo to ich jedyny słuszny ratunek na nudę.

Tu chodzi o prawo. Nawet jeśli bandziorów by złapano, to i tak po jednej rozprawie dostaliby uniewinnienie ze względu na "zbyt małą szkodliwość społeczną czynu". Wynik jest taki, że te nasterydowane i zakapturzone mięso wieprzowe z klatek schodowych czuje się bezkarnie i robi co chce.

To nie wina młodzierzy, że takie mamy prawo i wiele osób czuje się bezkarnie. Ale faktem jest że to właśnie z nudów rodzą się takie krzywe sytuacje i nie ma nad czym tu rozkminiać:)

temat poezja hahahah

mikrofon , nikt mną nie pomiata , chyba nie myślisz ,że jak jakiś staruch wylatuje do mnie i mnie wygania to biore dupe w kroki jak jakiś gówniarz , nie te lata ...

"Autor: mistrzu93 (---.elomza.pl)
Data: 29-05-08 17:33

mikrofon , nikt mną nie pomiata , chyba nie myślisz ,że jak jakiś staruch wylatuje do mnie i mnie wygania to biore dupe w kroki jak jakiś gówniarz , nie te lata ..."

buahaha... no fakt... 15 lat masz, to OG jesteś :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org