Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pomocy dotyczy prawka |
Witam wiem ze duzo tematów było na ten temat ale sprawdzałem i nie ma nigdzie napisane.Wiec powiem o co chodzi Mam ustalony termin egzaminu praktycznego na 4 czerwca i problem twi w tym ze przed tym terminem musze wyjechac za grasnice i niewiem co mam zrobic aby wczesniej zdac egzamin słyszałem ze mozna napisac podanie o przyspieszenie egzaminu czy to prawda i czy tak mozna.Jezeli tak to jak napisac te podanie i do kogo je kierowac
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pomocy dotyczy prawka |
A czemu nie udasz się osobiście do Wordu i tam nie zapytasz?
|
|
Skoro masz wyznaczoną date egzaminu (prawodopodobnie na pismie) wiec tam jest adres i instytucja ktora wyznaczyla termin egzaminu. Podanie bardzo prosto mozna samemu napisac ale jesli nie wiesz jak lub nie masz czasu to jest biuro pisania podan na ul .Polowej.
|
|
Widze konkretne odpowiedzi dzikuje temat zamykam bo i tak w niczym mi nie pomozecie pozdrawiam
|
|
sie legat obrazil, co? ;]
|
|
Nie chodzi ze sie obraził bo i tak nic sie od was nie dowiem nie dostane konkretów a chodziło mi o to czy ktos juz pisał kiedys podanie do naszego wordu ale chyba nie ma takiej osoby.Wiec pojde i sie dowiem pozdrawiam
|
|
Gosciu piszesz podanie: Naglowek: Do dyrekcji WORD, adres...pod spodem: zwracam sie z prosba o przyspieszenie egzaminu na prawo jazdy kat.B, gdyz przed ustalonym wczesniej terminem XX.XX.XXXX wyjezdzam za granice.Z powazaniem xyz cos w tym stylu zadna filozofia,a do tego musoisz posiadac bilet badz jakis dokument stwierdzajacy teoj wyjazd to tyle? Mysle,ze juz wszystko wiadomo?
|
|
może nie o "przyspieszenie" ale o "zmianę terminu egz na wcześniejszy:"
|
|
i tak nie zdasz :D
|
|
zdaj za granicą:) Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
"musze wyjechac za grasnice i niewiem co mam zrobic aby wczesniej zdac egzamin" A skąd taka pewność, że go zdasz :D "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
"Mam ustalony termin egzaminu, wyjezdzam za granice ale jestem **** i nie wiem co mam zrobić." Od razu tak trzeba było pisać!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |