wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pomocy dotyczy prawka

Witam wiem ze duzo tematów było na ten temat ale sprawdzałem i nie ma nigdzie napisane.Wiec powiem o co chodzi Mam ustalony termin egzaminu praktycznego na 4 czerwca i problem twi w tym ze przed tym terminem musze wyjechac za grasnice i niewiem co mam zrobic aby wczesniej zdac egzamin słyszałem ze mozna napisac podanie o przyspieszenie egzaminu czy to prawda i czy tak mozna.Jezeli tak to jak napisac te podanie i do kogo je kierowac

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pomocy dotyczy prawka

A czemu nie udasz się osobiście do Wordu i tam nie zapytasz?

Skoro masz wyznaczoną date egzaminu (prawodopodobnie na pismie) wiec tam jest adres i instytucja ktora wyznaczyla termin egzaminu. Podanie bardzo prosto mozna samemu napisac ale jesli nie wiesz jak lub nie masz czasu to jest biuro pisania podan na ul .Polowej.

Widze konkretne odpowiedzi dzikuje temat zamykam bo i tak w niczym mi nie pomozecie pozdrawiam

sie legat obrazil, co? ;]

Nie chodzi ze sie obraził bo i tak nic sie od was nie dowiem nie dostane konkretów a chodziło mi o to czy ktos juz pisał kiedys podanie do naszego wordu ale chyba nie ma takiej osoby.Wiec pojde i sie dowiem pozdrawiam

Gosciu piszesz podanie: Naglowek: Do
dyrekcji WORD, adres...pod spodem: zwracam sie z prosba o przyspieszenie egzaminu na prawo jazdy kat.B, gdyz przed ustalonym wczesniej terminem XX.XX.XXXX wyjezdzam za granice.Z powazaniem xyz cos w tym stylu zadna filozofia,a do tego musoisz posiadac bilet badz jakis dokument stwierdzajacy teoj wyjazd to tyle? Mysle,ze juz wszystko wiadomo?

może nie o "przyspieszenie" ale o "zmianę terminu egz na wcześniejszy:"

i tak nie zdasz :D

zdaj za granicą:)

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

"musze wyjechac za grasnice i niewiem co mam zrobic aby wczesniej zdac egzamin"

A skąd taka pewność, że go zdasz :D

"Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"

"Mam ustalony termin egzaminu, wyjezdzam za granice ale jestem **** i nie wiem co mam zrobić." Od razu tak trzeba było pisać!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org