Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
HATTRICK PUB |
SIEMA. WIE KTOS COS WIECEJ,O TYM NOWYM PUBIE NA LEGIONOW PRZY DA GRASSO? KIEDY OTWARCIE? DZIS JECHALEM AUTOBUSEM I WIDZIALEM JAK SZYLD WIESZALI.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: HATTRICK PUB |
4lomza powinno za to jakieś opłaty pobierac.
|
|
za co oplaty? za to ze ktos pyta bo jest ciekawy? do sasiadki ma sie udac? po to jest forum zeby pytac i odpowiadac.
|
|
a tak na marginesie,to slyszalem ze na otwarcie tego pub'u, ma ma Pele i Maradonna przyjechac w bilard pograc i meczyk obejzec ;)
|
|
ajeja ale błysk dałeś he he he...
|
|
Cos slyszalem ze we wrzesniu, czy sierpniu - jak wlasciciel wyjdzie z wojska - bo teraz to jego siostra to szykuje.
|
|
Właściciel to kupel mojego brata - tyle wiem, że wstęp od 21 lat.
|
|
Dzięki wszystkim już sie dowiedziałem otwarcie 3 maja w sobote a wstęp od 18 lat.
|
|
Dobrze, niech się otwiera będzie gdzie obejrzeć finały Ligi Mistrzów i UEFA:)
|
|
Nie wiem czemu tomason2323 - ale tak czulem ze bedziesz wiedzial wszystko... w jakich godzinach macie otwarte?? powodzenia
|
|
Dużo może nie wiem otwierają 3 maja chyba od 16 lub 17
|
|
Tomek nie ******* toc ty wspolnik hehe
|
|
Otwarcie 3 maja. W dniu otwarcia piwo po 4zł, godzina bilarda 8zł. O godz. 20.00 transmisja meczu Orange Extraklasa RUCH Chorzów - LEGIA Warszawa na ekranie o przekątnej 116cali. A wszystko to w nowym PUBie HATTRICK, na powierzchni 300m2. Serdecznie zapraszamy od 18 lat od godz. 16.00 w sobotę 3 maja. Al. Legionów 94A (przy pizzerii DA GRASSO)
|
|
czyli http://4lomza.pl/index.php?wiad=15107
|
|
wlasnie wrocilam z zamknietej imprezki w Da Grasso i mialam okazje zajzec do tego nowego lokalu o ktorym mowa. Jak dla mnie ZAJE.BISCIE! lokal fajnie zrobiony,DUZA powierzchnia, w dobrym miejscu,bo pizza obok
|
|
i specjalnie po to zalozylas konto?? wczesniej nie chcialo ci sie pisac na forum?? buahahhaa
|
|
A dlaczego by nie? Forum jest po to by wyrażać własną opinię i również po to został ten temat założony. A skoro ktoś widział jak jest w środku to dlaczego ma o tym nie powiedzieć?
|
|
;o))
|
|
Nie ma to jak kryptoreklama hehe.
|