Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ta strona chodzi żółwim tempem!!! |
nie wiem, czy to tylko u mnie tak, czy nie;] 4lomza jest powolna, jak nie wiem co dziwne to trochem, bo reszta stron chodzi lux
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ta strona chodzi żółwim tempem!!! |
U mnie też chodzilo powoli, zeby bylo szybciej kupilem woła i teraz to on dostarcza mi pakiety z 4lomza. Jest o wiele szybciej. Polecam kupić woła.
|
|
bumboks gadasz głupoty. Gdybyś miał jakiekolwiek pojęcie o Internecie, to wiedziałbyś, że szybkość otwierania się strony nie zależy tylko od serwera 4lomza, ale także od wielu innych czynników - np. Twojego łącza. Ja na szybkość otwierania się strony nie narzekam, działa bardzo szybko. Statystyki ping mówią same za siebie: Odpowiedź z 213.241.71.198: bajtów=32 czas=28ms TTL=50 Odpowiedź z 213.241.71.198: bajtów=32 czas=26ms TTL=50 Odpowiedź z 213.241.71.198: bajtów=32 czas=33ms TTL=50 Odpowiedź z 213.241.71.198: bajtów=32 czas=28ms TTL=50 Pozdrawiam
|
|
Może Tobie MrS. U mnie też chodzi kulawo a inne szaleją jak trzeba.
|
|
Wlasnie mialem juz napomknac o tym samym. Zaczelo to sie chyba od ok. 3-ech tygodni temu i mam ten sam problem logujac sie z dwoch innych kompow polaczonych do calkiem innych sieci... Help!!! wychu
|
|
Podstawa to też dobre serwery DNS. Pozdrawiam
|
|
4lomza jest strasznie powolna, chyba najwolniejsza :-).
|
|
Hej, hej, hej ... zauwazylem, ze juz sie cos zmienilo i ze strona dziala juz (prawie) jak trza. Ewidentnie jednak ktos czyta te posty... no i skutki sa. Albo, jak to sie tu mowi: 'squeaky wheel gets the grease', czyli: piszczace kolo (w pierwszej kolejnosci) dostaje smaru. Much obliged (staro-amerykanskie: duze dzieki), wychu
|
|
MrS - za działanie stron odpowiedzialne są głównie: - DNSy - serwery obsługujące stronę - obciążenie takowych serwerów - parametry łącza serwera(ów) - parametry łącza klienta - sieć szkieletowa pomiędzy klientem a serwerem A ping służy tylko i wyłącznie do obliczania ile czasu zajmie małemu pakietowi (w Twoim wypadku 32 bajtowemu) dotarcie do danego hosta i sprawdzenie, czy takowy w ogóle na te pakiety odpowiada. A jeśli ktoś ma problemy z łączem, to już niech to traceroute'm sprawdza ;) A co do tematu, czyli wolnego działania: tak, od 3 tygodni zauważyłem nienormalny spadek szybkości ładowania 4lomza do tego stopnia, że prawie przestałem tu wchodzić ;)
|
|
Burp owszem, ale u mnie 4lomza działa bardzo szybko i nic się nie zmienia w tym temacie. Jak już jesteś taki "obeznany", to może mi to wyjaśnisz? :-) Pozdrawiam
|
|
heheh buhahaha!!!!!!:P:P:P:P::D:D:D:D i co łyso Ci mrs?! ty chyba jesteś jakiś stronnicowy względem 4lomza, a może ty w tym działasz?! już od dawna można to zauwazyć w twoich postach dzwne tylk oty masz odrębne zdanie na TEN temat hmm podejrzane co o tym sądzicie?? piszcie wielkie joł;)
|
|
a propo to prawda- od pojawienia siem tego tematu na forum -strona chodzi szybciej wielkie joł dla administratora stronki
|
|
Sądzę, że jesteś głupi jak but i nie masz zielonego pojęcia o działaniu Internetu. Co powiesz na odcięcie Ci dostępu do sieci na tydzień, dwa? Co do działania w 4lomza to przyznaję się - jestem w tej sekcie. Spotykamy się w każdą sobotę na Bonie, gdzie gotujemy koty i czytamy fragmenty "Szatana z siódmej klasy"... Pozdrawiam
|
|
aaalle siem bojem uuu jak budu dudu więc jesteś ich guru tak?? ;d znalazł siem mondrala i siem marmoladzi
|
|
I podobnie jak w większość dyskusji na tym forum, z części merytorycznej przechodzimy do inwektyw. Ludzie, opanujcie się. Jak rozpiera Was energia, polatajcie sobie wzdłuż Narwi. Pozdrawiam. grover
|
|
Naszym Guru jest markm ;-P bumboks: wyjdź z tego forum, dziecko i załóż sobie pamiętnik => http://pamietniki.bravo.pl Pozdrawiam
|
|
a jak nie pomoże to na maraton pływacki Siemień - Łomża. Będzie szybko, bo z prądem.
|
|
To prawda , strona działa wolniej niż kiedyś, ale i grafiki tzw. "ruszającej się " jest wiecej więc nie ma co się dziwić i płakać
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |