poniedziałek, 03 marca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A jednak to Marta..... [*]

A jednak to Marta.... Została potwierdzona informacja o odnalezieniu ciała zaginionej Marty...
Niech Bóg ma Ją w swojej opiece, a przede wszystkim niech przyniesie ukojenie Jej najbliższym... :(
[*] [*] [*]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A jednak to Marta..... [*]

karola21 po co zakładasz temat !! jak juz jest i to nie jeden w sprawie tej tragedi !!!!!!!!!!!!!

Może po to, żebyś się zapytał mnie po co... Miałam taką potrzebę, to napisałam i myślę, że nic się nie stało.. A Ty "driver466", jak nie masz ochoty, to nie pisz i przede wszystkim nie czytaj.

driver masz problem... karola chciała po prostu napisać o tym co się stało, myślę, że nie ma potrzeby się o to kłócić!

Marta 3maj Się! Niech Bóg Ma Cię w Swojej Opiece...

Źle, że to zrobiłaś! To nie było rozwiązanie ;/ ;/

[*] [*] [*]

[*] [*] [*]

Dzięki Peeter09... Tu nie chodzi o zakładanie nowego postu, ale o minutę ciszy i zadumania nad tym, co się stało.. Źle zrobiła wiemy o tym wszyscy, ale może miała jakiś problem i nie było takiej osoby, która chciała, bądź też mogła Jej pomóc.. Życie nie jest usłane różami, ja mam 23 lata i też różnie było, jest i pewnie będzie.. Nie mogę zrozumieć takiego kroku i bardzo współczuje Jej bliskim, dlatego też proszę wszystkich, przed napisaniem głupiego komentarza (jak zdarzały się w poprzednich postach) poprostu uczcijcie minutą ciszy zmarłą Martę..

[*]

[*]

Biedna Marta - popełniłaś błąd, ale czasami Ciebie rozumiem, myślisz, że cały świat jest do ''dupy'', że nikt Ciebie nie rozumie, że wszyscy Ciebie olewają, ale to nie prawda!
Marta po prostu pogubiła się w naszym świecie - świecie nastolatków, jestem z rocznika Marty - 1992, co spowodowało taką decyzję? Zawód miłosny? problemy w szkole? brak pomocy?
Sądzę, że to wszystko składa się w jedną całość! Marta podjeła najgorszą decyzję, jaką mogła! Smutne...ale prawdziwe!

Marta 3maj Się!

[*]

[*][*][*][*][*][*][*][*]

:(

[*]

[']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['] by bóg jej wybaczył

nie myslała...

...

Najzwyczajniej uciekła od problemów. Ale nikt nie powiedział że życie jest łatwe i proste a wręcz przeciwnie - opiera się na twardych regułach. A samobójstwo znajduje potępienie w wielu religiach świata.
(*)

['][']['][']['][']

[*][*][*]

gośka17

Martuś... Kochanie niewierze, że to TY!! A jednak... ;(

Wyrazy współczucia dla rodziny Martusi... ;(

Niech Bog wybaczy jej to co zrobiła... !

[*][*][*]

[*] [*] [*]
[*] [*] [*]

;( ;( ;( ;( Niech Bog wybaczy jej to co zrobiła... ! ;( ;( ;( [*][*][*]

Wyrazy współczucia Rodzicom,rodzinie.Marcie....spoczywaj w spokoju(*)

Ta sprawa daje wiele do myślenia... szczególnie temu rocznikowi... Może więc następnym razem kiedy mamy zamiar kogos zranic lub upokorzyć pomyślmy 2 razy. Te zachowanie świadczy o tym, że niebyło jej łatwo...

P.S. Aby Bóg Ci to wybaczył.[*]

Damian.

To nic nie da ... są ludzie i taborety ... ludzie potrafią tylko ranić i myśleć o sobie i swoich potrzebach ( chodzi mi o pewnych gnojów bawiących się w podrywy i zboczeńców ... ) , nie wiem z jakiego powodu skoczyła ta dziewczyna bo jej nie znam ale jest wiele osób i to dziewczyn w tym wieku i wzwyż które mają swoje problemy i nikt im nie pomaga a później myśli samobójcze nie dziwi się bo sam był w tym wieku i też miałem problemy . [*] nie bądźmy obojętni !!!!! na czyjąś krzywdę nawet osoby nie znamy nie przechodźmy tak se obok takiej osoby !!! .

[*]

ludzka glupota , wtakim wieku niewiedziala co to milosc jeszcze , chodz niby przez nią skoczyla. moze byla chora psyhicznie albo cos

zycie

GANS, proponuję, żebyś nie zamieszczał takich niepotrzebnych komentarzy, które znalazły się już we wczesniejszych postach, bo to tylko świadczy o Twojej "madrości"... i niedojrzałości...

gans pełne poparcie

czy w Łomży ludzie zrozumią, że na forum każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania ??

najbardziej mi szkoda rodziców oraz najbliższego otoczenia, jej nie, napewno ktoś by jej pomógł wyjść z tej sytuacji

mimo tego [*], każdego człowieka szkoda

[*]

kurde powiem wam szczere jestem cioto bo ja mieszkam w czarncinie i za stodolao mam ogrodek blisko rzeki cos tam widzialem bylo zmulone takie po 2 stronie to bylo

ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS

kurde powiem wam szczere jestem cioto bo ja mieszkam w czarncinie i za stodolao mam ogrodek blisko rzeki cos tam widzialem bylo zmulone takie po 2 stronie to bylo moze to MArta bya

kurde powiem wam szczere jestem cioto bo ja mieszkam w czarncinie i za stodolao mam ogrodek blisko rzeki cos tam widzialem bylo zmulone takie po 2 stronie to bylo moze to MArta bya

antyjaga nauczysz się ortografii - wymienimy się poglądami

proszę o translate twojej wypowiedzie, bo nie rozumiem

Bartes jesteś zwykłym draniem.Jesteś okropnym dwulicowym draniem.Kilka dni temu zupełnie inaczej się wypowiadałeś!Czyżby jakaś głęboka refleksja?

gans: popieram

[*]

dwoch poparło :O. No dobrze, tak musi byc, wiadomo ze blysneła głupotą skacząc, ale wiadomo że po smierci zlych rzeczy o osobach niemowią... tylko zawsze wychwalają. Jaka to była sliczna a jaka mądra, 6óstki w szkole i porzadna, ona by niemogla skoczyc - KTOS JĄ NAMÓWIL !!!!!!!!
zapewne tak sie wypowiadają pokrzywdzeni znajomi.
Trzeba uronic łzy i życ dalej, bo w zyciu moze byc wiecej takich potyczek.

zycie

ej... piszecie żeby Bóg jej wybaczył- jak to... nie rozumiem... chyba po to tzw. "Bóg" daje wolną wole zeby każdy robil to co chce...

Podobno nie wybacza samobojcom- a kosciol nie chce dokonac pogrzebu w wypadku samobojstwa- wiec jak to jest ?

idiotów prosze o nie zabieranie głosu... a jesli ktos z was jest taki wierzacy ze pisze takie rzeczy:"zeby Bóg jej wybaczył" to niech sie pomodli w jej intencji i zamknie morde a nie pierdoli takie głupoty!

codziennie na calym swiecie ginie tyle tysiecy osob... kazdemu z osobna niech bóg wybaczy he.....polowa to niewierzący albo inna wiara i moze niezyczyl by sobie tego"niech bóg go ma w swojej opiece"Ja, nawet jesli powiecmy ze wierze...to po takim "swoim" samobojstwie wcale bym sie niepodlizywał o przyznanie mnie do jego opieki, moze nie zasluguje... i moze wy nizaslugujecie co niektorzy, bo duzo ludzie mowi ze wierzy, jutro ze nie wierzy, niechodzicie do kosciolow.Musicie sie troche zastanowic nad swoimi wypowiedziami.

Zaraz ktos naskoczy ze swoją glupią odpowiedzią, i zamiast zaakceptowac kazdy komentarz to trzeba sie pogryśc. Takie zachowanie neijest chrzescijanskie.

zycie

Mnie dziwi to że wszyscy tak przeżywają jej śmierć tylko dlatego że nagłośniła to prasa , jak zginęli oficerowie w wypadku lotniczym , żałoba i też wszyscy przeżywają . Ludzie , wy nawet nie znaliście tej Marty(piszę do tych co nie znali ZAZNACZAM) czy jak giną ludzie w Iraku albo gdzie indziej też przeżywacie? Nie bo tego nigdzie nie publikują... Czy jak zginęła fajna babcia z mojej klatki (RIP) to czemu nikt tego nie przeżywał ? Dla mnie to ludzie tak przeżywają bo już naprawdę nie mają co robić... Oczywiście znajomym Marty i jej rodzinie wcale się nie dziwie bo była im ważna ale pełno ludu nawet jej w życiu na oczy nie widziało a mówią o niej jak o starej przyjaciółce.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org