Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rycerze w Łomży |
Witam. Dowiedziałem sie ostatnio o rycerzach z łomżyńskiego bractwa. Czy ktoś może mi coś więcej o nich powiedzieć? Słyszałem, że nawet zdobywają nagrody na turniejach organizowanych w Polsce. pozdrawiam - Marcin
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rycerze w Łomży |
Ostatnio brali też udział w Bitwie pod Grunwaldem. Wrócili prawie wszyscy. Latem najczęściej ćwiczyli strzały z łuku na I-wszym Forcie.
|
|
więcej informacji o rycerzach "Chorągiew Ziemi Łomżyńskiej" zjandziesz tu: http://www.4lomza.pl/wiadomosci/index.php?co=waw&lpwiad=90&logo=choragiew
|
|
Nie wiem jak to mozliwe, ze ktos napisal posta i podpisal sie za mnie. Ja napewno nie pisalem tego o Grunwaldzie. Prawdziwy Sura ps. no chyba ze ktos uzyl do tego mojego komputera .... ale watpie. nikt nie zna mojego hasla.
|
|
Jestem członkiem owego bractwa, o którym tu mowa. Jesli masz/macie jakieś pytania z chęcią na nie odpowiem. Pozdrawaim
|
|
moj adres to bart2001@o2.pl jakby ktoś był zainteresowany
|
|
są, są. I naprawdę, prezentują się groźnie w pełnym uzbrojeniu. Wojtek
|
|
Jestem pełen podziwu... szczęgólnie ta ciemnowłosa dziewczyna... nadal jestem pod wrażeniem...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |