wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
egzamin

Jak wam poszło??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: egzamin

a daj spokoj ta charkterystyka to byla masakra a jak pomysle co bedzie jutro to wogle......
OLKA

Weź.... zawsze była rozprawka a teraz nagle charakterystykę dali ;( zgroza.... poczekamy, zobaczymy!

To dziadostwo ciężko było otworzyć... no ale "life is brutal i full of zasadzkas" a ta charakterystyka...

Przecież to było pewne, że nie będzie rozprawki, bo była rok temu:P a tekst z full of zasadzkas był powalający.. nie mogłem sie potem skupić przez 20 minut:) hehe:) a co do reszty;p to zadanie z plasty;p odrazu ominałem;p haha;p bo to za wysokie progi jak dla mnie;p poczekamy i zobaczymy;D

A jaka była myśl przewodnia egzaminu? i jaki był temat charakterystki?

Dojrzewanie, scharakteryzuj jednego z bohaterów "syzyfowych prac" lub "kamienie na szaniec". i dalej takie coś dziwne żeby wyeksponować cechy świadczące od dojżewaniu coś takiego nie jestem pewien :p

a co zaznaczyliscie w pytaniu co wedlug bohatera tesktu 3 swiadczy o doroslosci

Ja to wogole splynalem charakterystki nie tknalem (nie czytalem lektur) z reszta przez 3 lata tluc rozprawki a tu nagle charakterystyka;/ Poza tym bylo latwe. A i jeszcze jedo jak przeczytalem "life is brutal and full of zasadzkas" to tak zamulili ze az sie pisac nie chcialo i po 30 minutach oddalem

"Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"

Sprawdziłem testowe... mam bezbłędnie! AaA Faza haha a te otwarte też całkiem niezłe!

eh szkoda gadać... ta charakterystyka do bani !!

no charakterystyka to przegięcie... już nawet pierd*loną recenzję bym wolał napisać.... żeby była rozprawka, to by był luzik

Tu coś kiedyś napiszę :)

Ja właśnie nie lubie rozprawki.. bo rozprawke każdy interpretuje wobec siebie... nie spodoba sie egzaminatorowi i co... z charakterystyka jest łatwiej... na szczescie u nas w szkole potwarzalismy wszystko.. od rozprawki po reportaże, listy itd.. i to jest o wiele lepsze.. niż tłuczenie rozprawki 3 lata..

"Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa"

Adam Mickiewicz

Freesh a z ktorej szkoly jestes?

ja mam max, a z otwartymi jak patrzyłem na odpowiedzi też dobrze.

z PG 8.. a Ty?:P

PG 6. Jak Cie nazywaja? Bo duzo osob z tamtad znam

A gdzie można wyniki sprawdzić?

http://bi.gazeta.pl/im/2/5143/m5143912.pdf

tutaj http://bi.gazeta.pl/im/2/5143/m5143912.pdf

Hahahaha smiech na sali zeby z napisania rozprawki ubolewac... charakterystyka bochatera z takich lektur, banał. Ciekawe co byscie napisali na temat, ktory mialem dwa lata temu: (rozprawka) Rola smiechu w literaturze na konkretnych przykładach :)

! co?

Ja jednak wolałabym Twoją:P

koc!o nie gadaj tyle bo teraz w 2lo się uczysz. To samo pisałem aaa lektury można było sobie zmyślić :D Nie każdy czytał wszystkie książki co Ty :P aaa temat był troche inny... , bardziej skomplikowany niż napisałeś. Fakt faktem, że trzeba bylo się uczyć nie tylko rozprawki!

Na zawsze Twój SAJMON :D:D

Charakterystyka nie była taka zła no ale żeby był jakiś tekst w którym było by coś o nich napisane(przypomnieć choć troszkę). A rozprawka jest dobra ale jak temat jest "normalny" Paweł szczerze mówię że ten temat co ty miałeś to nie chciał bym go mieć bo jest posrany, aczkolwiek da się coś napisać ;p

oj strasznie ludzie przeżywacie ;P mi na przykład poszło bardzo dobrze choć też nastawiłam sie na rozprawkę. jutro jednak będzie moja ulubiona część : matematyczno-przyrodnicza :D

na zawsze moj sajmon :D:* lukasz92 hehe wiesz co, temat "Rola smiechu w literaturze" jest tematem tak bardzo sprecyzowanym ze az za trudnym na ten poziom. Zrozumiałbym rolę uśmiechu bo tu mozna troche nasciemniac, ale rola smiechu to juz przegiecie ;) trudnosc bylaby, gdyby w temacie zawarli konkretnie, ze np miedzy tym a tym wybrac i scharakteryzowac, a dostales na egzaminie do wyboru dwie ksiazki i mogles opisac kogokolwiek Ci pasowalo:P ale z reguly jest tak ze jak latwy human, to trudny scisly, wiec powodzenia na matematyczno-przyrodniczym, bo human byl wyjatkowo latwy, tego chyba nie bedziesz negował :D

! co?

Tylko najgorzej jak sie tych ksiazek nie czytalo;/

koc!o czyżby II Lo teraz ???

...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...

To tak, zaczne od tego że charakterystyke w 3 klasie miałem opanowaną w 70 % i z pewnością mógł bym napisać dużo, ale nie wiem czy na temat bo nie znał bym żadnego z bohaterów książek.
Kolejne co do life is brutal, no to przyznam że na prawde to było ZRYTE... xD
Ale nieco wcześniej lepsza rzecz... "moją zabawkę-przytulankę, z którą wyczyniałam cuda w dzieciństwie." czyżby autorka tekstu była aż tak zboczona(jak by nie mogła poznać się z jakimś chłopakiem:D)
W sumie, po przeczutaniu pytań i odpowiedzi z trudem powiem, że nie wiem czy udało by mi się dobrze napisać(albo chociaż jak dostałem-31 pkt).
No nic, gimnazjaliści połamania długopisów:)

ja z zamkniętych mam 17/20, nie narzekam.
a charakterystyka rzeczywiście totalne zaskoczenie. zobaczymy jak poszło. przynajmniej się cieszę, że było ogłoszenie, a nie jakieś podanie czy inne badziewie.
zamknięte nawet łatwe, teksty trzeba było dobrze czytać, no tylko z tą dynastią i wiekami, ale to podstawy. ;P
co do sztuki, to zdziwienie, że obraz kolorowy, chyba pierwszy raz. ;>
no i oświeciło mnie kiedy sobie patrzyłam przez okno, efekt głębi dzięki światłocieniowi.
cóż, poczekamy, zobaczymy. :)

a jutro.. porażka totalna. właśnie wkuwam wzory. ;|

Odnośnie rozprawki sprzed dwóch lat - rola śmiechu...mój syn pisał wtedy i oparł swoją rozprawkę o "South Park" (!!)...
Słabo mi się zrobiło jak usłyszałam :-)
A on dostał 16 punktów na 16 możliwych :-))

no to ja nie wiem do kogo pretensje jak sie ksiazek nie czytalo :P poszli na reke dajac banalny temat i jeszcze niedobrze ajj ;) powodzenia na scislym :D

! co?

A komu chce sie czytac ksiazki???

enya to poważna kreskówka :P

Nie chcecie czytać ? nikt was nie zmusza ;] zawsze możecie zostać analfabetami.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org