poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tragedia staje sie faktem :(

W radiu Białystok poinformowano o odnalezieniu ciała młodej kobiety w Narwi. Może być to ciało zaginionej Marty. Tragedia staje sie faktem .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tragedia staje sie faktem :(

TAK TO JUZ PEWNE:(

http://www.radio.bialystok.pl/news/index/k/8/n/6159

szok, brak slow najgorsze chwile dla rodziny beda przy rozpoznaniu zwlok [*][*][*][*][*]

dzisiaj pisałaby egzamin

niestety i ja to potwierdzam. takk pisałaby egzamin...
boże jak ja współczuje jej rodzinie. co teraz matka czuje....

dzisiaj egzamin pisałem ,siedziałem w ławce obok mnie była pusta która była przygotowana dla marty jak to zobaczyłem to myślałem ze nie napisze tego egzaminu bo to straszne uczucie

Poczekajmy do oficjalnej informacji.

:/ Biedna Marta ;(

Ja również dzisiaj pisałem egzamin...

[*]

Oficjalnej informacji że to MArta nie ma. Fakt jest faktem że znaleziono zwłoki młodej kobiety. Kto by to nie był to wielka tragedia. <"> \'/

No i mam nadzieję, że to się jednak nie okaże, że to Marta...:(

niestety ale rysopis zgadza sie z tą osobą co znaleźli ;/

A macie jeszcze jakieś informacje na ten temat??:(

Jaka biedna? Ludzie.. jesteście jacyś nienormalni. Głupia była to skoczyła i chwała jej za to, bo im mniej takich u nas tym lepiej :D <peace>

Życie jest tylko życiem.. Są chwile radości i chwile smutku.. Dziś jest właśnie taki dzień. Widziałam zdjęcie Marty. ..Nigdy Jej nie znałam, choć mieszkała niedaleko mnie. Ładna, sympatyczna buźka. Młoda osoba, przed którą świat stał otworem, tyle życia było przed nią.. Jestem od niej starsza pare lat i jak to w życiu każdego człowieka też mam chwile raz dobre a raz złe.. Ale nie mogę pojąć, dlaczego zdobyła się na taki krok ?? Łzy cisną się do oczu. Współczuję rodzinie i szczerze....... to ciężko jest cokolwiek powiedzieć w takiej chwili.. Niech Ją pochowają w spokoju i niech spoczywa na wieki, niech Jej dusza się nie błąka.. :(
P.S. Myślę, że Bóg przebaczy Marcie, że nie chciała skorzystać z tak pięknego daru, jakim jest życie..
[*] [*] [*]

http://wiadomosci.onet.pl/1735015,11,wylowiono_zwloki_mlodej_kobiety,item.html

[']

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Moim zdaniem to Marta. To przykre:(( Ale nie wierze ze jakaś inna kobieta, to jest mało prawdopodobne ... przykro......

oczywiscie trzeba współczuć,ale to był jej wybór !!! bardziej trzeba współczuć rodzicom , którzy stracili 3 córki pod szczuczynem, to jest dopiero trauma stracic (byc może, niewiem ) wszystkie dzieci na raz!!!!!!

RIP [*]

siekacz123

CO TY WYPISUJESZ!!!!!!!!!!!!!!!

Jeżeli na swojej drodze ta młoda osoba spotykała tylko takich "palantów" jak Ty (bez obrazy dla innych "palantów") i nie miała nikogo z kim mogła pogadać to wcale się nie dziwię, że odebrała sobie życie.

Nie była głupia!!! była wrażliwa i widocznie nie dała sobie rady z tym co jej życie zgotowało.

Pozdrawiam
BUŁKA

Współczuję rodzinie Marty "Boże Daj wytrwałość tym którzy zostali".

Heheh.. wrażliwa... ^^ W dzisiejszych czasach wszystkie są wrażliwe i każda myśli, że będzie łatwo i czeka ją wielka miłość i będzie to już chłopak, którego pozna w już przedszkolu.. To jest chore, tak samo jak chore staje się społeczeństwo. Tyle na temat ode mnie, bo szkoda mi czasu na tematy o jakichś małolatach mających kompleksy po przeczytaniu kolejnego numeru 'Bravo' czy jak to tam się zwie.

a ja sie zgadzam z BUłKĄ.
jednakże tragedia jest tragedią i trzeba z takich wypadków wyciągnąć odpowiednie konsekwencje.

siekacz masz racje ale TYLKO czesciowo...jak mozesz mowic ze im mniej takich tym lepiej? a gdyby to bylo Twoje dziecko? tez bys powiedzial:dobrze ze sie zabilo-bylo slabe psychicznie-spoleczenstwu tacy ludzie nie potrzebi?

no ale zgadzam sie z Toba w innej kwestii,ale to juz mniejsza o wiekszosc,,,

a jeszcze co do słabości psychicznej to mamy wiek XX| anie starożytność kiedy to dzieci niepełnosprawne albo jakieś z odchyleniami itp porzucano by nie robiły tłoku na ulicach... a ludzie są różni, istnieje coś takiego jak tolerancja...

a narew przypadkiem nie plynie w druga strone? zawsze topielcow wyciagnao wlasnie w strone Nowogrodu a nie Bialegostoku

Prośba do Was... Przeczytajcie jeszcze raz to co napisaliście i zastanówcie sie nad tym, czy jeszcze raz byście to napisali?

Naucz się topografii .Ale to akurat nie ważne w tym momencie mam małe dziecko i gdyby coś takiego się wydażyło zastanawiałbym się gdzie popełniłem błąd cokolwiek o tym myślicie.

http://www.tvn24.pl/-1,1547052,wiadomosc.html

Życzyłam rodzinie żeby odnalazła się cała i zdrowa....to jest ogromna tragedia dla rodziny i przyjaciół....po co co poniektórzy piszecie,że to był jej wybór?!? tak naprawde żadne z nas nie wie i sie prawdy nie dowie jaka była prawdziwa przyczyna tego tragicznego wypadku...także apeluje o do niektórych żeby nie dali sobie spokój z takimi przkrymi uwagami i jeżeli to ciało Marty znaleziono to dajcie Jej w spokoju odejsc...

sprostowanie: żeby dali spokój przykrym uwagom na tema Jej osoby dajmy jej w spokoju odejść jaka by prawda tego wypadku nie była to nie zasługuja takie osoby na potepienie....

sorki, zmylil mnie ten Bialystok a artykulu nie czytalem wczesniej

Biedna dziewczyna. To okropne! Co trzeba przeżyć, żeby odważyć się na taki krok. Nie wyobrażam sobie. Szczerze wspołczuję rodzinie. Kilka lat temu moja rodzinę spotkało coś podobnego. Za mało było bolu po utracie bliskiej osoby, to jeszcze głupie domysły innych ludzi rozdrapywały rany. Dajmy juz spokuj. Nie ważne co było przyczyną tragedii. Nic już życia nie wróci

tragedia

M[*]
ja mialam nadzieje.......

ROWNIEZ MIALAM NADZIEJE ZE MARTA ZYJE NIE ZNAM JEJ ALE JEST MI SZKODA JEJ I JAK ROWNIEZ I RODZICOW, MIALA PROBLEM JAK TO NASTOLATKI I NIE POTRAFILA Z NIM SIE PEWNIE UPORAC

PANIE SWIEĆ NAD JEJ DUSZĄ

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org