Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
brawo dla pracowników zieleni miejskiej |
ponieważ poruszono temat zieleni w naszym mieście chciałabym za pośrednictwem tego forum serdecznie podziekować tym wszystkim osobom z tego zakładu za wspaniałe ukwiecenie naszego miasta. Co roku jestem pełna podziwu dla efetów wspaniałej roboty jaką wykonują ci ludzie. Trudno nie przejść bez podziwu i zachwytu dla ich pracy w postaci tak pięknych, kolorowych i pomysłowych kwietników, ktore zdobią place i ulice naszego miasta. Co roku ci skromni ludzie mozolą się w trudzie aby w to smętne miasto tchnąć trochę pięknych barw . I to właśniei nalezy podkreślić jako jeden z nielicznych plusów tego miasta. Nasza
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: brawo dla pracowników zieleni miejskiej |
przylaczam sie do podziekowan...
|
|
ja takze pozdraiwam
|
|
...jasne , to dzięki Nim mamy piękne , kwitnące i kolorowe miasto.Dziękuję i ....pozdrawiam .
|
|
Ja również dołączam się do podziekowań za tak wielka ofiarność , pomysłowośc osób odpowiedzialnych za estetykę miasta. Z racji wykonywanego zawodu bywam w wielu miastach (nie tylko polskich) i autentycznie ..... prawie nigdzie nie jest tak "uroczo "jak w Łomży!!!!!!
|
|
za czyste, ukwiecone miasto i choinki na święta, wielkie dzięki
|
|
zauważyłem dzisiaj ładnie przystrzyżoną trawkę( obok szkoły drzewnej i w innych częściach miasta) również dołączam się do podziękowań :)
|
|
Łomża sama w sobie jest piekna,a pracownicy zieleni tego dopełniają.Witam natomiast całe całe lizusowo-ratuszowe-garnuszkowe grono. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Ja też dziękuję, za wycięcie wszystkich drzew w pień, za te piękne duże parki itp. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |