poniedziałek, 03 marca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
brawo dla pracowników zieleni miejskiej

ponieważ poruszono temat zieleni w naszym mieście chciałabym za pośrednictwem tego forum serdecznie podziekować tym wszystkim osobom z tego zakładu za wspaniałe ukwiecenie naszego miasta. Co roku jestem pełna podziwu dla efetów wspaniałej roboty jaką wykonują ci ludzie. Trudno nie przejść bez podziwu i zachwytu dla ich pracy w postaci tak pięknych, kolorowych i pomysłowych kwietników, ktore zdobią place i ulice naszego miasta. Co roku ci skromni ludzie mozolą się w trudzie aby w to smętne miasto tchnąć trochę pięknych barw .

I to właśniei nalezy podkreślić jako jeden z nielicznych plusów tego miasta.

Nasza

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: brawo dla pracowników zieleni miejskiej

przylaczam sie do podziekowan...

ja takze pozdraiwam

...jasne , to dzięki Nim mamy piękne , kwitnące i kolorowe miasto.Dziękuję i ....pozdrawiam .

Ja również dołączam się do podziekowań za tak wielka ofiarność , pomysłowośc osób odpowiedzialnych za estetykę miasta. Z racji wykonywanego zawodu bywam w wielu miastach (nie tylko polskich) i autentycznie ..... prawie nigdzie nie jest tak "uroczo "jak w Łomży!!!!!!

za czyste, ukwiecone miasto i choinki na święta,
wielkie dzięki

zauważyłem dzisiaj ładnie przystrzyżoną trawkę( obok szkoły drzewnej i w innych częściach miasta)
również dołączam się do podziękowań :)

Łomża sama w sobie jest piekna,a pracownicy zieleni tego dopełniają.Witam natomiast całe całe lizusowo-ratuszowe-garnuszkowe grono.

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

Ja też dziękuję, za wycięcie wszystkich drzew w pień, za te piękne duże parki itp.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org