niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bin Laden,reszta i całe te wojny.

Kurcze czytam i czytam że nie mogą złapać tych wszystkich bandziorów. W wiadomościach podają że zabili jakiś najbliższych współpracowników znanych bandziorów przywódców.A ja tak się zastanawiam tak na logiczne myslenie bo nigdy w wiadomościach o tym nie słyszałem o takiej strategii. Dlaczego na przykład tych wszystkich współpracowników nie staraja sie złapać zywcem.Ja bym zrobił tak a mianowicie: łapał mozliwie najwięcej żywcem, wstrzykiwał "głupiego jasia" dalej takiemu gościowi wszczepiał gps-a i sam by doprowadził do największych przywodców złych tego świata.
Nigdy nie słyszałem o takiej metodzie w tv żeby tak robili.
Co kto na to???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bin Laden,reszta i całe te wojny.

słuchaj, nie ma się co nad tym zastanawiać
wojną napewno dowadzą dobrzy, wyszkoleni stradedzy i jak byłoby to możliwe, by napewno tak zrobili

byś wypuścił, za 3 dni by się wysadził i taki z tego pożytek

Pozdro

Tak Tak a USA sama wyszkoliła pół Afganistanu i wszystkie metody używane przez Talibów to wszystko USA a sami mieszkańcy USA sponsorują bliski wschód i terroryzm a broń ściągana z Rosji i z państw byłego ZSRR też jest pomocna a taki Polski rząd wspierał mafie w Rosji a ona np Talibów i ciągnie się dalej ... błędne koło .

Łewap a pomyślałe moze o tym, że USA tylko przez TV mówi ze zabili kogośtam a tak na prawde ściemniają? znając USA, oni potrafią tylko wciskać ludziom kit,tak aby im wygodniej było.

łewap ściągnij sobie film Zeitgeist i wszystko zrozumiesz ;)
jak masz dobre łącze to możesz sobie obejrzeć na videogoogle z polskimi napisami

Zeitgeist

siedzacybyk1 mialem to samo napisac co ty, a tak naprawde to zadnej al kaidy nie ma tak samo jak terrorystow, co ci ludzie maja zrobic jak usa chce przejac ich kraj, pozostaje tylko atakowac.

polecam też "9.11 niewygodne fakty" czy jakoś tak...

Przy obecnej technice jest możliwość przez satelitę podejrzeć zająca co robi, a jak przejdzie na ich działkę to można go ustrzelić, lecz czy na tym to polega? By to się odbyło za szybko i z dużymi stratami. Przemysł zbrojeniowy jest zbyt potężny i dośc opłacalny, więc jak się naprodukuje naboi i broni to trzeba z tego korzystać. Jest na to wówczas zbyt, pieniążki są w obrocie no i wówczas żniwo zbierają księża i grabarze, a sytuacja w której wszyscy bywają zadowoleni jest nadal fikcją.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org