Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bin Laden,reszta i całe te wojny. |
Kurcze czytam i czytam że nie mogą złapać tych wszystkich bandziorów. W wiadomościach podają że zabili jakiś najbliższych współpracowników znanych bandziorów przywódców.A ja tak się zastanawiam tak na logiczne myslenie bo nigdy w wiadomościach o tym nie słyszałem o takiej strategii. Dlaczego na przykład tych wszystkich współpracowników nie staraja sie złapać zywcem.Ja bym zrobił tak a mianowicie: łapał mozliwie najwięcej żywcem, wstrzykiwał "głupiego jasia" dalej takiemu gościowi wszczepiał gps-a i sam by doprowadził do największych przywodców złych tego świata. Nigdy nie słyszałem o takiej metodzie w tv żeby tak robili. Co kto na to???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bin Laden,reszta i całe te wojny. |
słuchaj, nie ma się co nad tym zastanawiać wojną napewno dowadzą dobrzy, wyszkoleni stradedzy i jak byłoby to możliwe, by napewno tak zrobili byś wypuścił, za 3 dni by się wysadził i taki z tego pożytek Pozdro
|
|
Tak Tak a USA sama wyszkoliła pół Afganistanu i wszystkie metody używane przez Talibów to wszystko USA a sami mieszkańcy USA sponsorują bliski wschód i terroryzm a broń ściągana z Rosji i z państw byłego ZSRR też jest pomocna a taki Polski rząd wspierał mafie w Rosji a ona np Talibów i ciągnie się dalej ... błędne koło . ![]()
|
|
Łewap a pomyślałe moze o tym, że USA tylko przez TV mówi ze zabili kogośtam a tak na prawde ściemniają? znając USA, oni potrafią tylko wciskać ludziom kit,tak aby im wygodniej było.
|
|
łewap ściągnij sobie film Zeitgeist i wszystko zrozumiesz ;) jak masz dobre łącze to możesz sobie obejrzeć na videogoogle z polskimi napisami Zeitgeist
|
|
siedzacybyk1 mialem to samo napisac co ty, a tak naprawde to zadnej al kaidy nie ma tak samo jak terrorystow, co ci ludzie maja zrobic jak usa chce przejac ich kraj, pozostaje tylko atakowac.
|
|
polecam też "9.11 niewygodne fakty" czy jakoś tak...
|
|
Przy obecnej technice jest możliwość przez satelitę podejrzeć zająca co robi, a jak przejdzie na ich działkę to można go ustrzelić, lecz czy na tym to polega? By to się odbyło za szybko i z dużymi stratami. Przemysł zbrojeniowy jest zbyt potężny i dośc opłacalny, więc jak się naprodukuje naboi i broni to trzeba z tego korzystać. Jest na to wówczas zbyt, pieniążki są w obrocie no i wówczas żniwo zbierają księża i grabarze, a sytuacja w której wszyscy bywają zadowoleni jest nadal fikcją.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |