Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wypadek w kupiskach |
wie ktos z czym sie ta cysterna przewruciła bo ja jechałem to widziałem cisterne i poloneza ale nie wiem z czym ta ctsterna???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wypadek w kupiskach |
z koksem:) szczerze to ja nie widzę tam cysterny... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
to co tam widzisz jak nie cysterne nawet na nicie pisza o cysternie
|
|
sorki chciałem napisac "na necie"
|
|
Jeśli to jest cysterna to ja jestem księdzem :D człowieku, gdzie Ty tą swoją "cisternę" widzisz :D ? ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
to co tam widziałes malucha
|
|
jaki nick takie myslenie. czy ty w swoim zyciu widziales cisterne?? hehe mi to bardziej na izoterme wyglada...
|
|
buahaha ciekawe gdzie ta cysterna ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
sorki chciałem napisac "na necie" a nie chciałeś napisać "przewróciła"?
|
|
człowiek chciał się tylko zapytać co tam było wiezione, nie ważne czy to była cysterna czy rakieta kosmiczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
lomzynianko, nie krzycz tak. przecież zły_człowiek juz mu odpowiedzial: z koksem
|
|
niektuzy ludzie sa głupsi niz mysla. ja tylko chciałem zapytac a tu juz cie wyzywaja od niewiadomo kogo. zreszto frajerów nie brakuje. wiecie co jak macie tak pisac to wogle nie piszcie i tyle niech ten post pujdzie w nie pamiec. niektuzy ludze sa załosni.
|
|
Koks47 zajrzyj czasem do słownika ;]
|
|
no tak... jesteśmy głupsi niż sami myślimy... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
za to Koks47 to geniusz ortograficzny.... Koks47 udzielasz korepetycji? :-) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
koks47 nikt tu nie wyzywa Cię więc bez podniety. Ortografia się kłania.
|
|
niektUŻy ludzie sO RZlośni ;D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |