Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komedia |
Hej! Jaką komedie polecacie obejrzeć? ;>
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komedia |
Głupi i głupszy :P
|
|
Zapomniałem dodać: jakieś takie nowsze. :)
|
|
nowsze? Stawiam na Norbit Ostrza chwały I.see.You.com(widzę cię.com) Epic movie Meet the spartans na razie to tyle; ))
|
|
spartanie są dobrzy:)
|
|
Meet the spartans oglądałem :) Super film.
|
|
A jak dla mnie to Norbit, to taka komedia niekoniecznie z polotem. Polecam "CJ7" komedia azjatycka, Sci Fi, idzie się pośmiać.Albo "Kung Fu szał", "Dziewczyna moich koszmarów", no spartanie mogą być jeśli szukasz takiej komedii nie wymagającej myślenia. Mogę polecić jeszcze Good luck Unrated, albo nawet i Evan Wszechmogacy.
|
|
Wczoraj po 22 była fajna chyba na Polsacie ale nie wiem jaki tytuł :|
|
|
Tranzulka, dzisiaj obejrzałem dziewczyna moich koszmarów, Prawde mówiąc to jedynie moze 2-4 razy się uśmiechnąłem, nic ciekawego jak dla mnie:) A co do spartanów... krótko mówiąc... tak głupi że śmieszny:)))) Swoją drogą... czy macie jakiś link na serverze bez limitów(czyli nie rapidshare i megaupload) chodzi mi o takie filmy: Szkoła rocka-troche stary ale jeszcze bym obejżał;) Feel the noise-poczuj rytm lub może sami uploadujecie(jeżeli macie) filmy na serwerze bez limitów?
|
|
Job-ostatnia szara komórka gośka17
|
|
a i jeszcze.,..czy ktoś posiada może Dodgeball-zabawy z piłką???
|
|
A zna może ktoś tytuł piosenki z filmu I-see-you.com?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |