Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dermatolog |
Witam. Mam pytanko czy ktoś ma namiary na jakiegos dobrego dermatologa? Mam problemy z twarza tzn. miałam tradfzik a teraz pozostawały mi blizny po nim. Słyszałam, że można je jakos usunąc? Moze ktos podpowie mi coś?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dermatolog |
Są usuwania laserowe blizn zapytaj w Szpitalu:P Albo u kosmetyczki dobrej:) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
w szpitalu nikt mi nie podpowiedział chodziłam do kosmetyczki zrobiła mi czyszczenie i ultradzwieki i nic sie nie zmieniło. Słyszałam ze w białymstoku jest specjalista tylko nie mam do niego namiarów. a może ktos jest po takiej wizycie i wypowie sie na ten temat?
|
|
http://www.dermal.pl/main.html polecam ten osrodek dermatologiczny, robia tam zabiegi ja z nich korzystalam i jestem zadowolona:)
|
|
patrycja a czy robiłas zabieg usuwania blizn?
|
|
Ja wczoraj byłem u bardzo miłej pani koło Komendy Policji :)
|
|
tak ci z lomzy to do niczego sie nie nadaja leczylam sie pare lat i co ? bylo gorzej..kaska podaj meila czy gg to moge cos ci wiecej powiedziec o tych zabiegach;] tak mialam robione zabiegi na blizny potradzikowe
|
|
gg 13945202 czekam na odzew
|
|
Ja miałam usuwane blizny potrądzikowe w Dermalu w Białymstoku, gorąco polecam. Ilość zabiegów zależy od tego jak głębokie są blizny jeden zabieg to 250 zł ale naprawdę warto, średnio wystarczy trzy do czterech zabiegów i twarz wygląda naprawdę ładnie.
|
|
A czy mikrodermabrazja jest dobra na likwidację blizn potrądzikowych no i w ogóle na bieżące problemy z cerą?
|
|
właśnie wczoraj byłam u kosmetyczki powiedziała mi, że z mija cera to nic nie mozna zrobic bo to nie sa blizny potradzikowe tylko rozszerzone pory?
|
|
Mikrodermobrazja jest dobra ale tylko na odnowienie cery a nie na blizny ponieważ jest bardzo delikatna i trzeba by było dużo zabiegów przy bliznach, polecam peeleng chemiczny w Dermalu.
|
|
Hmm A gdzie w Łomży można usunąć blizny !pourazowe!, zle zszyte i takie małe cięte?:D Jestem po wypadku 3 lata i boję się ,że upływ czasu będzie miał negatywne skutki w dążeniu do trwałego usunięcia blizn. Czy ktoś usuwał takie blizny w "Dermalu" Białystok?
|
|
A czy ktos usuwał takie blizny laserem?
|
|
Z doświadczenia powiem, że żadne maści nie pomagają, tylko laser.
|
|
moja siostra leczyła u deramtolog z Białegostoku to co schrzaniła jej kosmetyczka. usuwała jej trądzik różnymi zabiegami co doprowadziło do okropnych blizn i ran... na Kazańskiej 2 przyjmuje co sroda dr Kamińska z Białegostoku i lecząc się trzy lata siostra ma idealną skórę bez jakichkolwiek zabiegów laserem. żmudna i długa kuracja i dość droga ale myśle ze warto szczęgólnie widząc efekty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |