Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ile za zapowiedzi? |
Witam wszystkich :) Interesuje mnie temat opłaty za zapowiedzi w Łomży. Byłbym wdzięczny za info dotyczące zapowiedzi w Parafii Krzyża Św. Z góry dziękuję :) i Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ile za zapowiedzi? |
Jeśli coś dasz, to dobrze. A jeśli nie, to też dobrze.
|
|
Ale wiesz, najlepiej przyjść i zapytać.
|
|
A potrzebujesz tych zapowiedzi? A jeśli potrzebujesz, to nie ma może takich w Open Sourc'sie - darmowych? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
50zł to chyba standart we wszystkich kosciołach
|
|
nic bym nie dał darmozjadom!
|
|
idz do kosciola to ksiadz da ci cennik eheheh
|
|
Coobra - to nie opłata tylko ofiara, kto nie ma, nie daje. Z tego co wiem, to akurat w tej parafii księża wychodzą naprzeciw ludziom i ich potrzebom, więc pewnie nie będzie problemu z tą sprawą, nawet jak u Ciebie krucho z finansami. Kancelaria parafii Krzyża Św. czynna jest od poniedziałku do soboty w godz. 8.00 - 9.00 i 17.00 - 17.45. (www.krzyz.4lomza.pl) z_2013 - zapraszam do Centrum Katolickiego, ul. Łagody/Zawadzka, gdzie można obejrzeć czym się zajmują "darmozjady" z parafii Krzyża Św.
|
|
zapowiedzi to opłata dobrowolna, ja osobiście dałem 200pln, bo na tyle było mnie stać, ale jak widziałem w zeszycie w którym coś tam proboszcz zapisywał to 90% wpłat było 50pln. ponad dwa lata temu
|
|
miesiac temu 150 i nie była to opłata dobrowolna tylko podany cennik
|
|
ani grosza mafii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za Bóg zapłać spróbuj, a jak nie to do o. Kapucynów idź jedyni uczciwi księża w tym mieście
|
|
Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam wszystkich
|
|
Chciałbym się poradzić w jednej sprawie, a mianowicie jak przy zmianie adresu pozostać w dotychczasowej Parafii. Podoba mi się dotychczasowa Parafia tj. Parafia Krzyża Św. i chciałbym w niej pozostać. Czy jest taka możliwość? Dziękuję za odpowiedź.
|
|
IzzyRajder zgadzam się z tobą całkowicie że ino Ojcowie kapucyni nam zostali nigdy nie słyszałam ani jednego złego słowa na ich temat,a tym bardziej żeby samochód rozwalili jeżdżąc po pijaku albo dziecko zabili, kurcze ja nawet nie wiem czy kapucyni mają jakieś auta? Pozdrawiam
|
|
Kiedyś mieli rozwalającego się żuka ;o) Fakt to najbardziej uczciwa parafia, chociaż może troszkę za bardzo "radiomaryjna" ;o)
|
|
ja nie pamiętam ile dawałam ale wydaje mi się to powinno byc ile dasz tyle będzie choc niektóre parafie mają cennik i to zależy od proboszcza.My daliśmy 100zł. :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |