wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Juwenalia w Łomży

Co sądzicie na temat Juwenaliów w Łomży? Czy Łomża ma być gorsza od innych miejscowości posiadających wyższe uczelnie? Piszcie jakich wykonawców chcielibyście posłuchać na tej imprezce :) Pozdro for all

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Juwenalia w Łomży

Koncert niezrealizowanych życzeń, ale ok poproszę o Strachy na lachy :)

peja brudass attack !!!

oby nie zespoły takiego typu jak były rok temu!! precz ze złomowiskiem i tym podobnym zespołom.

nie wiem czy to sciema ale slyszalam ze bedzie toples, eat clubbers i jakis kabaret - a czy to na powaznie to nie wiem, ale takie sluchy mnie doszly

T.Love bądź coś w tym stylu ale wiem, że Podlasie to nie miejsce na muzę z charakterem. Niestety na tej tandetnej, kulturalnej pustyni Disco Polo zapewnia frekwencję.... przykre to :(

czy jakiś wstępny termin jest już znany?

T.Love by się przydał!Mi muzyka w tańcu nie przeszkadza aby nie było z plejbeku:P Łomża zawsze będzie gorsza w tym aspekcie bo juwenalia w innych miastach trwajo po pare dni i jest impreza a unas to poprostu będzie festyn:/

Skoro to mają być juwenalia to powinien wystąpić jakiś znany zespół, który coś
osiągnął, a znając życie to sprowadzą jakich dresiarzy bez ambicji...
Ja bym sugerował Lady Pank, Perfekt, Piersi, Kasa Chorych

co do pustyni disco polo macie racje

to straszne, jak dużo osób na podlasiu zachwyca się disco polo lub Jozinem z Bazin, żal.pl
i to ogarnia nawet młodzież . . .

Tylko wyjazd z podlasia może nam pomóc, który może niedługo będzie u mnie realny

Pozdro

Lady Pank???
chyba nie jesteście świadomi ile takie zespoły biorą kasy za występ...
25 koła to absolutne minimum do tego dochodzą koszty zakwaterowania dla każdego oddzielny pokój i całe utrzymanie... wóda itp.
myślę, że w Łomży niestety póki co nie będzie takich zespołów bo po prostu nie ma sponsorów...
a jak znajdą parę firm, co im dadzą po 500/1000 zł to będzie max... tak jak w zeszłym roku...
więc niestety nie liczcie na cuda, bo ich zwyczajnie nie będzie...
Życzę powodzenia ludziom, którzy to organizują i nie załamujcie się !!!

przyblizony termin to z tego co slyszalam 6 czerwca

Ostatnio takiego boo-rack'a widzialem w Warszawie. Jechal przerdzewiala Bet'ą, zimny lokiec, glowa po depilacji i Boo-rack'kie rytmy.

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

jak pisalam pewne informacje z grona studenckiego juwenalia beda 6 czerwca a sponsorem jest hotel gromada, a kto wystapi to wiem tyle coi pisalam wyzej

Faktycznie, Kasa Chorych to by było to;)

gostek, rodzice na studia wysylaja?? krowy i swinie sie sprzeda to bedzie za co sie bawic :D

dementuje, że sponsorem będzie hotel Gromada

jeśli interesują was szczegóły zapraszamy na stronkę poświęconą JUWENALIOM tam będą dodawane wszelkie informacje, co prawda narazie jest w trakcie tworzenia, ale jak tylko będzie gotowa i kompletna dam znać.

www.juwenalia.lomza.pl

Są jeszcze w Łomży ludzie, którzy próbują coś zmienić. Nie możemy równać się z miastami, które organizują takie imprezy od wielu lat, ale kiedyś trzeba zacząć. Jeżeli będziemy tylko krytykować innych i nic nie robić to nic się w tym i tak ponurym mieście nie zmieni. A co do sponsorów to przydałoby się kilku konkretnych. Nie rozumiem ludzi, którzy wydają konkretne pieniądze na reklamę podczas gdy mogliby to samo osiągnąć poprzez dofinansowanie takiej imprezy. Wstyd!!! Widać w innych miastach przedsiębiorcy lepiej znają się na rzeczy. Juwenalia to wielkie wyzwanie, ale tylko tchórz by się go nie podjął.

Szacunek dla ludzi, ktorzy się tego podejmuja. Początki zawsze bywaja trudne. Zebranie pieniędzy od sponsorów , wyznaczenie miejsca i sprowadzenie konkretnych zespołów za okreslone pieniądze (w mozliwym terminie) to nie lada sztuka, w zależności od liczy odpowiedzialnych i łebskich organizatorów. Nie wiem od kiedy zaczynacie z tym cos robić, ale jesli to robicie na 2 lub 1 miesiąc przed juve, to musze powiedziec ze macie niezly wjazd "pod górke" (...) . Czekamy na efekty, szczerze życzę powodzenia!

Mimo tego, że Podlasie nie ma tradycji prawdziwych Juwenali to w pełni popieram inicjatywę. Oby takich ludzi mających werwę do działania było jak najwięcej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org