wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ojciec dziewczyn które zgineły pod Szczuczynem...

CZy to prawda że ojciec tych dzieczyn ktore zgineły w wypadu pod Szczuczynem powiesił się?? coś takiego słyszałem tylko niewiem czy to prawda czy plotka....

martin8421

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ojciec dziewczyn które zgineły pod Szczuczynem...

zajmij się sobą lepiej, bo ja słyszałem, że martin8421 ma problemy emocjonalne, nieokreśloną seksualność i na dodatek zajmuje się rozsiewaniem plotek

ja to nie wiem co za idioci chodza po ziemi tylko plotki im w glowie zajmijcie sie wlasnym zyciem. ja slyszalem co innego ale nie bede sie tutaj rozpisywal bo nie oto tutaj chodzi

potwierdzam to co napisał rafic25 o martin8421

P.S. Głupich nie sieją

_73_

bez komentarza. Niektórych bardziej obchodzi cudze życie niż ich własne.

Tak mowili durniu w wiadomosciach. "rafic25ę ywroc uwage na swoje pomieszane z błotem - beznadziejne-tematy (polityku wielki) piszesz tylko o samych glupoptach takich jak UM , przychodniach, ginekologach,o tym ze ŁKS upadnie itp. zajmij sie soba dzieciaku.

martin8421

to jak mówili we wiadomościach to może prawda, po kij zakładasz do tego temat? chciałbyś żeby w trudnej chwili ktoś o Tobie pisał na forum robiąc z tego sensacje?

myślenie nie boli

martina8424 to ty dzieciaku zajmij sie soba a w wiadomosciach nic takiego napewno nie mowili bo to nie prawda wiec nie mogli ty moze cos zastychnelas i reszte sobie dodatas ZAJMIJ SIE SOBA
WOLE CZYTAC POSTY O PILCE CZY POLITYCE NIZ TE KTORE TY ZAKLADASZ NIE MASZ NIC MADREGO DO ZAPYTANIA TO NIE PYTAJ WCALE

Do martin8421:

Lepiej zmowilbys "Wieczny odpoczynek..." za zmarle dziewczyny niz szukal "ciekawostek" w takich tragicznych tematach:-(

magia_2

Do martin8421

Bo widzisz pajacu, bardziej mnie interesują tematy ogólnospołeczne niż czyjeś prywatne, a Ty jak sam napisałeś wolisz zajmować się cudzymi, prywatnymi sprawami.

Ps. A tak w ogóle to słyszałem, że ktoś z Twojej rodziny jak przeczytał założony wątek to się pochlastał :-)

Ja słyszałem, że martin8421 jest policjantem który potrącił pieszego pod wpływem alko, zbiegł z miejsca wypadku nie udzielając pomocy... Jego matka po usłyszeniu tej strasznej wiadomości zakatowała ojca tłuczkem do ziemniaków po czym powiesiła sie na smyczy ich psa....

Wszystko to 100% prawda bo sam słyszałem wczoraj jak qmpeli wujek mówił do brata ciotecznego jej babki, że słyszał w radiu beznadzieja to info...

jakie to smutne... łącze sie w żalu z jego rodziną :(((( [*][*][*]

Połowa tematów na forum dotyczy ostatnio takich niezwykle ciekawych tematów... aż żal dupe sciska jak sie czyta takich ludzi jak martin ;/

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym skur******* w tej dolinie..."

martin8421 dobrze że ktoś porusza takie sprawy jak rafic25. Właśnie dyskusja na takie tematy jest ważna, a nie podniecanie się plotkami z czyjegoś prywatnego życia.

Zawał serca miał i zmarł, a matka w śpiądce leży.

Zobaczymy jakimi plotkami wy sie zajmiecie na najbizszym forum. co wy ciekawego napiszecie... ***CWANIACZKI***

ADOS A TEN PRZYPADEK TO SPOTKAL CIEBIE I TWOJA RODZINE?? WIESZ TO Z WLASNEGO DOSWIADCZENIA ?? DOBRZE WIEDZIEC !!!!!!!! BUHAHA BUHAHA BUHAHA BUHAHA BUHAHA BUHAHA.

*********************CWANIACZKI****************************

martin8421

martin8421 jeżeli swoją wypowiedź kierowałeś do mnie to już Ci odpowiadam : żadnymi plotkami się nie zajmowałem się nimi do tej pory.

Brawo! Martin nauczyl sie uzywac CTRL+C - CTRL+V :P

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Martin jak ten przypadek może dotyczyć mnie? Przecież napisałem, że słyszałem tak o Twojej rodzinie, ew. na mieście krążą takie plotki... swoją wypowiedź opieram na takich samych źródłach jak Ty... Teraz pomyśl frajerze jak czują się Ci o których Ty pier,dolisz różne głupoty skoro sam tak sie zbulwersowałeś...

I po co ten caps? Zastraszyc kogos chciales? Pomijajac juz ten niewymuszony smiech... "BUHA BUHA" :D

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym skur******* w tej dolinie..."

matka nie lezy w zadnej śpiączce a ojciec nie powiesił sie- owszem dostał zawału jako osoba mająca problemy z sercem kiedy sie dowiedział ale juz wyszedł ze szpitala jak juz musisz wiedziec to ma po co zyc, bo został mu jeszcze 13letni syn na wychowaniu-chociaz powiem szczerze, ze nie wiem co ciebie to interesuje skoro nie jestes z rodziny ani ze znajomych (inaczej byś wiedział)..ciekawe interesujesz sie tak ta sprawa, bo nie masz wlasnych zmartwien..? a moze byles chociaz na pogrzebie badz wystawieniu cial..[*][*][*]

masz racje pilotka

Tak się składa,że byłem w poniedziałek w Grajewie i w Szczuczynie.W Grajewie widziałem to co jeszcze w piątek rano było polonezem.Leży to na placu za komendą policji a wygląda tak jakby jakieś monstrum pogniotło go w łapach.W Szczuczynie zaś rozmawiałem z jedną kobietą, która była w kaplicy pogrzebowej w Grajewie i widziała wszystkie ciała.To nieprawda,że ojciec nie żyje.Przestańcie spekulować!Tak samo jak to,że winna była dziewczyna z poloneza.Gostek,który walnął w nie renówką jechał jak wariat.Licznik zatrzymał się na 130 km/h.Cztery razy podchodził do egzaminu na prawko a samochód był jego ciotki.Ma 19 lat.Miejsce,w którym zdażył się wypadek jest bardzo niebezpieczne.W ubiegłym roku w tym samym miejscu żonę mojego znajomego,która skręcała w tą samą drogę walnął w tył facet ciężarówką.Miała więcej szczęścia,bo poszła na barierę.Samochód do kasacji.Siła uderzenia była tak duża,że wyrwało fotel kierowcy z podłogi a radio,które wyrwało się z pulpitu rozwaliło się o tylne drzwi bo to był bus.

masakra frajerku kreciuku pedale je eeeebany !!!!

[gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]

martin jakis tam:

mam do ciebie pytanie a propo twojego tematu... NAWET JESLI... TO **** CIE TO OBCHODZI?!

przepraszam za wulgaryzm ale nie moge juz patrzec jak z ludzkiej tragedii robi sie tania sensacje...

Rozumiem FIN, że wspiąłeś się na swoje intelektualne wyżyny.

Przynajmniej nie przyznawałbyś się, że jesteś z Bawełny bo robisz krzywdę sąsiadom.

To słońce takich buraków wyhodowało?co za burdel

Ojciec żyje do dziś jedenie matka była w śpiądce i chyba jest do dzisiaj.

P@wcio ja patrzę, że ty się chyba tylko plotkami zajmujesz... Ty jeździsz od rodziny do rodziny, w których wydarzyła się jakaś tragedia i info zbierasz?? O zaginionej Marcie masz super pewne wiadomości, tu matka tych dziewczyn w śpiączce... Ciekawi mnie jakie jest twoje źródło informacji :/

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

P@wcio ... no proszę tu też plotki sieje ;] i dopuść dziecko do komputera ;] ty moze lepiej się zajmij pisaniem bajek zamiast wypowiadania się na temat ludzi.Jeśli sądzisz że ojciec dziewczyn się powiesił to spojrz na zdjęcia z pogrzebu i pokaż nam jego trumnę , bo ja widzialam 4 i to dziewczyn , chyba ze mi sie przewidziało ;] lepiej skoncz te swoje wygadywanie głupot bo to juz się robi nieciekawe

Admin powinien zamknąć ten temat bo sie już czytać tego nie da co ludzie wypisują .

jestem całkowicie ZA...właśnie przez takich typów jak P@wcio rozsiewane są beznadziejne plotki, które ranią ludzi...niedługo całą tą rodzinę pośle do piachu...weź znajdź sobie inne zajęcie dziecko, niż roztrząsanie takich tragedii, bo przykro nawet się czyta takie przypuszczenia wyssane z palca...nie udzielaj się jak nie wiesz na pewno lub "coś" gdzieś usłyszałeś od kogoś równie mądrego...:-/

Akurat tak się składa że Mama jeździ na ekipy do Grajewa do szpitala i się dowiadywała o nim i żyje on do dziś.

haha sam juz nie wiesz co masz pisac czy zyje czy nie zyje bez kitu DZIECKO ;]

nooo P@wcio a tata pewnie ma wtyki w policji i wie ze Marta wraca do domu.... pfff litości dzieciaku!

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Tego nikt nie neguje w końcu to Ty najpierw puściłeś ściemę, że "Zawał serca miał i zmarł, a matka w śpiądce leży" jak nie jesteś pewny to nie wypowiadaj się, nie sposób gadać byle gadać

Z TEGO CO WIEM TO OJCIEC TYCH DZIEWCZYN MIAL ZAWAL I WIECZOREM ZMARL A MATKA ICH JEST W SZPITALU ... SZKODA TYLKO CHLOPCA

Qrwa zjeby pojebani sami jesteście dzieci bo qrwa mama moja pracuje w krwiodastwie i jeździ na ekipy i się dowiadywała o tym facecie, a to co wcześnie napisałem że nie żyje to była moja pomyłka źle napisałem żyje po tym zwale, a matka była uspana przez lekarzy bo zaczęła się żucać coś się jej z psycho zaczeło się dziać. Zreszto zadzwońcie sobie do szpitala w grajewie to się dowiecie wszystkiego w szczegółach, a jeśli chodzi o mojego ojca to pracował w sądzie wię jak tu nie znać policjantów.

Do FIN-a.Sam Jesteś Frajer PEDALE j......any.W którym bloku mieszkasz głąbie na tej BAWEŁNIE?A masakra nie pierwsza i nie ostatnia jeśli takie pały jak ty żyją na tym świecie!pozdrawiam

chyba się wszyscy zapędzili w potężną nienawiść zamiast ...
LUDZIE!!!

AA na pokżebie to kto stał jak nie jej rodzice, a czyj tata mówił że przebacza temu chlopakowi. Tłumoki z niektórych jak by nieżył to by go nie było i by nie przebaczał.

TO PRZYNAJMNIEJ JEDNA DOBRA WIADOMOSC ZE OJCIEC ZYJE, WIEC WIDZICIE ZE NIE TRZEBA PLOTEK SLUCHAC OBECNIE JESTEM W ISLANDII I NAWET TU BZDURY DOSZLY.

wiecie co temat wcale nie jest zabawny- przeciwnie, ale jak czytam wypowiedzi niektórych z Was to zwyczajnie nie mogę się powstrzymać od śmiechu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org