poniedziałek, 03 marca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kostka

wiecie gdzie można kupic w okolicu łomży kolna kostkę brukową z góry dzięki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kostka

u mackiewicza mozesz kupic a powiedz ile chcesz dokaldnie tej kostki wieksza ilosc czy palete max 2

Kupić to nie sztuka, zależy co chcesz i na co cię stać i wydawałoby się, że najtaniej jest u producenta, więc w okolicy robią w Jedwabnym i z tego co słyszałem to chyba w Łomży Mackiewicz, lecz jakość tych materiałów zależy przede wszystkim od kruszywa którego na naszym terenie nie ma, a co wiem z doświadczenia w północno wschodniej Polsce i bliżej Łomży, gdzie masz naprawdę dobrą jakość to Superbet Zakrze, wcześniej jego kostkę miał Grzymała na Nowogrodzkiej no i kostka z Siemiatycz. Wiątpię, by ją ktoś tutaj sprowadzał, ale warto popytać, więc przed zakupem radzę zwrócić uwagę na przekrój kostki w środku (nie wszystko złoto, co się świeci) i ile by tych metrów nie było to z pewnością jest to ciężki wydatek a skutki mogą być różne. Wyjdą po kilku latach.

Najlepsza kostka jest u Mackiewicza

kladlo sie troche tego... mackiewicz jedwabne i siemiatycze z tego co pamietam...

dokładnie chodzi mi o granitowo sory za pomyłke

spytaj w zakładzie drogowym skąd kupują i po kłopocie, możesz zamówić też na poznańskiej u Pruszków,

angella

gdzies na szosie do męzenina 3

w myszyńcu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org