Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Terapia dźwiękiem??? |
Czy ktoś już był na tej terapii? Ciekawe jak to się odbywa? i w jakich godzinach?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Terapia dźwiękiem??? |
Jeszcze nie byłam ale podobno facet robi to u siebie w domu i z tego co wiem jest otarte do późna jak w dobrym lokalu do ostatniego klienta.
|
|
A gdzie ten facet mieszka i ile to kosztuje?
|
|
ja miałam ale w szpitalu na oddziale rehabilitacji leczone miałam kolano nie zby dużo mi to pomogło.... ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
Wczoraj byłem na masażu i jest gites. Super relaks czuje się jak bym przespał całą noc. Sam dźwięk tych misek tak uspokaja a jeszcze to ich wibrowanie na ciele jak mróweczki. Acha... jest tanio.
|
|
A da się po tym schudnąć?
|
|
Pliska jeśli coś wiecie!!! Próbowałam już chyba wszystkiego!!!
|
|
Droga Puciu może warto obniżyć ilość spożywanych kalorii. Masaż misami na który czasem się wybiorę jest masażem relaksacyjnym choć wiem że misami można również leczyć. Nie będzie to efekt natychmiastowy tu chodzi o doprowadzenie organizmu do stanu super harmonii. A wtedy kto wie. Jeśli będziesz zainteresowana to podam numer tel.
|
|
Byłam kiedys na takiej terapii, musze przyznac, że podchodziłam do tego sceptycznie, ale już po pierwszej wizycie, zmieniłam zdanie. Jest rewelacyjnie. Niby tylko misy, dzwieki, ale efekty piorunujące!!! Takie uczucie pełnej ciszy, odprężenia, zero napięc. Mnie zdecydowanie pomogło. Byłam na tym w Warszawie i z chęcia wybrałabym sie w Łomży jeśli ktoś też robi tam masaże. Jeśli coś wiecie podeślijcie namiary. Dzięki
|
|
Wiadomość dla p. hanika i zainteresowanych 663 996 222
|
|
Dzięki kajko za tel. Pozdrawiam
|