Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odnajdzie sie czy nie ? |
Jus 2 i pol tygodnia nie wiadomo co sie dzieje z Marto! Skoczyła? Czy uciekła? Każdy zadaje takie same pytanie skoczyła czy nie ??!!! .Jak upadnę to WSTANĘ. ale wtedy TY masz PRZEJEBANE.!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odnajdzie sie czy nie ? |
Jak Ją Znajdą To Sie Dowiemy Pociejewo
|
|
yhy
|
|
na h..j baranie zakladasz tamat ktory jest walkowany dziesiatki razy zastanow sie poszukaj zanim cos napiszesz
|
|
NIE ODNAJDZIE SIĘ POJECHAŁA Z LOVELASEM NAD ŚNIARDWY DO MIKOŁAJEK .
|
|
Znaleziono ją żywą słuchałem około 21 w Radiu Białystok mówili Anioł wcale nie musi być z góry
|
|
Słyszałam że znaleźli jej ciało w czarnocinie (nieżywą) :( Szkoda :( Żal Mi Tej dziewczyny ;(
|
|
***** u Ciebie w wannie ją znaleźli.... Po co pieprzysz takie głupoty jeśli Twoim jedynym źródłem informacji są plotki ludzi takich jak Ty Maniaczka "I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym skur******* w tej dolinie..."
|
|
Jaki to lol wyraźnie wszędzie pisze i trąbią żę nie znaleźli to wy tu piszecie jakieś głupoty bez potwierdzenia że znaleźli. Jak by się znalazła odrazu by wszędzie pisali i trąbili w radiach.
|
|
Masz rację Ados.Ktoś kto ma chociaż odrobinę rozumu nie plecie takich głupot wyssanych z palca , raniąc przy tym Rodzinę , która być może tu zagląda.Bo dla nich jest to wielka tragedia i należałoby to uszanować.Ale do wyrażenia szacunku potrzebny jest rozum i kultura , a tego niestety niektórym brak.Pozdrawiam.
|
|
Tak to jest z ludźmi ze dokładnie nie usłyszy a klepie już ze w radiu gadali .No gadali w radiu że znaleźli dziewczynkę wczoraj ale to 10 letnia i z Białegostoku
|
|
Po mieście chodzą plotki, że porwał ją sam Lord Vader :>
|
|
minęło 13 dni od zaginięcia Marty.G. a nie jak wyżej napisał ktoś z użytkowników 2 i pół tygodnia... przykra historia dla rodziny tej dziewczyny... tragedia dla rodziców i samej Marty bo kto wie jaka jest wkońcu prawda... jeżeli ktoś popełnia samobójstwo w taki sposób to rozbiera sie?? no cheba,że chce by znaleziono jego... to jest dla mnie całkiem obca osoba,ale od początku sledze ta sprawe...łacze sie w bólu z rodziną dziewczyny bo to jest bardzo przykra sprawa :(....Myślę,że znajdzie sie zdrowa i cała czego życzę rodzinie...
|
|
Misiunia95 widać żeś młoda i nowa na tym forum :-] Szkoda komentować.
|
|
Misunia, może daj sobie trochę na luz. Nie masz dziewczyno ciekawszego zajęcia, tylko siedzisz cały dzień nad kompem i zakładasz nowe lub powtarzające się już tematy??? Na podwórku fajna pogoda, słoneczko, weź się przejdź na spacer, niech to forum trochę od ciebie odpocznie!!! I postaraj się czasami korzystać ze słowniczka, bo robisz takie błędy, że aż w oczy kolą.
|
|
A ja słyszałem takie info ale nie wiem ile w tym prawdy że rodzice byli u jasnowidza i że ona żyje i że doszli do tego że ten chłopak co ona w nim była zabujana w dniu tego wydażenia wyjechał za granice i że ona mogła z nim uciec i że tam na gg znaleźli ich rozmowe na ten temat.
|
|
Wiele znajomych osób zaginionych tak robi. Uważają to za ostatnią deskę ratunku, ale lepiej nie spekulować jak się nie wie.
|
|
Ja z tego co słyszałam, to dziewczyna prawdopodobnie na opisie na gg ma coś takiego: " w stolicy z M :*"
|
|
Zapraszam na Forum znajdziesz tam: muzyke same nowosci filmow,programy,Gsm,a takze Eboki i Erotyka. Serdecznie zapraszam:!! www.freewors.freetzi.com
|
|
czy ta dziewczyna nie miała ze soba komórki? jestem ciekawy co sie stało z telefonem. jesli nie miała lub zostawiła w domu to szkoda..
|
|
Miała przecież w kurtce i legitymację Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Czy zwróciliście uwagę, że Misiunia95 zakłada tematy... napisze pierwszego posta i cisza? :-) to się nazywa dyskusja... I druga sprawa. Jeśli liczba 95 przy Twoim nicku oznacza rok urodzenia, to proponowałabym zrezygnować z internetu, wziąć książkę i słownik w łapę i pouczyć się polszczyzny, bo robisz takie błędy w postach, że pojęcie przechodzi... Czytanie nie boli... myślenie też nie :-/ ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
P@wcio, ta historia nie może być prawdą, bo jej chłopak normalnie chodzi do szkoły.
|
|
Hmmm to nie wiem mówią że on była w jakimś 30letnim gościu zabujana.
|
|
Wnioskując z treści i poziomu Twoich wypowiedzi , to zapewne w Twoim ojcu P@wcio.Co Ty bierzesz ?, że takie wizje , nie mające żadnego związku z Tą dziewczyną roztaczasz ? :)))))...kompletne bzdury piszesz.
|
|
Nie prawda, ten chłopak ma tyle lat co ona...
|
|
A czy ja powiedziałem że z tym chłopakiem jest potwierdzone pisałem wyraźnie że taką plootke słyszałem kurcze nikt tu trafnych info nie podaje kazdy somysły i potaki taksamo i ja toć nie napisałem że to prawda.
|
|
O Jezu ten jej chłopak uczy się u mnie w sql i dziwne bo jakoś codziennie go widuje ;/ Ale rozumiem, że Ty tylko tako plotke słyszałeś...
|
|
Qrwaaa lolku głupi nie ja tą plotke puściłem tylko ją słyszałem że z tym typem. Tylko te wasze zjebane muzgownice nic nie kapują.
|
|
A co za sens sie wypowiadać i pisać plotki w plotke? A co chłopak nie płacze po ucieczce ? nawet sie nie przejął ... dziwne hmm...
|
|
Ona żyje jest w polsce ma zamiar wróić do domu niedługo. Potwierdzone w 100% Więcej szczegułów nie podam.
|
|
P@wcio skąd ty wiesz?? Może to plotka?? Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
i skąd Ty to niby wiesz? jak to prawda to podaj więcej szczegulów
|
|
Info te wie tylko dana grupa policjantów,lekarzy oraz rodzina która jak na razie nie życzy sobie aby te info się rozbiegło.
|
|
P@wcio ty z rodziny??:> I tak juz troche powiedziałeś że żyje itd Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Noi więcej nie napisze dopuki nie będzie można ale powiem wam że się każdy ździwi.
|
|
co za porąbani ludzie ... nikt nic nie wie na jej temat a tu się wypowiada taki jeden z drugim że jest tu, to tam .. wezcie wy sie ku*** pier**lnijcie w te puste łby a nie piszecie takie farmazony.Z czyjegoś nieszczęścia wielka sensacja ..
|
|
angel88 nie czytaj jak ci nie pasuje Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
P@wcio to poczekamy Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
angel88 i na co te nerwy jeju przyjdzie czas i pora i się każdy dowie może nie wszystkiego ale napewno gdzie była i czemu.
|
|
i co?? myslisz ze ktos ci uwierzy w te farmazony p@wcio??
|
|
Po co gadacie takie głupoty NIE ZNALEŹLi jej bo inaczej by mowili w tV o tym a nadal lecą ogłoszenia na tele text o niej ze szukają Tez slyszalam wiele plotek ale to napewno jakies glupoty P@wcio ---tez slyszalam o tym 30 latku ale nie zabardzo chce w to wierzyc NIEDŁUGO SIE WYJAŚNI WSZYSTKO
|
|
Dobra co to tużo z wami dyskotuwać wiem swoje i Ci co wiedzą to też wiedzą. Koniec dyskusji.
|
|
P@wcio a ty patrze że zawsze co ktoś nowy temat otworzy to sie udzielasz i to w ogóle nie potrzebnie ;] z tego co piszesz i jak piszesz wynika ze jesteś jakimś gówniarzem , który nie zna zycia .Zamknijcie ten temat i tyle , bo wątpie czy miło jest czytać komuś z rodziny dziewczyny te głupoty które wy tu wypisujecie kłocicie sie nie wiem po co ,jakby to coś pomogło.A ty to już takie farmazony wypisujesz jakbys niewiadomo co wiedział na ten temat.Jeśli dziewczyna się odnajdzie to na pewno będzie o tym głośno wiec nie ma co tu wypisywac "bajeczek" tyle z mojej strony zegnam ;]
|
|
angel88 Żegnam :] Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Sratatata ... macie problemy ;| gadanie o ... No. płaco wam za głupoty? chyba tak 1zł od poziomu kretyństwa .
|
|
angel88 a nie przyszło wam do tej pustej zjebanej bani że może rodzina nie życzy sobie rozpowiadania tych info?? Może nie karzdy chce aby zaraz się roznosiły takie info.
|
|
"nie karzdy".... to P@wcio po co piszesz te kretynizmy skoro rodzina sobie tego nie życzy? :/ ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Oj no głupia jest to i się z mostu rzuciła.. Dla mnie wszystkie takie mogły by się pozabijać przynajmniej byłoby ich mniej... Ahhh.. te 13stki szukające wielkiej miłości :D HAHAHAHAH.
|
|
siekacz123 to nie 13stka Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
To była ironia kolego.. Wszystko jedno czy 13 czy 16 .. teraz wszystkie małolaty takie same.
|
|
drzewko_szczescia a czy ja podałem szczególe oprócz tego że żyje?? NIE!! I każdy kretyn co tu pisze że skoczyła będze potem zaskoczony że to nie jest prwda i nie potrzebnie takie bzdury pisał.
|
|
nie piszcie takich bzdur bo rodzina na pewno czyta to forum i jest i naprawdę przykro Katii
|
|
WSZYSCY POWINNI POMODLIC SIE ZA MARTE ZEBY CALA I ZDROWA WROCILA DO DOMU,
|
|
No macie racje popieram ale ja wam mówię żę rodzina już wie gdzie ona jest i co znią jest.
|
|
P@wcio ***** skoncz juz z tymi Twoimi pieprzonymi newsami bo zadzwonie do matki i powiem, zeby Ci neta odlaczyla gowniarzu! "I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym skur******* w tej dolinie..."
|
|
To sobie dzwoń dzieciaku głupi.
|
|
Własnie w radiu powiedzieli ze znaleziono cialo młodej dziewczyny w Narwi.Szkoda jej.
|
|
Autor: P@wcio (---.lom.vectranet.pl) Data: 17-04-08 21:59 "każdy kretyn co tu pisze że skoczyła będze potem zaskoczony że to nie jest prwda i nie potrzebnie takie bzdury pisał." P@wcio teraz już widzisz kto jest kretynem ? właśnie ty , że pisales takie głupoty , ciało dziewczyny prawdopodobnie odnaleziono..
|
|
P@wcio dumny jesteś? Dobrze się bawiłeś? NA te pytania sam sobie odpowiedz!
|
|
Odnalezli :( szkoda mi jej :( .Jak upadnę to WSTANĘ. ale wtedy TY masz PRZEJEBANE.!
|
|
no niestety ..... P@wcio --teraz radze ci przeczytac te bzdury które tu pisałeś żal mi ciebie ze potrafisz robić sensacje z takiej tragedi można takby pisac o twojej głupocie długo ale po co???? ty moze lubisz sie w ten sposób bawić [*]Marta[*]
|
|
no szkoda dziewczyny.......
|
|
i P@wcia zatkało.... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |