Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁOMŻA Streetball 2004 - TURNIEJ KOSZYKÓWKI ULICZNEJ |
Witam. Mam pewien pomysł. W Łomży jest dużo boisk do kosza, a także dużo sympatyków tej gry, może by tak zorganizować jakiś turniej nawet kilku dniowy ( w zależnosci od liczby zgłoszeń ). Drużyny liczyły by po 3 zawodników plus rezerwowi, mecze rozgrywane by byly na jeden kosz. Można by było zrobić jakieś kategorie wiekowe. Co wy na to ? Czekam na pomysły i na kogoś kto pomoże to zorganizować. Grisza
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁOMŻA Streetball 2004 - TURNIEJ KOSZYKÓWKI ULICZNEJ |
OJ Grisza mało prawdopodobne żeby ci się udało zorganizować coś takiego, ale nie nie możliwe. Jak znajdzie się jakaś osoba która by zajęła się całym przygotowaniem takiej imprezy i koordynowanie działań to by się udąło. A pozatym trzeba jakieś nagordy, a jak nagrody to i kasa. Skąd weźmiesz fundusze ?? Pozdro
|
|
ehhhhh watpie w zrealizowanie takiego pomyslu :P ===================================================== Czy ty jesteś graczem czy też może nie, Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie, Że ja jestem szejkiem, w moim mieście, Wznieście ręce w powietrze ===================================================
|
|
Nagrody nie są najważniejsze, ważne by pograć - przecierz to lepsze niż siedzenie w domu. Grisza
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |