Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
z blad na braz :) |
czy moze mi ktos pomuc? czy jest w lomzy jakis salon co posiada jakies pekuki z ciemnymy odcieniami wlosow.od 7lat jestem bladynka i chciala bym zmienic moj kolor na jakis braz czekolade ale nie wiem czy akurat bedzie mi ten kolor pasowal chcialaby najpierw zobaczyc jak bede wygladac PROSZE O OSZCZEDZENIE SOBIE GLUPICH KOMENTARZY
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: z blad na braz :) |
zainwestuj w slownik najpierw
|
|
A Ty naucz się poprawnie składać zdania,z tego co widzę najlepszy w tym nie jesteś a czepiłeś się dziewczyny..
|
|
nicola,po co peruki? (bo chyba o peruki,nie "pekuki" Ci chodziło :) zdjęcie cyfrowe na komputer+ odpowiednie oprogramowanie i można zrobić ciekawą symulację nie jednej fryzury i niej ednego koloru etc.
|
|
tak i niestety zla literka wskoczyla a jaki to program do tego jest potrzebny. Dzieki za odpowiedz CZASEM LEPIEJ NIE ZACZYNAC TEMATU BO ZNAJDA SIE OSOBY NIE MAJACE NIC MADREGO DO POWIEDZENIA A WTYKAJACE SWOJE ZDANIA,ale nie o tym tu mowa
|
|
najlepiej w programie photoshop badz w korelu
|
|
Warto zakładać temat, zakładającemu chyba zależy na zdaniu innych? Bo tak właśnie działa forum. Przyznasz, że temat założyłaś bardzo nieudolnie - wystarczy spojrzeć na temat...
|
|
Ja jeszcze mam pomysl zeby ufarbowac sie tzw szamponetka, ktora sie zmywa po kilku myciach, wtedy zobaczysz czy ci dobrze w tych wlosach czy nie, pozdrawiam
|
|
szamponetka to dobry pomysł. Sądzę też, że w dobrym salonie fryzjerskim też warto poprosić o poradę
|
|
PEKUKI :-) Jak opowiem o tym w instytucie, to mi nikt nie uwierzy!!! c'est la vie !
|
|
nicola - rządzisz :) pekuka :) Pozdrawiam.
|
|
Jest jeszcze w sklepach z farbami pigment w proszku można posypać na głowę. angella
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |