wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
z blad na braz :)

czy moze mi ktos pomuc? czy jest w lomzy jakis salon co posiada jakies pekuki z ciemnymy odcieniami wlosow.od 7lat jestem bladynka i chciala bym zmienic moj kolor na jakis braz czekolade ale nie wiem czy akurat bedzie mi ten kolor pasowal chcialaby najpierw zobaczyc jak bede wygladac
PROSZE O OSZCZEDZENIE SOBIE GLUPICH KOMENTARZY

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: z blad na braz :)

zainwestuj w slownik najpierw

A Ty naucz się poprawnie składać zdania,z tego co widzę najlepszy w tym nie jesteś a czepiłeś się dziewczyny..

nicola,po co peruki? (bo chyba o peruki,nie "pekuki" Ci chodziło :)
zdjęcie cyfrowe na komputer+ odpowiednie oprogramowanie i można zrobić ciekawą symulację nie jednej fryzury i niej ednego koloru etc.

tak i niestety zla literka wskoczyla a jaki to program do tego jest potrzebny. Dzieki za odpowiedz
CZASEM LEPIEJ NIE ZACZYNAC TEMATU BO ZNAJDA SIE OSOBY NIE MAJACE NIC MADREGO DO POWIEDZENIA A WTYKAJACE SWOJE ZDANIA,ale nie o tym tu mowa

najlepiej w programie photoshop badz w korelu

Warto zakładać temat, zakładającemu chyba zależy na zdaniu innych? Bo tak właśnie działa forum.
Przyznasz, że temat założyłaś bardzo nieudolnie - wystarczy spojrzeć na temat...

Ja jeszcze mam pomysl zeby ufarbowac sie tzw szamponetka, ktora sie zmywa po kilku myciach, wtedy zobaczysz czy ci dobrze w tych wlosach czy nie, pozdrawiam

szamponetka to dobry pomysł. Sądzę też, że w dobrym salonie fryzjerskim też warto poprosić o poradę

PEKUKI :-) Jak opowiem o tym w instytucie, to mi nikt nie uwierzy!!!

c'est la vie !

nicola - rządzisz :)

pekuka :)

Pozdrawiam.

Jest jeszcze w sklepach z farbami pigment w proszku można posypać na głowę.

angella

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org