Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
opel tigra |
Witam mam pytanko do wszystkich posiadaczy "OPLA TIGRY" aktualnie jeżdżę autem klasy średniej więc jest dość komfortowe lecz chce sobie kupić małe oszczędne auto do poruszania się tylko po miesicie, więc czy mogli byście się wypowiedzieć na temat tego auta mianowicie jak się nim jeździ ? czy jest awaryjne i czy ogólnie jesteście zadowoleni z zakupu i posiadania ? Za wszelkie wypowiedzi dziękuję z góry !!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: opel tigra |
http://www.clublomza.fora.pl Jest tam jedna osoba, która jeździ Tigrą. Myślę, że mogłaby ci o niej sporo powiedzieć.
|
|
Tigra ? hm.. za te pieniądze poszukaj coś innego. Jakby nie było za dobra tigre musisz dać 10tys zł. Kup lepiej Golfa III, może nawet uda Ci sie znaleść diesla w tej kwocie. Albo nawet Astre I. Tigry nie polecam.
|
|
Małe, ciasne w środku i pod maską już wole jakiegoś Golfa III owiele luźniej niż w takiej tigrze.
|
|
Sam robiłem do tego przymiarke i nie polecam.
|
|
lepiej tańszą Corse, a różnicy wydać na zkupy, Tigra, Corsa jedna chwała
|
|
Hmm miałam tigrę i nie polecam, ładnie się prezentuje ale jest ciasna w środku w razie wypadku kierownica w płucach a silnik w nogach..przyśpieszenie dobre, sztywna jazda jednak jeśli chodzi o oszczędność to pozostawiała wiele do życzenia..jeżdziłam 3 miesiące i wymieniłam na civica :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |