Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Samoloty nad Łomżą |
Nie wiem jak w okolicy, ale nad Łomżycą od dwóch dni słychać głośno co jakiś czas przelatujące samoloty. Nie jestem fachowcem, ale to raczej nie pasażerskie ale wojskowe nisko przelatujące, pewnie ćwiczebne. Ktoś wie cokolwiek na ten temat?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Samoloty nad Łomżą |
Osobiście twierdzę z tatą,że są to nasze F-16 . Ale pewnej informacji również nie posiadamy:P.
|
|
a moze migi-29 z 1 ELT z Minska Mazowieckiego.
|
|
one cały czas przelatuja nad łomza i okolicami ja je co jakis czas słysze albo widze.
|
|
a ja widziałem ufo nad łomżą
|
|
Co tam UFO. Ostatnio bylismy z kolegami na lomzynskich bulwarach. Tych obok zbudowanej rekonstrukcji grodu. Piekne sa!! Oczywiscie idac tam zaszlismy do kilku galerii i supermarketow na drobne zakupy ;)
|
|
Takie głośne silniki to słyszałem tylko w Malborku. Wtedy leciało bodajże F-16 i to bardzo nisko. www.level6.yoyo.pl
|
|
to co lata nad łomżą to napewno nie F-16, widziałem przeloty 16-tek i jestem prawie pewien że to nie one, bardziej odgłosy pasują do jakiegoś samolotu transportowego
|
|
To para dyżurna z Mińska
|
|
To nie F-16:) Są to samoloty wynajęte przez ARiMR do robienia zdjęć polom uprawnym. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
dede dobrze pisze,że z Mińska.
|
|
|
MiYu te zdjęcia to robi satelita Ikonos, a nie człowiek wystający z samolotu :) Ja myślę, że to Jumbo Jet.
|
|
to nie F-16... tylko migi z minska...i jak ktos sprawdza na stronach...i widzi, ze f-16 to niech na to nie patrzy:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
to napewno taxi powietrzne !
|
|
Zwyczajne loty patrolowe, standardowe procedury. Patroluja strefe przygraniczna. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
pewnie rozsypują proch marty. zycie
|
|
gans...to nie bylo mile dla rodziny i dla nas... tutaj czytajac to ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
zapewne nie, bo kazdy z tego forum jest rodziną zaginionej ... zycie
|
|
OJ GANS GANS CIEZKI Z CIEBIE PRZYPADEK. SKOD TY CZLOWIEKU SIE WYRWALES . ZALOZ SWOJ TEMAT NP. GLUPIE ZARTY GANSA I MOZESZ PISAC DO BOLU NIKT NIE BEDZIE MIAL PRETENSJI DO CIEBIE A TY BEDZIESZ Z SIEBIE DUMNY ZE COS DOBREGO WKONCU ZROBILES BO CHYBA JUZ KAZDEMU NA TYM FORUM PODPADLES.NO TO DO DZIELA GANS. NIE MUSISZ DZIEKOWAC ZA PODPOWIEDZ. POZDRAWIAM
|
|
Dołaczam się do anna23 mądre spostrzeżenie .Gans zgiń z tego forum ,nic mądrego niewnosisz,a wręcz przeciwnie chrzanisz głupoty!!!!!!!!!
|
|
ja raz jak nie bylo chmór na niebie to widziałem te samoloty na niebie i są to jakieś wojskowe, ale dokładnie jakie to niewiem. mam nadzieję że długo nie będą latały nad łomżycą bo czasami już mnie wkurza ten chałas...
|
|
Moim skromnym zdaniem gans ma problem, najprawdopodobniej chce aby go zauwazono poprzez jego idiotyczne wypowiedzi, albo chce pokazac swoj stosunek do calej histori z zaginiana dziewczyna, co jak mniemam kazdego gowno obchodzi. Ja nie slyszalem samolotow z silnikiem odrzutowym. Najwyzej to lecaca wilge (taka polska awionetka jakby ktos nie wiedzial).
|
|
No ludzie kochani, przeciez to jasne: Ivo Mladek dostal samolot do opryskow od wojta i poluje na Jozina z Bazin. Proste, nie?
|
|
to sa migi 29 kilka razy w miesiącu prowadzą loty patrolowe czy jakoś tam ;) jak niema chmurek można se nawet po ogladać oooo hehe !! ;)
|
|
zwłoki marty zrzucali samolotem dlatego lecieli zycie
|
|
Zapraszam na Forum znajdziesz tam: muzyke same nowosci filmow,programy,Gsm,a takze Eboki,Erotyka od 18 lat.ZAPRASZAM:!! http://freewors.freetzi.com/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |