poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polsat cyfrowy w mm

Polsat cyfrowy w multimedia. Jak to widzicie? W zasadzie chodzi mi o jego jakość odbioru. Jak to się odbiera na dużych plazmach czy LCD ? Jaka jest jakość odbioru do konkurencji typu Cyfra+ czy N-ka ? Nadają cokolwiek w HD ?

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polsat cyfrowy w mm

jakosc cyfry jest dobra i ladnie odbiera, a jak chcesz miec obraz hd to tylko n'ka

"a jak chcesz miec obraz hd to tylko n'ka"

A ile jest kanałów hd w n? Wszystkie? Jak nie to nie pisz że jakość hd to jest tylko w n...

polsat sport HD i HBO HD jak narazie

odradzam tobie cyfrowy polsat a przekonasz sie sam o tym ze to go.no podczas zlej pogody kiedy bedzie lecial ciekawy program a tu co 10 sekund bedzie zawieszal sie obraz

Agent22: ale ten cyfrowy polsat będzie przez kable i dekoder z Multimedia. Czy przy złej pogodzie występuje także problem ze złą jakością odbioru?? Jeżeli tak, to znaczyłoby, że MM ma jakiś problem z odbiorem przez swoje "czasze".

logic86: odradzasz Polsat?

Zastanawiam się nad transmisjami z EURO 2008. W publicznej TV może być kłopot, w pubach - także :((

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

w "N" będzie Eurosport HD i transmisje EURO 2008 w jakości HD

Napewno EURO 2008 nie bedzie na cyfra+ i N. W TVP bedzie jak się dogadają około 15 meczów w tym wszystkie polaków.
Zadarmo całe Euro bedzie można oglodać na niemieckich kanałach ZDF i ARD Das Erste z satelity Astra 19.2 E. jedyna wada szwabski kometarz. :) rada można fonie z PL radia włączyć :)

DO kolumb:
http://satkurier.pl/news/40502/eurosport-hd-takze-w-platformie-n.html

Ok zgoda bedzie Euro2008 na eurosporcie tyle że jest małe ale:

"Eurosport HD będzie jedynym kanałem, który pokaże w jakości High Definition zarówno finały Euro 2008 (co prawda z jednodniowym przesunięciem, bo live w Polsce pokaże Euro 2008 Polsat Sport HD!)"

ja dziekuje za transmisje z jednodniowym przesunieciem :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org