wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mp4 Help !!

Pękło Mi szkiełko [ekran] w Mp4 mam ją dopiero od tgodnia czy mogę ją zareklamować ?? Plis Pomóżcie Mi ;(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mp4 Help !!

domyślam się, że poniekąd przyczyniłas się do uszkodzenia mp4

z reguły uszkodzenia mechaniczne nie podlegają raklamacji - chyba ,że udowodnisz, że uszkodzenie nie powstało z twojej winy np. z powodu niskiej temperatury.... itp.

no pewnie ze nie mozesz szkielko zapewne peklo z twojej winy wiec nie podlega gwarancji

jw

Zależy jakie mp4 zresztą podejdź do sklepu, napisz meila i sie przekonasz. Jakie chodzi mi o firme

szkło czy wyświetlacz bo to istotne.

Wszystko co związane jest z uszkodzeniem mechanicznym to sobie daruj szkoda czasu i pieniędzy na kontakt. Tego nikt nie reklamuje. Zazwyczaj samo nie pęka, a udowodnnić że pękło pod wpływem temperatury jak ktoś wyżej napisał graniczy z cudem. Więc cóż każdy płaci za swoje winy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org