Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przerejestrowanie pojazdu |
Witam! Mam takie pytanie... Czy wie ktoś ile teraz kosztuje przerejestrowanie samochodu? Interesują mnie same papiery, bez nowych blach. Jeżeli ktoś ostatnimi czasy przerejestrowywał auto i wie ile to kosztuje to z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam, Kubusiek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przerejestrowanie pojazdu |
Ja ostatnio przerejestrowywałem i oprócz tego co płaciłem w Urzędzie Skarbowym to wyszło mi coś około 76 zł za przerejestrowanie oczywiście bez tablic rejestracyjnych. :::...Myślę więc jestem - rzekł....i zniknął...:::
|
|
Czyli podatek i papiery tyle Cię wyniosły? A wiesz może czy można przerejestrować bez ważnego przeglądu?
|
|
Nie można. Miałem taką samą sytuację. Wydział Komunikacji nie przerejestruje ci samochodu bez ważnego przeglądu technicznego.
|
|
To i pewnie ubezpieczenie trzeba mieć, co?
|
|
Każdy pojazd podlegający rejestracji musi mieć ważne ubezpieczenie OC. Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Nie nie nie kolego....Urząd Skarbowy czyli 2% wartości pojazdu (tzw. podatek) płacisz swoją drogą...dopiero jak to opłacisz idziesz do wydziału komunikacji z potwierdzeniem opłaty skarbowej i papierami auta. I w wydziale komunikacji wyniosło mnie około 76 zł. :::...Myślę więc jestem - rzekł....i zniknął...:::
|
|
Aha. To ja już wszystko rozumiem. Dziękuję za odpowiedzi. Temat uważam za zamknięty. Pozdrawiam!
|
|
Aha. To ja już wszystko rozumiem. Dziękuję za odpowiedzi. Temat uważam za zamknięty. Pozdrawiam!
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |