środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wiosenne sprzątanie

Witam, chodzą słuchy o planowanej niedlugo u nas wielkiej akcji porządkowej. Czy ktos z Was cos o tym wie? Ponoc wszyscy nie posiadajacy zatrudnienia beda musieli w tym uczestniczyc. Tak zapowiada ratusz.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wiosenne sprzątanie

elo?

A jeżeli takie coś bedzie to co?... Każdy bezrobotny będzie musiał przyjść i pracować na free... A jak nie przyjdzie to do wiezienia na 3 lata...tak
?

Mozliwe ze wogole nie zrozumialem co piszesz....

Sprzątać będziemy co najwyżej każdy w swoim ogródku. Mało prawdopodobne aby zorganizowano taka akcję

Możesz spać spokojnie...

haha ratusz to sobie może najwięcej zapowiedzieć...
to nie pierwszomajowy pochód za komuny,że każdy MUSIAŁ być heh

Ten post mogłeś napisać wczoraj i zrobić z niego dobry żart. Ratusz nie może nikogo zmusić do pracy, jedynie mogą nie wypłacić zasiłku dla bezrobotnych i tyle.

Ja słyszałam już wcześniej taką wiadomość, że osoby pobierające zasiłek dla bezrobotnych zostaną zatrudnieni do prac porządkowych.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org