Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
yam ? |
Ponieważ jest to forum ogólne, każdy temat może być poruszany. Z góry zaznaczam, że nie jestem w żaden sposób związana z tym klubem. Co sądzicie o tym miejscu. Moim zdaniem wystrój jest ok, muzyka - tu można polemizować, ale o gustach się nie dyskutuje. Wydaje mi się jednak, że jest tam zdecydowanie za głośno i zamiast muzyki często słychać bulgot, a szkoda. Sory, ale co się dzieje z nagłośnieniem, nie wspomnę już o klimatyzacji. Jak w skali 1-10 ocenilibyście ten klub. Zaznaczam klub - nie osoby tam pracujące. Może warto coś byłoby zmienić. A i jeszcze jedna sprawa. Słyszałam, że mają być wprowadzone karty stałego klienta, czy coś w tym guście. Przepraszam, ale na czym ma polegać segregacja klientów. Na śmieci są odpowiednie pojemniki, a na ludzi, może warto zacząć od nie wpuszczania klientów pod wpływem alkoholu BEAUTY
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: yam ? |
dla mnie 8. muzyka spoko, dobry clubbing tylko zabardzo komercyjny, naglosnienie jest git, za maly parkiet, z tego co wiem klimatyzacja jest tylko zamalo uzywana i nie na takie tlumy osob. o kartach cos rowniez slyszalem tylko do konca nie wiem o co z tym chodzi. dla mnie mogliby podniesc bariere wiekowa ludzi wchodzacych do klubu.
|
|
co do sprzętu to faktycznie można mieć dobry sprzęt (czytaj klimatyzacja) i nie bardzo wiedzieć lub też móc go wykorzystać, ale takie sprawy należy brać pod uwagę zanim podejmie się jakieś kroki, a jeśli chodzi o komercję to wokół tego kręci się rynek więc uważam, że nie ma w tym nic złego jeżeli nie kończy się na różowym puszku BEAUTY
|
|
Yam Cafe :P Dla mnie na yama jest na 7 to tak wysoko bo powina byc na 5 wc do dupy brudno na dole nie sprzątają lepiej jest w Labiryncie ale też jest trochę minosów parkiet to tanńów jest mały .OChronna no moze byc ale się przydałby monitoring w nie których mijescach
|
|
aa sory ze błędy ortograficzne bo szybko pisałem :D
|
|
no po knajpach to ty tez czesto latasz
|
|
Jak na miejsca w Łomży to 6, ale w porównaniu z klubami w większych miastach to 2.
|
|
apropo klubów w większych miastach to wybacz, ale w Warszawie są naprawdę speluny, a cenią się a i owszem Łomża jest Łomżą i nie ma co porównywać do większych miast BEAUTY
|
|
klub wg mnie na 8 mimo iż często tam bywam, w poniedziałek było dosłownie jak w saunie, chyba naprawdę nie wiedzą do czego służy klimatyzaja albo chociaz powinni otworzyć okna, nie było czym oddychać, muzyka może być nie mam zastrzeżeń chociaż innego gatunku muzycznego słucham, co do parkietu zgodze się że jest za mały. Porównując jednakże z klubami w naszym mieście można stwierdzić że nie jest tak żle. Skoro miało nie być o personelu.... ja stawiam dla lokalu 8. Jednakże podkreślam że gdyby chodziło o personel ocena spadła by do 6.
|
|
Tak z ciekawości. A jakie my w Łomży w ogóle mamy kluby? Bo skoro w skali 1-10 dajecie np.6 pkt. YAM`ie wyraźnie odnosząc się do naszego miasta to co dostałoby 10? Czasami się śmieję że w Łomży to jedyny klub to "Jocker Club" bo przynajmniej w nazwie ma to zawarte ;) A na poważnie, każdemu coś się gdzieś podoba albo nie podoba, Degustibus non discutantum. Ale trzeba przyznać że dodając wystrój + powierzchnie +popularność wychodzi na to że Yam Caffe (bo tak chyba nazywa się to miejsce) jest najbardziej obleganym klubem w Łomży. I chyba nikt nie zaprzeczy... A może? :)
|
|
yAM cAFFE to lokal, w którym zbierają się ciągle te same twarze i to jest skupisko plotek i ploteczek. Sami właściciele to praktykują niestety! Po imprezce odtwarzają na kamerkach i są komentarze. Sądzę, że nie do tego ma służyć monitoring w lokalu... (Ale co się dziwić co nie którzy nie mają lepszego zajęcia i w Yam Caffe są codziennie i takimi plotkami i sensacjami żyją ;) > Według mnie właściciele stawiają na ilość, a nie na jakość. Powinna być podniesiona poprzeczka wiekowa do 21 lat, dzieciaki niech bawią się w Atomie czy innym klubie. > Proszę również zadbać o ochronę, ponieważ zdecydowanie jest jej za mało, a sam "monitoring" nie wystarczy. Łomża potrzebuje takiego lokalu jak Yam Caffe i dlatego każde wskazówki powinny być cenne dla osób, które kierują tym lokalem.
|
|
co do poprzeczki wiekowej to jest to dobry pomysl,jeszcze jedno mnie nurtuje pamietam kiedys do yamki sie chodzilo to wszyscy elegancko ubrani i pelna kulturka,a teraz bluzy dresowe, szerokie spodnie no i co najgorsze idioci ktorzy w klubie chodza w czapce jak dla mnie to lekka przesada,klub powoli stacza sie na dno(ida na ilosc ,a nie jakosc),kible jak w spelunie, klima porazka, malo miejsca szczegolnie na parkiecie,dla mnie klub 4+
|
|
yama to nic specjalnego chcieli zrobić klub z klasą i na próbach się skończyło i choć nie jest tragicznie to jednak taka "etykieta zastępcza"
|
|
logic 86 i Pan Śniadanko ---> mają 100% racji . JA klub oceniam na 2.
|
|
logic86: zależy w jakiej czapce... w New Erze na głowie wejdziesz do prawie każdego lokalu w Wawie... i ogólnie chyba nie rozumiesz pewnego stylu ubierania się (czyt. masz klapki na oczach)... nierzadko te "szerokie spodnie", bluzy z kapturami i czapki kosztują tyle co dobry gajer... inna sprawa, że to raczej imprezy housowe i w sumie nie ma co się tak ubierać, jak 3/4 osób dookoła będzie wytykało Cię palcami :/ ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
ekhm... moim zdaniem Yama jest to jedna z lepszych dyskotek w Łomży chociaz ma minusy którymi sa np. za maly parkiet... , na górze podczas imprezy nie da rady wysiedziec poniewaz jest bardzo goraco. Muzyka jest OK no i łazienki damskie tez sa miare ok. A co do tej poprzeczki do 21 lat nie byłabym za tym gdyz nie mam jeszcze 21 lat i nie wyobrazam sobie zebym musiala czekac jeszcze z rok zeby wejsc... . najpierw moze niech sie zajma i bardziej dokladnie sprawdzaja dowody bo zdarzaja sie 17stki i oby nie mniej :)
|
|
Nie przesadzaj z tym, że do Yamy wejdzie dziecko w wieku 16-17 lat. To jest niemożliwe !!!
|
|
dzięki za wypowiedzi, nawiązując do otwierania okien - jest to niemożliwe przynajmniej moim zdaniem, niedaleko yamy są zabudowania mieszkalne i właściciel miałby niewesoło , a co do ploteczek uskutecznianych przez tegoż Pana to słyszałam, że jest to prawda i uważam, że jest to zwykłe świństwo robi się kpiny z ludzi, którzy zostawiają tam pieniądze, które z kolei w znamienitej części trafiają do kieszeni w/w BEAUTY
|
|
Jak niemozliwe jak w niedziele sam widzialem ze 3-4 osoby, ktore nie maja po 18 lat. I sa to tylko osoby do ktorych mam pewnosc, a moze byc i wiecej. Ale tu i tak nie wiek jest najwazniejszy, sa i ludzie po 2x lat, ktore zachowuja sie gorzej niz jakies nastolatki. Ale faktem jest to, ze dosyc restrekcyjne(wyjatki sa jak zzawse ;] ) sprawdzanie dowodow wplywa na to, ze starsi ludzie wybieraja ten klub ze wzgledu na srednia wieku
|
|
haha jak niemozliwe jak sama widuje tam nieletnich?! ostatnio pytalam pacjentki jakim cudem weszla(na czyjs dowod czy cos) to mi odpowiedziala ze wcale nikt jej o dowod nie pytal(dodam ze dziewczyna uczy sie w I klasie w III LO-no i ze wzgledu na tapete na 16 lat nie wyglada-co nie zmienia faktu ze nie powinna w yamie przebywac,nie mowie juz o piciu alkoholu bo urznela sie jak swinia i wymiotowala potem pod statoilem)
|
|
Uwaga haaaah5 i FesT:) to klamczuszki z Vip-u.
|
|
Yama, jak wszystkie lokale, ma swoje plusy i minusy. porownujecie yame do dobrych lokali w duzych miastach... OK, ale jakie tam sa ceny? ile osob w lomzy stac byloby na placenie na kazdej imprezie po 10 -13 zl za kieliszek wodki? albo 10 za male piwo... nie wspominajac juz o drozszych alkoholach... sporo osob sie krzywi ( a czasem rezygnuje z wejscia) , kiedy musi przy wstepie zaplacic 5 lub 10 zl. jednakze znam opinie osob, ktore bywaja troche czesciej w innych lokalach niz statystyczny lomzynski klubowicz i zapewniam, ze maja o Yamie jak najlepsze zdanie ( chodzi o ogol) . mowie tu o DJach, ktorzy bardzo chetnie graja po raz kolejny i ludziach przyjezdzajacych z nimi. pewnie niektorzy posadza mnie o subiektywizm, ale z czystym sumieniem stwierdzam, ze malo jest lokali trzymajacych taki stosunek jakosci/ceny jak Yam Caffe. Na pewno sa lepsze lokale, ale nie w naszym miescie, a nawet regionie. piszecie, ze bawia sie ciagle te same twarze; a skad niby wziac inne osoby? emerytow zapraszac czy autobus po okolicznych wioskach puscic? co do kart stalego klienta: jesli Twoja znajoma ma karte stalego klienta (na przyklad) w sieci ' Sephora', bo stale kupuje tam kosmetyki, a Ty jej nie masz, to tez czujesz sie posegregowana jak smieci? w dzisiejszych czasach to normalny element marketingu. pozdrawiam i zycze udanych imprez ;) Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
a mnie najbardziej w yamie wkurzają latające nietoperze i dzikie gęsi. Srają gdzie popadnie i nie sprzątają po sobie. Od jakiegoś czasu uaktywnili się bardzo "zwolennicy" yam caffe. Jest to ich jedyny sposób aby pokazać jaki to paskudny lokal. Beauty a ja słyszałam, że dajesz dupy komu popadnie i wszystko co w życiu osiągnełaś zawdzięczasz robieniu laski pod biurkiem. Fakty podaj a nie oczerniasz kogoś bo coś tam słyszałaś.
|
|
I znowu o yamie, i znowu źle, i coraz to nowe fakty po tylu latach obecności na rynku, niedługo zaczną pieprzyć, że yamą dowodzą talibowie. Zesraj się a nie daj się, to forum to jedyna możliwość oczerniania i zniechęcenia do yamy klientów przez tak wspaniale prosperującą konkurencję. Ja wszystkim daję 10 a yamie 1, bo wkurwia mnie, że tak dobrze im idzie, zdecydowanie za dobrze jak na łomżyńskie warunki. Żeby ich pokręciło, a nam wszystkim żyło się będzie dużo lepiej.
|
|
Yam Caffe i inne lokale w dużych miastach... nie ma porównania, to tak jak nie ma porównania Łomży do Warszawy. Pamiętajcie każdy ma prawo wyboru i wypowiadania własnych opinii - po co te wulgarne teksty (lala26), one świadczą tylko jakim jesteś człowiekiem. Yama jest fajnym miejscem, ale tak jak wcześniej wspomniano ma swoje plusy i minusy. "Jeszcze się taki nie narodził, aby każdemu dogodził". Jutro karaoke i sądzę, że yama będzie pełna po brzegi, a to tylko od nas samych będzie zależało w jakiej będziemy bawić się atmosferze, bo nie zapominajcie klimat lokalu tworzą również Ci którzy tam przychodzą. Piszemy o brudnych toaletach... nikt inny jak osoby, które z nich korzystają robią bagno! Dlatego zacznijmy sami od siebie! Pozdrawiam
|
|
koko22 skoro piszesz o plotkach w yamie to najprawdopodobniej jesteś zanjomym i stałym klientem tego lokalu. Podaj jakieś pikantne przykłady, a to np. jak ktoś się nawalił i nasrał do umywalki, albo wybił ktoś komuś zęby, albo coś ukradł. No bo chyba nic innego ciekawego w tym lokalu się nie dzieje o czym można by było pogawędzić. A jeśłi siedziś z boku i udajesz przyjaciela jak ktoś analizuje jakieś nieprzyjemne zdarzenia z poprzedniego dnia i zgrywa dowody w sprawie to nie słuchaj bo to nie twoja sprawa.
|
|
Ty zenia jesteś pewnie stałym codziennym bywalcem yamy skoro uniosłeś się tymi "plotami" sam je tworzysz, a to nie ładnie z Twojej strony.
|
|
fakty, fakty jeszcze raz fakty proszę. Dowody, nagrania podaj fakty. A nie takie ble ble. Chyba, że jedziemy po twojej wścibskiej osobie, co to przylezie i na nikim suchej nitki nie zostawi.
|
|
ble ble jak to pięknie brzmi, ale do Twojego stylu to pasuje
|
|
ty takim pisaniem o niczym nie reprezentujesz żadnego stylu. Podaj chociasz jedną pikantną ploteczkę z yamy o jej stałych bywalcach, ja z chęcią posłucham. Fakty, a nie pomówienia, mówi ci to coś.
|
|
Ja osobiście polecam KONIE. Lokal niewiele większy od mojej chaty i to daje mi uczucie swojskiego klimatu. Szkoda, że na ostatniej imprezie wywaliło szambo, wszystko mi prześmiardło. Reszta na10.
|
|
"zenia" skoro jesteś stałym bywalcem to wiesz o czym plotkujesz. Ty o faktach piszesz, jak sam nie wiesz co te słowo oznacza.
|
|
ja to powiem wam tylko tyle. bez sensu jest takie pisanie bo kazdy ma swoje zdanie i jak sie komus nie podoba to nie musi tam chodzic. Nikt go tam nie zaciaga na sile i nie karze sie pchac o! jak wam sie yama nie podoba to prosze bardzo... atom alibi rzymianka :) moze tam bedzie lepiej i bardziej kulturalnie skoro w yamie jest az tak zle. Mi generalnie sie tam podoba i bede tam chodzic a wam(co niektorym) nie to nie chodzcie no problem :)) a najlepsze w tym jest to ze niektorzy gadaja na ta yame a co do czego to co? czwartek piatek i sobote sa o!! he
|
|
Łomża długo nie będzie miała klubu z prawdziwego zdarzenia. Ale to nie wina właścicieli i obsługi tylko mieszkańców i bywalców tego kochanego miasta IMO
|
|
wyjebalo szambo pod koniami ??? nno nEMOzliwe buahahaha przesmiardlo ?? buhahaha no niech mnie *** :D [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
taaak bek00 - klamczuszki z vipu...dowodem mego klamstwa moze byc nagranie z monitoringu zarowno z yamy(jak wspomniana przeze mnie dziewczynka bawi sie i popija alkohol) jak i ze statoilu(kiedy wymiotuje pod siebie). zdarzenie mialo miejsce bodajze kolo 21/22 lutego. jak sie upewnie to napisze
|
|
haaaah5 klamczuszku to trzeba bylo odrazu dzwonic na policje albo zwrocic uwage obsludze lokalu ze taka osoba bawi sie w lokalu a nie wypisywac po miesiacu cos czego nie bylo. Ciekawi mnie jakim cudem sie upewnisz chyba ze prowadzisz notesik jak dzielnicowy:). A co do tych postow na temat Yamy to dziwne jest ze zawsze temat wraca po kazdych swietach widocznie konkurencja jak i nie ktorzy z klijentow nie moga przebolec ze wlasnie do Yamy sciagaja najwieksze tlumy a oni nie moga ni jak oczernic ani obrzydzic tego lokalu ludziom. Ale niestety dla nich Yama to najlepszy poprostu lokal w Lomzy i ludzie ktorzy tam przychodza sa tego dowodem. Najbardziej smiac mi sie chce z tych co tak jada na tym forum temu lokalowi a w swieta malo by nie nadstawili d.....y obsludze zeby tam wejsc. Takze lokal jak na Lomze oceniam na 9,5 a te 0,5 pkt zabieraja wlasnie temu lokalowi ci klijenci ktorzy tak ochoczo oczerniaja ten klub bez zadnych dowodow a potem w najlepsze przychodza sie bawic.
|
|
Tak, narzekacie, a jakoś w święta full pełen i miejsca nie ma. A niedobitki tzn. osoby, które nie zmieściły się w Yamie lub osoby bez dowodów osobistych lądują w Atomie. Który jest najlepszy? Najpopularniejszy! I tu Yama bije wszystkie na głowę i nie powiecie mi, że nie, bo kiedy ja tam jestem, nie ma gdzie dupy posadzić! Jeśli jest w Łomży klub co może mieć 10p. i jest taki co może dostać 1p. to Yama ma 10! W atomie to dopiero jest dźwięk! Wokalu tam nie uświadczysz, bo jest jedno wielkie dudnienie. Kto był na koncercie Hip-Hopu ten wie o czym mówię. Koniec tematu. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
a powiedz mi w ktorym momencie swojej wypowiedzi pisalam ze yama jest blee? bo jakos nie widze tu zadnego oczerniania... yama jak kazdy lomzynski ,,klub,, ma swoich zwolennikow jak i przeciwnikow.i nie wydaje mi sie zeby ludzie gadajacy np na forum mieliby odbic kientow np do vipu czy gdzies indziej. nie wiem skad ci sie wzielo przekonanie ze mam jakies powiazania z vipem. ktos napisal ze to niemozliwe zeby do yamy weszli nieletni. nic nie jest niemozliwe(podalam tego dobry przyklad-i wierz mi ze prawdziwy).nikt ci nie broni obejrzec nagrania z monitoringu,zwlaszcza ze jako pracownik masz do niego dostep-nie musze ci nic udowadniac-wiem ze do yamy wchodza czasem(nie mowie ze stale bo tego nie wiem) nieletni. wystarczy nie wygladac na swoj wiek.nie mam ci nic do zarzucenia(jako ochronie,pracownikowi lokalu) bo mi to lata czy tam sa nieletni czy nie(bedac w yamie bawie sie w swoim gronie znajomych i tacy ludzie mi nie przeszkadzaja ale ktos wczesniej napisal ze to niemozliwe.owszem mozliwe...) wroce jeszcze do oczerniania... bo zaraz powiesz ze anonimowo wszyscy madrzy... tak naprawde nikt na forum nie jest anonimowy-chcesz wyjasnic ta sprawe-zglos to gdzie trzeba-szybko mnie namierza i mozemy wyjasniac,bo wiem co widzialam i nie zamierzam pozniej sie tego wypierac. ,,Najbardziej smiac mi sie chce z tych co tak jada na tym forum temu lokalowi a w swieta malo by nie nadstawili d.....y obsludze zeby tam wejsc,, a no wlasnie... w sumie to tez tak czekalam na zale ze ktos w te swieta nie wszedl do srodka i powiem Ci szczerze ze tez mnie to smieszy-tak ciezko zarezerwowac stolik?tak ciezko przyjsc wczesniej kiedy jest jeszcze miejsce?hehe jakos ja nigdy nie mialam probemow z wejsciem.
|
|
hehe zapytales w jaki sposob sie upewnie?juz to zrobilam(mialam wtedy cyfrowke ze soba i na zdjeciu wyswietlana jest rowniez data i godzina-pewnie na to nie wpadles?)sytuacja miala miejsce 23 lutego
|
|
Zacznę od ogółu. Temat poruszyłam po pierwsze i najważniejsze z ciekawości. Może warto zwrócić uwagę na taki drobny szczególik - ja lokalu nie oceniłam, bo i po co. Napisałam natomiast "o gustach się nie dyskutuje" i to jest Fakt. Oj ludzie dobrze sie ubawiłam czytając wypociny niektórych z was . Nie sądziłam, że temat wywoła jakiekolwiek zainteresowanie, bo ...... To też proste temat jest nudny , a pozycja Yam Caffe w Łomży nie podlega dyskusji czy to się komuś podoba czy nie. Poziom tego forum jednak pozostawia wiele do życzenia. Oczywiście nie mówię o wszystkich więc proszę bez zbędnych emocji. Panie hauzer pisał Pan o elementach marketingu - pierwsza i najważniejsza zasada " Nie ważne jak mówią - ważne, że mówią ", a mówią chociaż sądziłam, że temat zostanie pominięty. Tak tak wiem to głupia zabawa. Co do zakupów w sieci 'Sephora' , gdyby moja koleżanka robiła zakupy właśnie tam, miałaby ogromny plus za dobry smak. A co do segregacji śmieci - to ciekawe, że tylko Ty poruszyłeś ten temat. A ja mam do powiedzenia tylko tyle. Segregacja śmieci jest bardzo pozytywnym zjawiskiem i powinniśmy i o to dbać. :) Co do posądzenia Cię o stronniczość - bzdura. Robisz to co kochasz w miejscu najbardziej do tego odpowiednim. Wszystko. Oj muszę się pokusić o odpowiedź do lalki chociaż unikam dyskusji z takimi pustakami. Lala26 jesteś zwykłą, męską, pustą, szowinistyczną świnią. I uwierz mi na słowo, że nie chciało byś (celowo), żebym znalazła się pod twoim biurkiem, bo bez żadnego problemu odgryzła bym tego malutkiego ptasiunia, przewiązała go czerwoną wstążeczką i wysłała do Yam Caffe w najgorętszym okresie, ależ byłby ubaw. To wstyd zniżać się do twojego poziomu, ale zrozum pustaku świnią potrafi być Każdy. Pisz co chcesz - gdzie chcesz , a ja będę miała dobry ubaw. Nie pisz tylko, że jesteś kobietą, bo matka natura musiała by być bardzo senna. Bez odbioru. Pozdrawiam i mimo wszystko dzięki za wpisy. BEAUTY
|
|
haaaah5 szkoda ze nie mialas jeszcze wtedy kajdanek i broni. ale zglos sie to przejrzymy to co zarejestrowalas.
|
|
hahaha nie no konam po prostu... juz do was lece... udowodnie wam wasza niekompetencje i co? namierzycie pacjentke i zawiesicie jej zdjecie na barze(bedzie wam przypominalo ze jest nieletnia i nie powinno sie jej wpuszczac)? prosze cie... nie rozmieszaj mnie... jesli kilka osob mowi ze wpusciliscie nieletnich to widac tak bylo i nie ma co sie sprzeczac tylko skrupulatniej sprawdzac dowody...
|
|
Media Markt - Nie dla Idiotów
|
|
re BEAUTY "żebym znalazła się pod twoim biurkiem, bo bez żadnego problemu odgryzła bym tego malutkiego ptasiunia, przewiązała go czerwoną wstążeczką i wysłała do Yam Caffe w najgorętszym okresie, ależ byłby ubaw" To byłby ubaw, chyba skonam. Ile ty masz lat bo mentalnie to daje ci góra 8 wiosen. Ależ ty jesteś ostra, a lubisz lizać, bo gryśc - to już wiemy - uwielbiasz. Proponuję żebyśmy ocenili BEAuTY, ja jej w skali od 1 do 10 daję 7 za te gryzienie i fantazję. A jak napisze, że lubi lizać to nawet do 10 podciągnę.
|
|
ja bym jej dala 2 za zakladanie glupich tematow ale po co? co to fotka.pl?
|
|
haaaah5 sama napisalas wczesniej ze mozemy ta sprawe wyjasnic to prztjdz udowodnij i wyjasnij ze tak bylo a nie teraz z **** w tyl. takze klamczuszku przestan te bzdury o maloletnich wypisywac. Ito ty skrupulatniej rob swoje fotoreportaze po Lomzy i mnie nie rozsmieszaj lowco sensacji lomzynskich. do zobaczenia i pozdrawiam.
|
|
haaaah5 nie ma glupich tematow sa glupie wypowiedzi to od ludzi zalezy jak podejda do tematu fotka nie fotka poziom podobny swoja droga skoro temat jest glupi po co sie tak goraco udzielasz dla mnie i yam caffe i dziewczyna ktora poruszyla temat sa na poziomie za to lala26 to jest dopiero wytwor zaznaczam od razu dyskutowala z toba nie bede powiedzmy ze kazdy ma swoj styl bycia i bez takich przypadkow byloby nudno iwona26
|
|
ale najpierw wytlumacz mi CO TO DA ze wam udowodnie wasza niekompetencje? CO Z TYM ZROBICIE? bo isc dla wlasnej satysfakcji nie musze... nic mi to nie da. idz z tym do prokuratury-zrob sprawe o znieslawienie-wtedy sytuacja bedzie zbadana i zostanie wyjasnione czy wpusciliscie(akurat tego dnia) nieletnia na dyskoteke,czy nie,ale wtedy bede oczekiwala publicznych przeprosin,bo watpie zebys przeprosil mnie na forum (tak jak teraz obrazasz) gdy przyjde dzis czy jutro ci cos udowodnic...
|
|
Ale nie udowodnisz:) jak mozna cos udowadniac co nigdy nie mialo zajscia. A co do przeprosin to ty przepros za swoje klamstwa ktorych nie potrafisz udowodnic. Pozdrawiam.
|
|
hahaha :) sprawdz czy nie udowodnie :) gdybym nie byla pewna siebie- nie proponowalabym pojscia z tym do prokuratury. zrob to i sie przekonasz... ale jak mozesz sie przekonac jak tak naprawde nie jestes pracownikiem yamy?
|
|
No nie jestem. Ale ty tam idz i im udowodnij.
|
|
ostatnio kogos tam pocieli
|
|
Re: Sałatka z kurczakiem Autor: haaaah5 (---.lom.vectranet.pl) Data: 30-03-08 00:28 kiwi chcialam to samo napisac :P w vipie kiedys byly dobre salatki z grillowanym kurczakiem... teraz juz chyba nie ma a szkoda :/ Nic dodac nic ujac teraz wiadomo skad hujaaah5 jestes i czemu tak na yame jedziesz. Martinez nikt sie tam nie pocial tylko siedem osob sie powiesilo a troje utopilo w pisuarze. Ogladaj TVN24 napewno cos o tym powiedza lub w Nie do wiary.
|
|
Ha ha ha dobrze mu napisales :D
|
|
debilizm. jama ma monopol bo przypomina club/dyskotekę jak tylko w Łomzy powstanie coś git to spora część ludzi przejdzie na nowy klub, póki co jama to jedyne w Łomży najnormalniejsze miejsce zabawy... najnormalniejsze bo jest normalne :) brak łysych drechów, dziwnych ludzi i naćpanych 13 latek. Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
hahaha jakbym byla z vipu to bym zachwalala jakie tam jest super jedzenie.TERAZ. KIEDYS owszem-byla zaje*sta salatka z kurczakiem ale jakbys nie zauwazyl to napisalam ZE JUZ NIE MA...i z tego powodu nie chodze tam tak czesto jak kiedys. I prosze cie, nie osmieszaj sie wiecej...bronisz tej yamy jakby ci za to placili. napisalam raz:widzialam w klubie nieletnia(ty sie srasz jak niewiadomo co i probujesz wszystim wmowic ze tak nie bylo). napisalam Ci tez:idz do prokuratury,zrob mi sprawe o jakies oczernianie czy cos i wtedy zostanie wyjasnione czy danego dnia w srodku byla 16latka. no idz! czemu tego nie zrobisz?jakbym zmyslala to chyba bym cie do tego nie zachecala? prosze bardzo:IDZ. Tylko na to czekam. na sali sadowej zobaczysz moja twarz i wtedy dochodz do wnioskow dla jakiego baru/klubu pracuje(bo jak ,,obrazam,, twoj ukochany ,,klub,, to niewatpliwie jestem z konkurencji hahaha - dobre sobie...),bo z vipem ci nie poszlo. Napisze Ci kolejny raz:JA DO YAMY BARDZO LUBIE CHODZIC I WALI MNIE JACY LUDZIE TAM SA.CHODZE ZE SWOIMI ZNAJOMYMI Z KTORYMI ZAWSZE SUPER SIE BAWIE,wiec nie zalezy mi na udowadnianiu czegos ani tobie ani komukolwiek innemu. I daruj sobie jakiekolwiek dalsze komentarze bo nie zamierzam na nie wiecej odpowiadac. nie jestes osoba upowazniona do jakiegokolwiek dochodzenia w tej sprawie. zapraszam za to do dyskusji WLASCICIELA lokalu. w jednym z tematow wypowiedzial sie- niech wiec wypowie sie i w tym i zarzuci mi klamstwo to wtedy ta sprawe bedziemy wyjasniac. skoro jednak wlasciciel sie nie wypowiada-widac sprawa nie jest warta zachodu, i ma racje. zreszta nie ma zadnej sprawy. ochroniarz tez czlowiek-zdarzaja mu sie pomylki.Na tym bek00 koncze ten temat. masz mozliwosci przejrzenia monitoringu-zrob to i sam sobie udowodnij. szukaj blondynki w czerwonym kozuchu- uczennica I klasy III LO. mozesz podac mi meila i wtedy wysle ci link do jej profilu np na naszej klasie.bedziesz mial DOWOD :zdjecia,ktore porownasz z obrazem z nagrania, imie i nazwisko dziewczyny i jej wiek.moze wtedy przestaniesz szczekac w sprawie w ktorej nie masz racji Pozdrawiam
|
|
O Jeżu! Skończcie te żenade. Chyba naprawdę ludzie mają jakieś kompleksy na punkcie Yam`ki.
|
|
Najlepszy jest klub Zappalo na Poznańskiej. Polecam. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |