środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
blokada ulicy Wojska Polskiego

-co z tą blokada miała byc po świetach?

-nie wiem kto jest organizatorem ale moze niech sie ujawni na lamach forum i wciagnie do tego wiecej ludzi,

- tiry jezdza, jeżdziły i bedą jezdzic a w tej sprawie nikt nic nie robi i nie zrobi, tiry jezdza cała dobę, policja ich nie kontroluje, mieszkam na tej ulicy i wiem jak jest, a wystarczy ze stanąlby jeden radiowóz i laopał po kolei a tego nikt nie robi, malo tego jest ograniczenie predkosci do 40km/h a jezdza po 60-80km/h

piotr

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: blokada ulicy Wojska Polskiego

piotrlom:
- po świętach nie znaczy że od razu
- nie wiem kto i lepiej niech się schowa
- tiry jeżdżą bo płacą za drogi by mogły jeździć, to może i Ciebie wyeksmitować z domu bo płacisz czynsz, często w nocy chodzę po WP około 1/2 w nocy i widzę kontrole za każdym razem, czy to na wylocie na ostrołękę czy też na samym rondeczku przy poznańskiej.
Jest ograniczenie do 40 i nie widać że ktokolwiek by się tego stosował - niezależnie czy to ciężarówka czy samochód osobowy (bywa że i rowery ;) )

ciekawe czy i TY jezdzisz 40km/h? no przyznaj sie...

nie jezdze 40

A ulica Wojska Polskiego i tak jest zablokowana więc po co ją blokować żeby robić z siebie głupiego.

haha zgadza sie, dzieki temu rondkowi nie ma dnia żeby korek bym aż do janowa, bądź z drugiej strony - do sikorskiego.
miało nie być łatwiej wyjechać z poznańskiej a teraz są korki nie tylko na samej poznańskiej a do tego jeszcze kilometrowe na WP

heh, to źle zrozumiałem ;)

znowu?

Mur postawcie i bedziecie mieli spokój, kazdy kozak na forum a w rzeczywistosci to wszyscy siedza w domu i grzeją dupska. Gadaniem jeszcze nikt nic nie zdziałał. Pozdrowienia dla wszystkich

Kierowcy płacą za utrzymanie dróg więc mają prawo po nich jeździć. Zamiast słac skargi na kierowców TIR-ów proponuję słać skargi do ministerstwa transportu za opóźnianie budowy obwodnicy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org