środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SKUTER

Witam.Na początku proszę o zabieranie głosu osoby które chcą naprawdę coś mądrego powiedzieć,doradzić wsprawie kupna skuterka.
1.Koszt-2500zł
2.Jaki powinien być napęd?Na pasek,czy na łańcuch?
3.Na co zwracać SZCZEGÓLNĄ uwagę przy zakupie ?
4.Jakiej marki najlepiej kupować?
5.Gdzie później serwisować taki skuter?

Jeszcze raz proszę o poważną pomoc,a nie jakieś wygłupy.
Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SKUTER

http://allegro.pl/item338706640_zamien_autobus_na_skuter_super_race_malaguti_f12.html
1. Troszeczke wiecej bo okolo 2700
2.To juz zalezy od tego jak kto chce ja tam wole lancuch a w tym jest na paske(na lancuch sa o wieeeele drozsze)
3.Oczywiscie na stan licznika i silnika bo na coz innego
4.Ja odradzam chinczyki a najlepsze chyba sa wlochy
5.W serwisie;p Skuter to nie jest skomplikowany sprzet wiec nie bedzie z tym problemu w Łomży

"Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"

I znowu jakis dzieciak chce kupic kosiarke
naped najlepej samobierzny i na zylke, zwroc szczegolna uwage na stan ostrzy czy nie sa zniszczone no i wyglad zew,czy nie byla bita,ja polecam marke 捺短撇竖 jest tania w utrzymaniu, a serwisowac mozesz w stodole, badz gdziekolwek

'''''Witam.Na początku proszę o zabieranie głosu osoby które chcą naprawdę coś mądrego powiedzieć,doradzić wsprawie kupna kosiarki''''''

Mam nadzieje ze pomoglem, hahahahaahah

Autor: logic86 (---.elomza.pl)
Data: 01-04-08 13:37

I znowu jakis dzieciak chce kupic kosiarke
naped najlepej samobierzny i na zylke, zwroc szczegolna uwage na stan ostrzy czy nie sa zniszczone no i wyglad zew,czy nie byla bita,ja polecam marke 捺短撇竖 jest tania w utrzymaniu, a serwisowac mozesz w stodole, badz gdziekolwek

'''''Witam.Na początku proszę o zabieranie głosu osoby które chcą naprawdę coś mądrego powiedzieć,doradzić wsprawie kupna kosiarki''''''

Mam nadzieje ze pomoglem, hahahahaahah

nie chce sie klocic a szczegolnie na forum. Ale czym ty bys jezdzil majac 14 15 lat Autobusem??? Po to sa te skutery. Spojrz na wlochy tam ludzie po 80 lat na skuterek i po winko;d Takze uwazam ze skuter to dosc dobre rozwiazanie oczywiscie nie popieram tego ze jakis mlodziak przedziurwai se tlumik i mysli ze jest fajny ze sobie ZTJJJJJJJJUNINGOWAŁ skuter to rzeczywiscie nie jest fajne

"Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"

Logic jak starasz się zabłysnąć na forum to zmień taktyke, bo Ci nie wychodzi....

Jak sam był w takim wieku to pewnie nawet roweru nie miał, a teraz buc zazdrości i krytykuje... taka wiejska mentalność

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym skur******* w tej dolinie..."

Logic86 dzieckiem to Ty jesteś widzę po Twoim słownictwie.Powiem więcej "dzieckiem neo"

aahaha ale na mnie wsiedliscie\

1.gryby- ja w takim wieku bym jezdzil na rowerze mniej szkodliwe dla srodowiska i napewno cichsze, jak na taka mala miescine jak lomza to skuter jest zbyteczny co innego w wiekszym miescie
2.ados- rower mialem odkad siegam pamiecia, a skutera nikomu nie zazdroszcze poniewaz poruszam sie innym srodkiem transporu
3.nula- bez komentarza

Na łancuch to masz jedynie biegówki:P a biegówki 50 nie polecam, namachasz sie tylko nogą 6 biegów przy max prekości 80-90 to troche za dużo. Najlepsze marki to przede wszystkim włoskie: Piaggio, Gilera, Vespa. Także Malaguti, Peugot, yamaha, Honda. W tej cenie no to pewnei roczek koło '00. Zwracaj uwage na to jak pali skuter, jeśli nie pali odrazu to może coś być z nim nie tak. Czy równo pracuje. jeśli po odpaleniu będzie słychać jakby się rozpędzał no to także cos tam nie tak jest. Oprócz tego na tarcze hamulcową i przebieg, jeśli cyferki krzywo stoją znaczy że kręcony. Też z niego nic nie kapie itp

Mutualizm i inni dziękuję za poważne potraktowanie tematu,i mam dodatkowe pytanie a mianowicie zamierzałam kupić nowego skuterka z Allegro.pl i jest atrakcyjna cena...możecie mi poradzić czy warto go kupić czy nie?

http://www.allegro.pl/item335674993_nowy_skuter_ibis_50_tuning_kask_gratisy.html

proszę o pomoc

Jesli jestes zainteresowany to mam PIAGGIO NRG mc2 z 2000roku.
Jesli chcesz wiedziec wiecej to dzwon: 508474222.
Pozdrawiam.

nula78 poczytaj troche to sa chinskie skutery kiedys widzialem artykul (sam nie jezdze nie jezdzilem i jezdzic nie bede skuterem bo mnie to nie rajcuje - wole swoje 4 kolka ;) ). Chinski skuter potrafi peknac (w sensie ze rama) na prostej drodze wiec odradzam. Z cala pewnoscia Piaggio ;) Vespa to klasyka ale droga. Za ta cene cos znajdziesz.

ostatnio w biedronce widzialem skutery haha myslalem ze padne ze smiechu ;P

M@ster w biodronce rozumiem że nie kupować?.Dlaczego?To zła jakość?

głównie to chodzi o to że chiński skuter jest wykonywany z gorszego rodzaju materiałów, przez co jest mniej żywotny, i osiągi też są gorsze. Ale jak uważasz, mi odradzano troche poszukałem kupiłem używke i jestem zadowolony. Kupując chińskie to takie troche ryzyko, albo trafi ci się dobry i będzie fajnie, albo będzie sie jebał i co 2 tygodnie w serwisie stał.

Mutualizm widzę że potrafisz pomóc.Dziękuję za poważne potraktowanie.Dziś rozmawiałam z kolegą i mówił właśnie to samo,żeby kupić jakis używany i za ową kwotę 2500zł można już kupić coś fajnego.Gdybyś miał możliwość to będę wdzięczna żebyś mi pomógł bardziej.Dziękuję i pozdrawiam

http://moto.allegro.pl/item333809053_skuter_malatti_2008r_dowoz_gratis_super_kolor.html

rocznik 2008 , nowy i do warszawy daleko niema, 2.495 zl

zycie

już bym wolał dopłacić do tego niż na wiertarkach jeżdzić:
http://moto.allegro.pl/item332298639_kawasaki_gpx_750_r_gpx_750r.html

no napewo tak, ale nula chce pojezdzic zapewne na legalnie na swoj wiek czyli 50 cm

zycie

a tak wogólle jak nula by miala naprawde kupywac, to na 4lomza w ogloszeniach jest sporo takich ogloszen w tch cenach, ale polecam wygodne 4 kolka

zycie

nie mam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org